Albo jedno zdanie albo miażdżącą epopeję!!!:-)))
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
problem w tym, że ani jednego konkretnego zdania na temat tej wytwórni (i poprzednich również) nie napisałeś, więc w sumie marna ta Twoja konsekwencja...Death in another way pisze:Za epopeję na ten temat powinno być bardzo wysokie honorarium,
więc pozostanę konsekwentnie jednak przy jednym zdaniu!!!:-)
Szczera prawda. A Bart na punkcie ładnego wydania ma pierdolca, więc to nie dziwi.Tymothy pisze: wydawnictwa Agonii przy wydawnictwach takiej małej firemki jak Witching Hour wyglądają smętnie i biednie jak chuj impotenta
mi od miesiąca ostanie SECRETS OF THE MOON nie mogą wysłać, tłumacząc się problemami z tym albumem, przy okazji blokując mi kilka innych zamówionych albumów wraz z tą płytką;kregozmyk pisze:Dnia 2-11-2009 o godz. 11:47 OMNIO.pl napisał(a):
Omnio.pl
------------------------------------------------------
Nr Zamówienia: 3908
Szczegółowa Faktura: xxx
Data Zamówienia: niedziela, 20 wrzesień 2009
To samo u mnie...Ihasan pisze: mi od miesiąca (...) nie mogą wysłać
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
ja już z nimi daje sobie spokój. Czekałem od lipca na Behemoth i Nadja...Ihasan pisze:mi od miesiąca ostanie SECRETS OF THE MOON nie mogą wysłać, tłumacząc się problemami z tym albumem, przy okazji blokując mi kilka innych zamówionych albumów wraz z tą płytką;kregozmyk pisze:Dnia 2-11-2009 o godz. 11:47 OMNIO.pl napisał(a):
Omnio.pl
------------------------------------------------------
Nr Zamówienia: 3908
Szczegółowa Faktura: xxx
Data Zamówienia: niedziela, 20 wrzesień 2009
Ostatni raz u nich zamawiam;
ja kilka razy wysyłałem maila z zapytaniem co z moją przesyłką - bez odpowiedzi. Efekt jest taki, że teraz mam dwie płyty nowego Behemoth w domu (może ktoś chce kupić?)Ihasan pisze:Skaut po trzech e-mailach dopiero się dowiedziałem, że mają problem ze sprowadzeniem SotM ostatniego, gdzie na ich stronie nic nie jest napisane, że są problemy z dostępnością tej płyty. Wg mnie tak jak przy innych pozycjach powinno być napisane zdanie, dwa, że termin oczekiwania na płytkę wynosi ok 14 dni czy coś w tym rodzaju, już spokojnie mogłem sobie ten album na allegro kupić u jednego gościa bez problemu, u którego kilka razy robiłem zakupy i zawsze szybko realizował zakupy. Teraz zamówiłem kilka płyt i przez SotM nie dostaje paczki ... jak się dziś okazało mają ją mieć w połowie listopada, w sumie to parę dni więc jeszcze poczekam cierpliwie.
Nie zmienia to faktu, że przykładowo taki ostatni PORTISHEAD gdzie termin realizacji trwać miał 2-5 dni pierolili się z załatwieniem tego albumu ponad dwa tygodnie!!
Slayer nagrał najlepszą płytkę od wieeeelu lat, więc zgadnij czyj to konieckregozmyk pisze:Slayera czy Omnio?
zamówiłem u nich trochę płyt i zawsze wszystko było załatwione perfekcyjnie... tyle, że ostatni raz tam kupowałem ponad pól roku temu. Teraz widzę, że dość szybko i konsekwentnie padają na pysk, czyli najwyższy czas dać sobie spokój z zakupami w omnio.grot pisze:Przykro słyszeć, jeszcze do niedawna Omnio działało wzorcowo, a teraz to same problemy widzę.
Zamawiałem 2 razy i o, dziwo, wszystko bardzo dobrze. Wbrew powszechnie krążącym opiniom, szybka wysyłka, płyty dobrze opakowane - jestem pozytywnie zaskoczony. Co innego z płytami wydawanymi przez Agonię, ale to już inna bajka...Death in another way pisze: ps. a jakie macie doświadczenia z zamawianiem z Agonii Records (ja akurat mam mieszane uczucia)?
Dokładnie.Ihasan pisze:Wg mnie tak jak przy innych pozycjach powinno być napisane zdanie, dwa, że termin oczekiwania na płytkę wynosi ok 14 dni czy coś w tym rodzaju
Ja zamawiałem płytki z terminem 2-5 dni, czekałem 3 tygodnie na jakiekolwiek info, a teraz czekam nadal, bo jednej z płyt nie było, więc wybrałem zastępczą. A od zamówienia minął ponad miesiąc... Jestem cierpliwy, ale to już jest przegięcie, zwłaszcza, że kasę przyjmują z góry, a dopiero potem rozglądają się za płytami...Ihasan pisze: Nie zmienia to faktu, że przykładowo taki ostatni PORTISHEAD gdzie termin realizacji trwać miał 2-5 dni pierolili się z załatwieniem tego albumu ponad dwa tygodnie!!
Ostatnio czas oczekiwania na paczki z Agonii skrócił się o około połowę, już nie czekam po miesiąc czy dłużej, teraz tylko 2 tygodnie...H-K44 pisze:
Zamawiałem 2 razy i o, dziwo, wszystko bardzo dobrze. Wbrew powszechnie krążącym opiniom, szybka wysyłka, płyty dobrze opakowane - jestem pozytywnie zaskoczony. Co innego z płytami wydawanymi przez Agonię, ale to już inna bajka...