Na pewno ma to jakieś freudowskie uzasadnienie.Riven pisze:wiem, specjalnie tak pisze. nie pytaj dlaczego , bo nie wiem.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Na pewno ma to jakieś freudowskie uzasadnienie.Riven pisze:wiem, specjalnie tak pisze. nie pytaj dlaczego , bo nie wiem.

Piszesz antyortograficznie, aby tym mocniej pdkreślić wulgarność tego słowa albo też "huj" jest krótszy od "chuja", ergo masz małego...Riven pisze:dawaj
 Wybierz sobie którąś wersję.
 Wybierz sobie którąś wersję.  
 .
.nie trafiles - nie jestem z tych co sie musza w internecie chwalic rozmiarem przyrodzenia (:lol:), ale nie narzekam hehearyman pisze:Piszesz antyortograficznie, aby tym mocniej pdkreślić wulgarność tego słowa albo też "huj" jest krótszy od "chuja", ergo masz małego...Riven pisze:dawajWybierz sobie którąś wersję.
Na pewno dłuższego niż czas trwania "Conflagrator", jeśli pozwolimy sobie na pomieszanie wymiarów.PrzemoC pisze:Z kolei pisząc "chuj", podświadomie wybierasz dłuższą wersję, bo chciałbyś mieć dłuższego (ujawnia się stłumione ID), ergo: masz krótkiego.

Riven, Riven...
 Riven, Riven...
 Mam nadzieję, że połączą bezkompromisowość z wycieczkami w stronę chaosu - jest to na miarę ich możliwości. A jeszcze wciąż jedno CD przede mną...
 Mam nadzieję, że połączą bezkompromisowość z wycieczkami w stronę chaosu - jest to na miarę ich możliwości. A jeszcze wciąż jedno CD przede mną...Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.