LOST SOUL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- wombat
- zaczyna szaleć
Re: Lost Soul
Ta płyta może narobić kurewskiego zamieszania na polskiej scenie. Wyczekuje, Chaostream rozpierdalał.
- olo1972
- postuje jak opętany!
A ja myslałem,że już jest po nich..Mam nadzieję,ze pozamiatają nową płytką nie tylko mnie 

-
- świeżak
-
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
dobrze
- ryszard
- postuje jak opętany!
jak dla mnie, zajebisty wałek.
bardzo dobre riffy, świetne brzmienie i trochę powiewu świeżego powietrza - nie brzmi to jak żadna z poprzednich płyt.
czekam z niecierpliwością na CD.
bardzo dobre riffy, świetne brzmienie i trochę powiewu świeżego powietrza - nie brzmi to jak żadna z poprzednich płyt.
That's what she said !
W sumie się zgodzę, tylko brzmienie mi się troszkę zbyt suche, zbyt sterylne wydaje.ryszard pisze:jak dla mnie, zajebisty wałek.
- ryszard
- postuje jak opętany!
a mi się wydaje, że brzmienie będzie wymiatać - trzeba wziąć pod uwagę, że to myspace: z CD pewnie będzie lepsze.Conflagrator pisze:W sumie się zgodzę, tylko brzmienie mi się troszkę zbyt suche, zbyt sterylne wydaje.ryszard pisze:jak dla mnie, zajebisty wałek.
zobaczymy jak się będzie prezentowała całość - nie ukrywam, że po tym kawałku mam spore oczekiwania.
w sumie nigdy się nie zawiodłem na tym zespole, a i z płyty na płytę wydawali coraz lepsze materiały, więc tendencja powinna zostać utrzymana

That's what she said !
Ja generalnie jestem spokojny o te płytę, to tylko taki mały szczegół 

- ryszard
- postuje jak opętany!
a co? słyszałeś już coś więcej, niż to co w necie?Conflagrator pisze:Ja generalnie jestem spokojny o te płytę, to tylko taki mały szczegół

That's what she said !
Nie, tylko ten jeden numer, ale jestem prawie pewien, że płyta będzie conajmniej bardzo dobra.
- ryszard
- postuje jak opętany!
aha. czyli wszyscy jesteśmy w takiej samej sytuacji. pozostaje czekać na premierę.Conflagrator pisze:Nie, tylko ten jeden numer, ale jestem prawie pewien, że płyta będzie conajmniej bardzo dobra.
That's what she said !
- Saymoon
- zaczyna szaleć
Muzycznie jak najbardziej ok, tylko wokal niedomaga niestety, co było od zawsze bolączką tego zespołu. Tak, czy owak czekam na okładkę i płytę, bo znając WHP będzie to wydane zajebiście. No a potem trasa z ARMAGEDON:)
"Jadą chłopcy z gitarami, będą walczyć z wiatrakami"
-
- rasowy masterfulowicz
myspace? przeciez kilka postów wyżej jest link do strony witchinghour, a tam mp3 wysokiej jakości. Brzmienie mi się zupełnie nie podoba, bez ciężaru, Chaostream brzmi znancznie mocniej.ryszard pisze: a mi się wydaje, że brzmienie będzie wymiatać - trzeba wziąć pod uwagę, że to myspace: z CD pewnie będzie lepsze.
I AM MORBID
- ryszard
- postuje jak opętany!
a tego nie widziałem.Mort pisze:myspace? przeciez kilka postów wyżej jest link do strony witchinghour, a tam mp3 wysokiej jakości. Brzmienie mi się zupełnie nie podoba, bez ciężaru, Chaostream brzmi znancznie mocniej.ryszard pisze: a mi się wydaje, że brzmienie będzie wymiatać - trzeba wziąć pod uwagę, że to myspace: z CD pewnie będzie lepsze.
ja odsłuchiwałem na stronie myspace wytwórni.
nie zmienia to jednak faktu, że z CD, na dobrym sprzęcie zabrzmi to dopiero w pełni - wtedy dopiero można oceniać brzmienie.
That's what she said !
A ja uważam, że najlepszym testem dla brzmienia jest przeciętny sprzęt typu niewypasiona wieża. Jak na tym zabrzmi dobrze to znaczy, że jest git.
- 4m
- weteran forumowych bitew
Półprawda. Napiszę krótko jak jest, żeby było wiadomo o co chodzi i to sobie zapamiętajcie.Conflagrator pisze:A ja uważam, że najlepszym testem dla brzmienia jest przeciętny sprzęt typu niewypasiona wieża. Jak na tym zabrzmi dobrze to znaczy, że jest git.
Brzmienie jest git - płyta brzmi dobrze na hi-fi i na niedrogiej wieży.
Brzmienie nie jest git - płyt brzmi dobrze albo tylko na hi-fi albo tylko na niedrogiej wieży.
Brzmienie zjebane - płyta nie brzmi dobrze na hi-fi i na niedrogiej wieży.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Nie wszyscy. Słyszałem więcej i mogę potwierdzić: płyta będzie conajmniej bardzo dobraryszard pisze:aha. czyli wszyscy jesteśmy w takiej samej sytuacji. pozostaje czekać na premierę.Conflagrator pisze:Nie, tylko ten jeden numer, ale jestem prawie pewien, że płyta będzie conajmniej bardzo dobra.

- Deathless King
Nowy kawałek obiecujący, oby cała płyta spełniła oczekiwania.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Kingu
To już nie TEN zespół.ryszard pisze: w sumie nigdy się nie zawiodłem na tym zespole, a i z płyty na płytę wydawali coraz lepsze materiały, więc tendencja powinna zostać utrzymana
Kawałek zajebisty.
Ciekawe czy gary nagrywano na żywo, czy metodą wytnij-wklej. Prędkości kosmiczne. Usłyszymy w Wawie