Ciekawe akcje, zdarzenia, przeżycia
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Ciekawe akcje, zdarzenia, przeżycia
Dlugopisssss wyrzuć komputer!
- Husar
- weteran forumowych bitew
Kompter to moje jedyne okno na świat.
wpisałem też w google "czy dziewczyny pierdzą?" i też było.
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3800418
"Magdziala
Ja jestem kobietą i czasem pierdzę. Lubię sobie smrodnąć jak nikogo nie ma w pobliżu bo to mnie trochę krępuje, ale nie czynie z każdego pierda wyjątkowego wydarzenia i nie rozbijam o kibel butelki szampana za każdym razem jak to robię. Pierdzenie jest naturalne i trzeba to robić żeby nie zachorować."
"kajula (kajulcia90@buziaczek.pl)
kazdy ssak musi oddac nadmiar gazow haha "
" Karolina23333n 86866
Ja czasem się spierdzę jak się śmieję głośno:d lepiej mnie nei rozśmieszać "
"karminadla
uwielbiam pierdzieć w tramwaju lub autobusie.Trzasnę takiego cichca i sie ulatniam na drugi koniec.ścisk okropny sie robi gdzie indziej a ja powracam i mam wolne miejsce siedzace. "
" baby pierdzą tylko
ze sie powstrzymuja w towarzystwie.Niczym sie od nas chlopow nie roznią.Sadzą bąki ze nie jedna robi to lepiej od faceta.Mialem kiedys dziewczyne ze pierdziala kilka razy na dzien i to nawet na glos w towarzystwie.A smierdzialo tak ze niektorym sie na wymiioty zbieralo "
"Fioletowa Pszczółka
Bardzo lubię rano wypić kawkę, trochę posprzątać i pokęcić się po mieszkanu, zapalić papieroska i z gazetką udać się na seansik do kibelka - zawsze tam sobie popierduję wesoło i czas mija mi tam przyjemnie - właśnie wróciłam !!! A jak wam tam czas mija dziewczyny ?
Ja tam zawsze czytam i pierdzę hi hi hi.... hi !! "
"ofiara pierdow
Wala rowno az pot po czole leci . Jak sie nadyma to malo kleksa nie wypusci . U mojej dziewczymy zaczelo sie od paru niewinnych baczkow(gdybym wiedzial to bym nie pozwolil bo ..)
Po paru latach rozbestwila sie i jak mi kobita zaczela synfonie w sypialni puszczac ze swojej traby to klenkajcie narody. Przed tym nie uciekniesz.Mowie strach koldre podniesic w nocy bo rano mozesz sie juz nie obudzic.Wali zgnilym jajem w calym mieszkaniu I apetyt na wszystko spada.Plusy sa tego takie ze zaraz jej sie humor poprawia . Czy to dla tego ze dala sobie upust gazu czy dla tego ze ja musze to wachac i cierpiec??? Babka jej ma to samo lubi wicher w majty puscic a tak dla zdrowia (rodzinne)?? .Kuna kara jakas czy co?
Swiat zmienil zapach od kad z nia jestem
Nie ma jakis filtrow na d**e w sprzedazy???
Powinni wymyslic pierdniesz a tu szyszkami pachnie ?? "
wpisałem też w google "czy dziewczyny pierdzą?" i też było.
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3800418
"Magdziala
Ja jestem kobietą i czasem pierdzę. Lubię sobie smrodnąć jak nikogo nie ma w pobliżu bo to mnie trochę krępuje, ale nie czynie z każdego pierda wyjątkowego wydarzenia i nie rozbijam o kibel butelki szampana za każdym razem jak to robię. Pierdzenie jest naturalne i trzeba to robić żeby nie zachorować."
"kajula (kajulcia90@buziaczek.pl)
kazdy ssak musi oddac nadmiar gazow haha "
" Karolina23333n 86866
Ja czasem się spierdzę jak się śmieję głośno:d lepiej mnie nei rozśmieszać "
"karminadla
uwielbiam pierdzieć w tramwaju lub autobusie.Trzasnę takiego cichca i sie ulatniam na drugi koniec.ścisk okropny sie robi gdzie indziej a ja powracam i mam wolne miejsce siedzace. "
" baby pierdzą tylko
ze sie powstrzymuja w towarzystwie.Niczym sie od nas chlopow nie roznią.Sadzą bąki ze nie jedna robi to lepiej od faceta.Mialem kiedys dziewczyne ze pierdziala kilka razy na dzien i to nawet na glos w towarzystwie.A smierdzialo tak ze niektorym sie na wymiioty zbieralo "
"Fioletowa Pszczółka
Bardzo lubię rano wypić kawkę, trochę posprzątać i pokęcić się po mieszkanu, zapalić papieroska i z gazetką udać się na seansik do kibelka - zawsze tam sobie popierduję wesoło i czas mija mi tam przyjemnie - właśnie wróciłam !!! A jak wam tam czas mija dziewczyny ?
Ja tam zawsze czytam i pierdzę hi hi hi.... hi !! "
"ofiara pierdow
Wala rowno az pot po czole leci . Jak sie nadyma to malo kleksa nie wypusci . U mojej dziewczymy zaczelo sie od paru niewinnych baczkow(gdybym wiedzial to bym nie pozwolil bo ..)
Po paru latach rozbestwila sie i jak mi kobita zaczela synfonie w sypialni puszczac ze swojej traby to klenkajcie narody. Przed tym nie uciekniesz.Mowie strach koldre podniesic w nocy bo rano mozesz sie juz nie obudzic.Wali zgnilym jajem w calym mieszkaniu I apetyt na wszystko spada.Plusy sa tego takie ze zaraz jej sie humor poprawia . Czy to dla tego ze dala sobie upust gazu czy dla tego ze ja musze to wachac i cierpiec??? Babka jej ma to samo lubi wicher w majty puscic a tak dla zdrowia (rodzinne)?? .Kuna kara jakas czy co?
Swiat zmienil zapach od kad z nia jestem
Nie ma jakis filtrow na d**e w sprzedazy???
Powinni wymyslic pierdniesz a tu szyszkami pachnie ?? "
znalazłem też forum gejowe:
http://forum.gejowo.pl/viewtopic.php?t=7457&start=0
"o mój Boże! no, ale dobrze, o gustach się podobno nie dyskutuje.
mój ideał to nieogolony na twarzy, owłosiony lub nie na ciele mięśniak, tylko aktywny. w analu naturalnie, w oralu pasywny. lubiący sobie beknąć po spożytym posiłku lub w trakcie oglądania meczu. albo kiedy chce, właśnie dzięki temu jest takim ideałem."
"No wiadomo, wiadomo. Nigdy nie wiadomo kiedy strzeli strzała amora. Żeby było śmieszniej to jak na razie jedyny raz, kiedy byłem podrywany przez innego geja, był on właśnie niebieskookim blondynem. Zaloty odrzuciłem, bo po pierwsze nie byłem wtedy ''uświadomiony'', a po drugie nie przepadam za nim z racji jego charakteru."
"Mój ideał to 1,80 wzrostu, szczupły, lekko owłosiony na torsie, mocno na nogach i rękach. Długie czarne włosy, czarne oczy, bardzo blada karnacja. Lubiący Pogo."
"Ja do tej pory się zakochiwałem - tak jak wielu - w blondynach o niebieskich (albo zbliżonych do niebieskich) oczach, niekoniecznie szczupli, ale "duże miśki" raczej też nie. Czasami (rzadziej) pociągali mnie też fajni (ale też nie "duże misie") bruneci. "
"Witam
Wczoraj Mój chłopak wrócił zza granicy .. Spędziliśmy razem prawie całą noc. Postanowiliśmy Spróbować Analu.. no i było wszystko ładnie, pięknie. Na Początku mnie bolało (jak Podobno za pierwszym razem). Używaliśmy tych całych Żelów wiec wszystko szło super. Ogólnie git, ale .. no Właśnie to ale .. Przychodze do domu, siadam na WC, załatwiam sie (chyba po stosunku mnie tak pocisło ) podcieram się i .. Krew. Nie mam Pojęcia co mogło się stać. Poszedłem spać i rano przy porannym kibelku Znowu Krew. Nie żeby Jakieś obfite ilości, ale nie mam pojęcia ocb.
Czy Mój jako Aktyw mogł mi coś Uszkodzić podczas Stosunku ? "
"Ujmijmy to jasno, zwięźle i na temat... po prostu rozprawiczył Cię "
"Przed penetracją odbytnicy należy KONIECZNIE rozluźnić zwieracz. Nie chodzi tylko o nawilżenie - chodzi o rozciągnięcie go palcami (a wcześniej można to robić językiem) - tak, żeby miękko wchodziły TRZY PALCE. - Dopiero wówczas można wsuwać penis. Znam kogoś, kto przez nieostrożny seks tego typu załatwił sobie perforacje jelita i ledwie go odratowali, bo wdało się zakażenie otrzewnej."
"Podobnie jak ty robię to lewą ręką. Choć ostatnio chyba zbyt natarczywie, bo mam obtarcia. Ale nektar się nie marnuje, bo we mnie z powrotem ląduje. Bardzo lubię też sam sobie zrobić loda, ach te ćwiczenia"
"Wiesz wydaje mi się, że to zależy od kilku komponentów:
- wielkości "przyjaciela";
- elastyczności własnej;
- szczupłości;
- ćwiczeń.
I nie trzeba sobie żeber wcale wycinać. Ale powiem ci odjazd i smak super."
"U mnie 20 jest spokojnie przekroczone, to chyba dlatego. Podobno mówi się, że im większy tym bardziej gąbczasty - u mnie twardy jak stal."
"Jestem odwrotnego zdania.
Autopenetracja to bezpieczna przyjemność bez nieczułego samca w pobliżu. Uważam, że powinniśmy nie tylko zaczynać nasze życie erotyczne od palcówek (nie wyobrażam sobie, żeby ktoś mógł we mnie wejść przede mną), ale do tego się ograniczać.
NO SEX - NO CHŁOP
NO CHŁOP - NO PROBLEM!
Jednym słowem - uwielbiam palcówki!"
"jak jestem sam, to raczej palcowke sobie zafunduje,
jak jestem z partnerem, to nie tracimy czasu na jakiestam palcowki"
" W swoim życiu zaliczyłem aż 4 kuzynów albo oni mnie....nie pamiętam już dziś
w każdym razie wszyscy są obecnie żonaci i dzieciaci "
"ostatnio zacząłem się kochać analnie z moim chłopakiem,na poczatku (2 pierwsze razy) było super, rozluźniony,po lewatywie, z żelem,w prezerwatywie .Nagle po kilku minutach jego ruchów we mnie doznałem uczucia parcia,jak w toalecie i dosłownie zaciskałem się w środku,wypluwając go na zewnątrz.Przerwalismy i po kilku minutach przerwy,podjęlismy pracę na nowo.Niestety, dostałem znowu takiego parcia że go prawie wystrzeliłem.Ponieważ przed sexem robię lewatywę to jestem praktycznie czysty i pusty,a tu takie parcie jakbym miał biegunke-nadwrażliwe jelito? co mam zrobić.Weterani analu pomóżcie! "
"absolutnie nic! poddać się temu... dziwne "uczucie parcia" samoistnie przejdzie "
"Najwyżej popłynie czekoladowy deszcz."
"Na początku najlepiej robić to palcem posmarowanym gliceryną lub innym poślizgowym środkiem. A potem można przejść na różne inne przedmioty w domu takie jak, dezodoranty, lakiery do włosów, butelki od soków, ogórki, banany, kij od miotły itp. itd. etc. Można jeszcze iść do sexshopu i kupić wibrator lub sztuczny członek i nim się masturbować analnie. Te przedmioty lepiej stymulują. Lepsza jest przyjemność oraz orgazm. "
http://forum.gejowo.pl/viewtopic.php?t=7457&start=0
"o mój Boże! no, ale dobrze, o gustach się podobno nie dyskutuje.
mój ideał to nieogolony na twarzy, owłosiony lub nie na ciele mięśniak, tylko aktywny. w analu naturalnie, w oralu pasywny. lubiący sobie beknąć po spożytym posiłku lub w trakcie oglądania meczu. albo kiedy chce, właśnie dzięki temu jest takim ideałem."
"No wiadomo, wiadomo. Nigdy nie wiadomo kiedy strzeli strzała amora. Żeby było śmieszniej to jak na razie jedyny raz, kiedy byłem podrywany przez innego geja, był on właśnie niebieskookim blondynem. Zaloty odrzuciłem, bo po pierwsze nie byłem wtedy ''uświadomiony'', a po drugie nie przepadam za nim z racji jego charakteru."
"Mój ideał to 1,80 wzrostu, szczupły, lekko owłosiony na torsie, mocno na nogach i rękach. Długie czarne włosy, czarne oczy, bardzo blada karnacja. Lubiący Pogo."
"Ja do tej pory się zakochiwałem - tak jak wielu - w blondynach o niebieskich (albo zbliżonych do niebieskich) oczach, niekoniecznie szczupli, ale "duże miśki" raczej też nie. Czasami (rzadziej) pociągali mnie też fajni (ale też nie "duże misie") bruneci. "
"Witam
Wczoraj Mój chłopak wrócił zza granicy .. Spędziliśmy razem prawie całą noc. Postanowiliśmy Spróbować Analu.. no i było wszystko ładnie, pięknie. Na Początku mnie bolało (jak Podobno za pierwszym razem). Używaliśmy tych całych Żelów wiec wszystko szło super. Ogólnie git, ale .. no Właśnie to ale .. Przychodze do domu, siadam na WC, załatwiam sie (chyba po stosunku mnie tak pocisło ) podcieram się i .. Krew. Nie mam Pojęcia co mogło się stać. Poszedłem spać i rano przy porannym kibelku Znowu Krew. Nie żeby Jakieś obfite ilości, ale nie mam pojęcia ocb.
Czy Mój jako Aktyw mogł mi coś Uszkodzić podczas Stosunku ? "
"Ujmijmy to jasno, zwięźle i na temat... po prostu rozprawiczył Cię "
"Przed penetracją odbytnicy należy KONIECZNIE rozluźnić zwieracz. Nie chodzi tylko o nawilżenie - chodzi o rozciągnięcie go palcami (a wcześniej można to robić językiem) - tak, żeby miękko wchodziły TRZY PALCE. - Dopiero wówczas można wsuwać penis. Znam kogoś, kto przez nieostrożny seks tego typu załatwił sobie perforacje jelita i ledwie go odratowali, bo wdało się zakażenie otrzewnej."
"Podobnie jak ty robię to lewą ręką. Choć ostatnio chyba zbyt natarczywie, bo mam obtarcia. Ale nektar się nie marnuje, bo we mnie z powrotem ląduje. Bardzo lubię też sam sobie zrobić loda, ach te ćwiczenia"
"Wiesz wydaje mi się, że to zależy od kilku komponentów:
- wielkości "przyjaciela";
- elastyczności własnej;
- szczupłości;
- ćwiczeń.
I nie trzeba sobie żeber wcale wycinać. Ale powiem ci odjazd i smak super."
"U mnie 20 jest spokojnie przekroczone, to chyba dlatego. Podobno mówi się, że im większy tym bardziej gąbczasty - u mnie twardy jak stal."
"Jestem odwrotnego zdania.
Autopenetracja to bezpieczna przyjemność bez nieczułego samca w pobliżu. Uważam, że powinniśmy nie tylko zaczynać nasze życie erotyczne od palcówek (nie wyobrażam sobie, żeby ktoś mógł we mnie wejść przede mną), ale do tego się ograniczać.
NO SEX - NO CHŁOP
NO CHŁOP - NO PROBLEM!
Jednym słowem - uwielbiam palcówki!"
"jak jestem sam, to raczej palcowke sobie zafunduje,
jak jestem z partnerem, to nie tracimy czasu na jakiestam palcowki"
" W swoim życiu zaliczyłem aż 4 kuzynów albo oni mnie....nie pamiętam już dziś
w każdym razie wszyscy są obecnie żonaci i dzieciaci "
"ostatnio zacząłem się kochać analnie z moim chłopakiem,na poczatku (2 pierwsze razy) było super, rozluźniony,po lewatywie, z żelem,w prezerwatywie .Nagle po kilku minutach jego ruchów we mnie doznałem uczucia parcia,jak w toalecie i dosłownie zaciskałem się w środku,wypluwając go na zewnątrz.Przerwalismy i po kilku minutach przerwy,podjęlismy pracę na nowo.Niestety, dostałem znowu takiego parcia że go prawie wystrzeliłem.Ponieważ przed sexem robię lewatywę to jestem praktycznie czysty i pusty,a tu takie parcie jakbym miał biegunke-nadwrażliwe jelito? co mam zrobić.Weterani analu pomóżcie! "
"absolutnie nic! poddać się temu... dziwne "uczucie parcia" samoistnie przejdzie "
"Najwyżej popłynie czekoladowy deszcz."
"Na początku najlepiej robić to palcem posmarowanym gliceryną lub innym poślizgowym środkiem. A potem można przejść na różne inne przedmioty w domu takie jak, dezodoranty, lakiery do włosów, butelki od soków, ogórki, banany, kij od miotły itp. itd. etc. Można jeszcze iść do sexshopu i kupić wibrator lub sztuczny członek i nim się masturbować analnie. Te przedmioty lepiej stymulują. Lepsza jest przyjemność oraz orgazm. "
- maciek z klanu
ja mialem fajna akcje. raz z bożenka i ryszardem szlismy przez miasto na zakupy i widzialem daleko straż miejską i przeleciałem przez pasy na czerwonym. Ale byl hardcore.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Góral
- w mackach Zła
Maćku, jestem zawiedziony. Co by na to powiedziała Martyna?
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- maciek z klanu
martyna jak zwykle, nie odbiera listow na gg. :(
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
kregozmyk pisze:Poszedłem do dentysty na kontrolę. Dawno nie byłem. Podczas badania wyszło, że mam do wyleczenia trzy "szóstki":) Nie powiem, uśmiałem się z tego. Taki tam lajcik.
Prawdziwy satanista ma tylko trzy szóstki w uzębieniu.
To już wygodniej być nsbm, bo masz trzy szóstki i dwie ósemki. Łatwiej rozdrabniać pokarm.
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
oczytani w pewnych pismach Davida Lane'a wyposażeni są też w siekacz i kieł, mogą swobodnie spożywać mięso
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
- KreatoR
Conflagrator pisze:To już wygodniej być nsbm, bo masz trzy szóstki i dwie ósemki. Łatwiej rozdrabniać pokarm.
i nie trzeba używać wykałaczek!KelThuz pisze:oczytani w pewnych pismach Davida Lane'a wyposażeni są też w siekacz i kieł, mogą swobodnie spożywać mięso
- empir
- zahartowany metalizator
Ja kiedy na poczcie dostałem bilecik z numerem 666. A w Chłapowie jeździ autobus o nr 666.
-
W Sosnowcu jeździ autobus 88 i jeden z jego przystanków jest na osiedlu Legionów
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
A na Hel kursuje autobus linii 666, fascynujące.
The madness and the damage done.
-
bardzo
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
- empir
- zahartowany metalizator
No, pewnie z Chłapowa, o czym pisałem.Kurt pisze:A na Hel kursuje autobus linii 666, fascynujące.
Trzy szóstki rządzą
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
czyli 2 lata po Czarnobylu, gdy wpływ promieniowania odciskał najcięższe piętno...Riven pisze:ja urodzilem sie w 88 o/ o/ o/
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Ja znam taką anegdotkę o strażaku, którą opowiadał swego czasu Halama. Był pożar i pojechał do niego strażak.shitfun pisze:W Sosnowcu jeździ autobus 88 i jeden z jego przystanków jest na osiedlu Legionów