żuć parę nazw.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Horned Genitalia słyszałeś?Lucek pisze:Oo...a cóż to zaś?![]()
żuć parę nazw.
jaja se robisz,pod chuj mnie bierzesz ? heh...So_It_Is_Done pisze:To fakt, nieźle można sobie uzupełnić dyskografię z takich stronek. Polecam.
Horned Genitalia słyszałeś?Lucek pisze:Oo...a cóż to zaś?![]()
żuć parę nazw.
"Rebel" to dla mnie gniot niemiłosierny, na którym do słuchania nadaje się tylko końcówka (Down South, Up North + The Scorn Torrent). "TAoN" masakrycznie trąci przeciętniactwem. Co do "V" - jak wyżej, tak samo zresztą jak "ND", o której wyżej zapomniałem. Jedyna ich naprawdę dobra płyta to "Nemesis Divina".
So_It_Is_Done pisze: (...) ludzie zaczęli szukać czegoś nowego i już im death metal nie starcza, więc jarają się rap nu core pseudo death metal, czy chuj wie czym, co właśnie zaprezentowali CC na nowym albumie. Wypowiadam się przesłuchawszy paredziesiąt sekund jednego numeru z youtube, ale to wystarczy by zniechęcić się do tej płyty.
Ta płyta nie ma wiele wspólnego z bm, oprócz tego że chłopaki co ją nagrali kiedyś tworzyli w tym nurcie.kampeki pisze:REBEL to jedna z najlepszych płyt black metalowych...o faktach się nie dyskutuje. Złote Wary jak najbardziej się należą!
Wklejają durnie obrazki swoich półnagich lasek i się dziwią. Kakodemona pedałku, strzepałem sobie konia na zdjęcie twojej laski, całe ujebane plemnikami teraz jest. Wkurzyłeś sie? Jak nie to wrzuć więcej jej fotek, może zrobi sie coś jeszcze hehehe.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
So_It_Is_Done pisze: Ale Necros Christos jebie emo i jest chujowe.