CILICE - Deranged Headtrip

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

CILICE - Deranged Headtrip

19-10-2009, 20:42

Cilice to w bardzo dużym uproszczeniu połączenie Meshuggah i Cynic z domieszką Fear Factory, ale z taką dozą świeżości i oryginalności, że żaden przeciwnik wtórności nie powinien czuć się opluty materiałem Holendrów. Zdecydowanie jeden z najlepszych debiutów tego roku. Próbki ich wydzielin poniżej:

http://www.myspace.com/cilicemusic
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

19-10-2009, 20:54

Pacjent pisze:Cilice to w bardzo dużym uproszczeniu połączenie Meshuggah i Cynic z domieszką Fear Factory, ale z taką dozą świeżości i oryginalności, że żaden przeciwnik wtórności nie powinien czuć się opluty materiałem Holendrów. Zdecydowanie jeden z najlepszych debiutów tego roku. Próbki ich wydzielin poniżej:

http://www.myspace.com/cilicemusic
Metalcore'owe gówno. Produkcyjniak bez krztyny własnego charakteru. Zaorać. Najgorsze są te koszmarne wyjce. Jak Meshuggah to tylko w oryginale.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

Re: CILICE - Deranged Headtrip

19-10-2009, 21:33

i na bank nazwę wzięli z browna :(
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
H-K44
weteran forumowych bitew

Re: CILICE - Deranged Headtrip

20-10-2009, 00:48

Nie wysłuchałem nawet połowy pierwszego numeru... Nie dla mnie. A wokal rzeczywiście chujowy.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
ODPOWIEDZ