DESTRÖYER 666
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
Re: DESTROYER 666
Licze, ze na kolejne wydawnictwo, jakiekolwiek ono nie bedzie nie kaza czekac kolejne 7 lat.
I ze bedzie to naprawde cos.
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
- Gotharus
- postuje jak opętany!
Mnie tam sie nowy album podoba. rzeczywiscie jest troche inaczej, niz na poprzednich płytach. mam wrazenie, ze lekko zagubili swój styl. Co nie zmienia faktu, ze nagrali porzadny album.
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
I nie będzie wydane w digipacku.pajonk pisze:Licze, ze na kolejne wydawnictwo, jakiekolwiek ono nie bedzie nie kaza czekac kolejne 7 lat.
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
\m/długopisyyyyyyyyyy pisze:Zepół ten kojarzył mi się zawsze z 5-cioma chłopami z długimi włosami, szczupłymi i poodziewanymi w takie różne skóry niedżwiedzie. Nie wiem czemu, tak mi sie zawsze przedstawiał.
Dziwi mnie trochę to chłodne przyjęcie dla nowego D666 - może i przydałoby się więcej fantazji ale generalnie bardzo dobry ochłap. Się mi coś wkręcił tak jakoś od razu, i a jego nota nie spadła po następnych.
Yare Yare Daze
- Husar
^^ Pewnie:) Bo to swietny album jest. Najlepszy kawalek "Blood for blood" on mi daje takiego powera ze bym Emelianenkowi napierdolil
:D.

Live is Thrash! Thrash of the Dead!
Bardzo fajna płyta. Co prawda niezupełnie tego oczekiwalem, ale czasem fajnie dostać coś nieoczekiwanego na oczekiwanym poziomie
Sporo tu patosu, a w kilku momentach brzmi to jakby cover Running Wild grali, ale wciąż jaj im nie brakuje. Ja tam jestem bardzo zadowolony z zakupu i będę słuchał tej płyty równie często jak 'Phoenix Rising' czy 'Unchain The Wolves'. Jedyne do czego mógłbym się przyczepić do brzmienie, bo wolałbym więcej surowizny, ale nie będę szukał dziury w całym. Mocne 7,5 (8?)/10.

-
- zaczyna szaleć
Ja tam uważam , że jest to bardzo dobra płyta .Zreszta jak chyba kazda D666
- Husar
- hcpig
-
uwielbiam tę kapelę od początku do końca. ostatnia płyta najsłabsza, ale i tak 8/10 

czuć w tej nowej płycie bardzo Szwecje.. wokal przypomina mi wokal z takiej niegdyś grupy Allegiance i brzmienie nawet też. Słucham pierwszy raz. Na pierwszy rzut ucha nie powala jakoś bardzo.
- Nico
- świeżak
Zdecydowanie, bardzo dobra płyta. Kawałki sprawiają wrażenie bardziej poukładanych, ostani nieco się różni od pozostałych ale to na plus. Opinie o spadku formy są troche przesadzone.Husar pisze:Bo to swietny album jest. Najlepszy kawalek "Blood for blood"
-
- w mackach Zła
Są z dupy wyjęte. Defiance jest zajebista i to jak dla mnie najlepsza ich płyta.Nico pisze:Zdecydowanie, bardzo dobra płyta. Kawałki sprawiają wrażenie bardziej poukładanych, ostani nieco się różni od pozostałych ale to na plus. Opinie o spadku formy są troche przesadzone.Husar pisze:Bo to swietny album jest. Najlepszy kawalek "Blood for blood"
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
Odkurze temat.
Ostatnio zrobilem sobie male zestawienie i wyszlo mi ze w ciagu ostatniego polrocza 'Defiance' przesluchalem w sumie jakies 6-7 razy. Ostatni raz (w calosci od deski do deski) ze 4 miesiace temu.
W tym samym czasie EP-ka 'Terror Abraxas' krecila sie u mnie ponad 20 razy, a sam kawalek 'Prometheus' (nawiasem mowiac cover) przesluchalem ponad setke razy. Tym samym pobil on mojego dotychczasowego faworyta jakim byl 'Shadow'.
Ta Ep-ka jest doskonala - idealnie skomasowany w 5 kawalkach wykop z zajebistym numerem wienczacym calosc jak wisienka na torcie.
Wniosek prosty: nie podoba mi sie ostatnie dzielo australijczykow.
I zle mi z tym, bo tym samym moje uwielbienie dla D666 juz nie jest bezgraniczne.
EDIT:
Nie przypominam tez sobie zeby ten album pojwil sie w jakims rocznym zestawieniu typu best of 2009, co chyba swiadczy o czyms.
Ostatnio zrobilem sobie male zestawienie i wyszlo mi ze w ciagu ostatniego polrocza 'Defiance' przesluchalem w sumie jakies 6-7 razy. Ostatni raz (w calosci od deski do deski) ze 4 miesiace temu.
W tym samym czasie EP-ka 'Terror Abraxas' krecila sie u mnie ponad 20 razy, a sam kawalek 'Prometheus' (nawiasem mowiac cover) przesluchalem ponad setke razy. Tym samym pobil on mojego dotychczasowego faworyta jakim byl 'Shadow'.
Ta Ep-ka jest doskonala - idealnie skomasowany w 5 kawalkach wykop z zajebistym numerem wienczacym calosc jak wisienka na torcie.
Wniosek prosty: nie podoba mi sie ostatnie dzielo australijczykow.
I zle mi z tym, bo tym samym moje uwielbienie dla D666 juz nie jest bezgraniczne.
EDIT:
Nie przypominam tez sobie zeby ten album pojwil sie w jakims rocznym zestawieniu typu best of 2009, co chyba swiadczy o czyms.
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
-
ja uważam, że to świetna płyta. a nie pojawia sie być może dlatego, że rok ogólnie był wielce udany i obfitujacy w zajebiste albumy
- twoja_stara_trotzky
a ja uważam, że to płyta fajna, a że nagrał ją zespół, który od lat jest dla mnie uosobieniem słowa PRZECIĘTNE, to nawet mnie pozytywnie zaskoczyła 

- Nerwowy
- zahartowany metalizator
A ja uważam dokładnie odwrotnie. Nieprzeciętny zespół nagrał dobrą płytę co jest pewnym rozczarowaniem.twoja_stara_trotzky pisze:a ja uważam, że to płyta fajna, a że nagrał ją zespół, który od lat jest dla mnie uosobieniem słowa PRZECIĘTNE, to nawet mnie pozytywnie zaskoczyła ;)
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Husar
A ja z perspektywy czasu tylko utwierdzam się w przekonaniu, że to jeden z najlepszych strzałów D666 i wiem, że będę do niego wracał równie często jak do 'Unchain The Wolves'.. 'Terror Abraxas' to ten sam poziom tyle, że to chyba najbardziej przebojowy i przyjazny słuchaczowi materiał tego zespołu (w dodatku krótki).Maria Konopnicka pisze:Dokładnie - ich ostatnia płyta jest niezła, ale niestety nigdy nie nagrali nic gorszego. Zgadzam się z Pajonkiem co do Terror Abraxas. Trotzky - posłuchaj lepiej tego MCD i nie pierdol głupot! Dla mnie pomiędzy tą płytą a ostatnią jest dwa, jak nie trzy oczka różnicy.
- Lykantrop
Si. Via Season of Mist.Husar pisze:Defiance wyszlo w pudelku czy tylko digi?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95