Maniak
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Husar
- weteran forumowych bitew
Maniak
Przegladajac sobie strony allegro trafilem na zespol Maniak z filipin. W opisie aukcji porownania do Bestial Mockery czy Nifelheim czyli tego co tygryski lubia najbardziej:) Wiec sprawdzilem na MA i okazuje się ze w tym roku dopiero wydali pelen album o zachecajacej nazwie "Black Thrashing Genocide". Materialu nie slyszalem, ale juz waham sie czy nie zakupic tego po samym opisie
Zna ktoś? Polecacie?

Live is Thrash! Thrash of the Dead!
Re: Maniak
Sympatyczne, ale bębny to jakiś koszmar. Lepiej sobie załataj jakąś dziurę w dyskografii Nifelheim czy Bestial Mockery albo w ogóle kup sobie jakiegoś klasyka, którego jeszcze nie masz na CD, a na Maniak wydasz pieniądze jak będziesz Marią Konopnicką 

- Lucek
Maniak z filipin,brzmi kurwa naprawdę zachęcająco.Nie znam.Nie chce znać.Nie polecam.
Generalnie nie polecam wyszukiwania gówien z piątej ligi na jakichś debilnych aukcjach,na co to komu???.
Za chuja pana nie mogę skumać tego dziwnego parcia na słuchanie "wszystkiego".
Generalnie nie polecam wyszukiwania gówien z piątej ligi na jakichś debilnych aukcjach,na co to komu???.
Za chuja pana nie mogę skumać tego dziwnego parcia na słuchanie "wszystkiego".
-
- świeżak
póki co jedno z lepszych wydawnictw tego roku
- Husar
Nifelheim mam wsioConflagrator pisze:Sympatyczne, ale bębny to jakiś koszmar. Lepiej sobie załataj jakąś dziurę w dyskografii Nifelheim czy Bestial Mockery albo w ogóle kup sobie jakiegoś klasyka, którego jeszcze nie masz na CD, a na Maniak wydasz pieniądze jak będziesz Marią Konopnicką

- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Maniek z Bagien?
Jak chcesz, ale na allegro za podobne pieniądze można wyskubać np.Husar pisze:a ten Maniak drogi nie jest raptem 20 zl.
http://www.allegro.pl/item753878105_hal ... error.html
http://www.allegro.pl/item756518973_man ... e_usa.html
Dla mnie wybór byłby prosty

- Husar
Manticore mam
natomiast co do hallows eve nie powiem, ze nie masz racji kiedy masz 

Ostatnio zmieniony 05-10-2009, 18:02 przez Husar, łącznie zmieniany 1 raz.