THE CHASM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Re: THE CHASM
za jakis czas pewnie zamiast 35 zl beda sobie liczyc za niego po 100 zl albo i wiecej
Hello darkness, my old friend
- Mental
- weteran forumowych bitew
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
No, tym bardziej, że sprzedająca kupiła właśnie na Allegro za 35kregozmyk pisze:Dla spóźnialskich
http://cgi.ebay.pl/THE-CHASM-Farseeing- ... 286.c0.m14
Niezła cena

'Come the Blessed Madness'
Nie dziwi nic. W końcu to nie jakiś norweski black metal z Włoch, którego limitowany do 500 sztuk debiut zatytułowany Into The Pagan Woods Of cośtam rozchodzi się przez kilka lat, a potem i tak leży w distrach następne kilka...Cthulhu pisze:hehe limit robi swoje

Mam nadziejęTymothy pisze:za jakis czas pewnie zamiast 35 zl beda sobie liczyc za niego po 100 zl albo i wiecej

- pogodancer
COFFIN pisze:No, tym bardziej, że sprzedająca kupiła właśnie na Allegro za 35kregozmyk pisze:Dla spóźnialskich
http://cgi.ebay.pl/THE-CHASM-Farseeing- ... 286.c0.m14
Niezła cena

- Bloodcult
dla spóźnialskich, ale dużo taniej:
http://www.israhellbanger.com/
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Panowie, spokojnie, będzie dodruk na pewno 
voila:
09/15/2009 Due to the solid response and support from the true believers worldwide we hereby announce that the first pressing (500 copies) of the new album has been sold out, a 2nd pressing has been ordered and it should be available within the next 10 days, the store has been taken down for maintenance and re-organization, all the merchandise should be in stock after the Chicago show (October 1st).

voila:
09/15/2009 Due to the solid response and support from the true believers worldwide we hereby announce that the first pressing (500 copies) of the new album has been sold out, a 2nd pressing has been ordered and it should be available within the next 10 days, the store has been taken down for maintenance and re-organization, all the merchandise should be in stock after the Chicago show (October 1st).
- Morph
- Kontakt:
O kurwa, ale sobie nakręcili sprzedaż. Dobrze że sobie zamówiłem preordera z bonusem
.

Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Husar
żaluje ze wczoraj nei zamowilem 5 sztuk od bartdeatha i w swiatecznej promocji za 3 miesiace bym to puscil po stowce
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Bloodcult
- 4m
No dokładnie, 10 dni późniejsze to już nie to samo. Liczą się tylko pierwsze bicia, innych nie słucham, nie mają tego klimatu, czaru i magii pierwszych bić.Cthulhu pisze:Ale to już 2 bicie
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- pogodancer
i jak się znudzi po roku i chciałbyś sprzedać to AdrianSmith nie wybuli na to 300 zł tylko 304m pisze:No dokładnie, 10 dni późniejsze to już nie to samo. Liczą się tylko pierwsze bicia, innych nie słucham, nie mają tego klimatu, czaru i magii pierwszych bić.Cthulhu pisze:Ale to już 2 bicie

- TORTURER
- w mackach Zła
Wkurwie sie jak będe musiał kupic ten album za wiecej niz 40zł,przez nakręcanie rarowości w dzień premiery...slyszałem dwa kawałki i sa po prostu zajebiste!!!
Death Dwells in Love
- pogodancer
póki co po zawodach: "THE CHASM's CD is temporary sold out from us. More copies will be available in the future."Bloodcult pisze:dla spóźnialskich, ale dużo taniej:
- ryszard
- postuje jak opętany!
a ja zdążyłem, a ja zdążyłem
w sumie przez przypadek bo kupiłem sobie EP-kę Kaamos i chciałem coś jeszcze dokupić żeby nie bulić tyle za wysyłkę jednej płyty

w sumie przez przypadek bo kupiłem sobie EP-kę Kaamos i chciałem coś jeszcze dokupić żeby nie bulić tyle za wysyłkę jednej płyty

That's what she said !
- aginsiak
- w mackach Zła
Został mi jeszcze jeden De Czazm.Jak ktoś chce reka w gore majty w dół.42 z szypkom pszesyłkom.Tutaj w temacie napiszta,bo na skrzynkie mnie nie zawiaduje,wienc moge nie odebrać.
A propos Meksyków,to kolejna mocna pozycja w tym roku to Denial.Bardzo kurwa jego mać dobry Denial.

- twoja_stara_trotzky
- aginsiak
- w mackach Zła
W dziadowym przytułku na dane oczekiwać należy