ZINES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Set
- postuje jak opętany!
Re: ZINES
Najnowszy (#7) Napletek Chrystusa m.in. z zajebistym "wywiadem rzeką" z Barielem. 68 pytań, co prawda nie liczyłem, wierzę na słowo Wojtasowi. Pisać i kupować, tym bardziej, że to najprawdopodobniej ostatni numer. Ostatni numer R' lyeh również zajeboza. Major zapomniałeś przyreklamować wywiad z Gortal. Jeden z dłuższych zresztą w tym numerze:-). Co jeszcze jakiś czas temu z nowszych rzeczy wpadło w ręce, to Rites of Zygadena prosto z N.Y. Debiut pisma, ale nie edytora. Bawi się w to Kreator z Silent Tears i Eligor z przed lat. Kurewsko drobny druczek, kilka kartek A4 ale treści konkretne. Po nowym roku numer 2, ponoć ma być grubszy. Numer 1 jest za free, tylko poczta do opłaty. Chętni mogą pisać: ritesofzygadena@gmail.com
NECRO SKINS SOCIETY
- TORTURER
- w mackach Zła
Hehe,ale zbieg okoliczności,własnie do typa napisałem maila,zanim przeczytałem Twojego posta,ziniacz wyglada obiecująco.A wie ktos co sie dzieje z Markiem z Ritual Murder?,zajebisty zin,szkoda,zeby to był kolejny do lamusa.
Death Dwells in Love
- YNKE
- w mackach Zła
Jak masz tego więcej, to było by miło. Bardzo mi ten zin swego czasu podchodził, nic niestety się ze starych lat nie zachowało.Maleficio pisze:ja mam ale muszę zeskanić
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Jest juz nowy, dziewiąty numer EverMetal'Zine. Do pobrania tutaj: http://www.evermetalzine.com/. W numerze wywiady z m.in. Brujeria, Infernal War, Masachist czy Opeth. Sporo recenzji, m.in. najnowszych płyt Azarath, Behemoth, 1349, Paradise Lost, Black River, Marduk czy Shining.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
O gdyby nie ten avatar to bym zapomniał kto tutaj nade mną wysłał posta..
Wracając do tematu to wyszedł nowy Total Death, ciągle trzyma zajebisty poziom, sam go opędzlowałem w 2 dni, jak ktoś jest zainteresowany to może Beretowi wysłać zawrotną sumę 3,5zł w znaczkach (poczta wliczona): totaldeath@o2.pl
Wracając do tematu to wyszedł nowy Total Death, ciągle trzyma zajebisty poziom, sam go opędzlowałem w 2 dni, jak ktoś jest zainteresowany to może Beretowi wysłać zawrotną sumę 3,5zł w znaczkach (poczta wliczona): totaldeath@o2.pl
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
http://raf666underground.blogspot.com/s ... rbid+noizz
Na tym blogu skany starych numerów 1, 2 i 7 MN (m. in. BLASPHEMY, BEHERIT). A ma ktoś może skany recek z kilku ostatnich numerów?
Na tym blogu skany starych numerów 1, 2 i 7 MN (m. in. BLASPHEMY, BEHERIT). A ma ktoś może skany recek z kilku ostatnich numerów?
Yare Yare Daze
- Lykantrop
Ktoś tam wspomniał o zinach NS. Mam na stanie:
Legion #1
Phoenix #1
Phoenix #2
Aryan Pride #1
Aryan Pride #2
Odwet
Antychryst
Duma #5
Sława #1
Sława #2
Nie chce mi się przeglądać czy któreś już były czy nie. Jak ktoś chce to mogę zeskanować
Legion #1
Phoenix #1
Phoenix #2
Aryan Pride #1
Aryan Pride #2
Odwet
Antychryst
Duma #5
Sława #1
Sława #2
Nie chce mi się przeglądać czy któreś już były czy nie. Jak ktoś chce to mogę zeskanować

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Lykantrop
http://w767.wrzuta.pl/plik/4WyYenb683p/antychryst
Na 1szy rzut Antychryst. Ktoś wie czy kiedykolwiek ukazał się nr drugi tego zine'a?
Co poniektórzy przy wywiadzie z Thunderbolt, Ohtar czy artykule o Behemoth będą za pewne zrywać boki. Aż się dziwię, że kiedyś potrafiłem to brać na poważnie...
Na 1szy rzut Antychryst. Ktoś wie czy kiedykolwiek ukazał się nr drugi tego zine'a?
Co poniektórzy przy wywiadzie z Thunderbolt, Ohtar czy artykule o Behemoth będą za pewne zrywać boki. Aż się dziwię, że kiedyś potrafiłem to brać na poważnie...

manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- boroowa
to ten Antychryst, który na kilku stronach traktuje o dębach ?Lykantrop pisze:http://w767.wrzuta.pl/plik/4WyYenb683p/antychryst

Ostatnio zmieniony 28-12-2009, 19:54 przez boroowa, łącznie zmieniany 1 raz.
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Lykantrop
Tak, to ten Antychryst, który uczył swoich czytelników o budowie liści dębów, szyszek... Pełen folklor.
Ponoć w drugim numerze był nawet krój stroju ala dziad borowy - nie wiem tylko czy to nie fantazja, któregoś z moich znajomych czy prawda... 
Będę powoli skanował. W sumie połowa z nich to czysta propagandówka, więc nie wiem czy jest sens...

Będę powoli skanował. W sumie połowa z nich to czysta propagandówka, więc nie wiem czy jest sens...
- Lykantrop
Wertowałem kilka tematów tutaj i widzę, że kilku użytkowników za wszelką cenę nie chcą dopuścić do siebie myśli, że scena NS też istnieje i jebią każdy przejaw tego nurtu na forum. Ja chcę żyć! 

-
chcesz być kontrowersyjny? ciekawe, co takiego ciekawego, od strony myzycznej, mogłbys zaproponowac w periodyku "legion" ,co?