możliwe, że nawet coś na poziomie EngramScaarph pisze:hmmm, właściwie to nawet jestem całkiem ciekaw, co z tego wyjdzie. mam wrażenie, że może być nieźle.
BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Re: BURZUM
Panowie (i Panie?), a może tak test? Taki prawdziwy.
Wypowiadamy się w ośmiu kategoriach i kto się nie wypowie, ten po wydaniu nowego Bóżóma nie może powiedzieć judejskiego i gimnazjalnego "a nie mówiłem?!!?!!!?1111/!///1lk1111???"[/?].
Każdy wybiera TYLKO JEDEN punkt:
Sam, jako że rzucam rękawicę, oświadczam, że przewiduję punkt 7. Poprawne danie pełne mięsa i świetnych przypraw, lecz bez wybornego wina. Zjesz, posilisz się i zadowolisz, ale Twoja kobieta jest u mamusi i wina brak...
Wypowiadamy się w ośmiu kategoriach i kto się nie wypowie, ten po wydaniu nowego Bóżóma nie może powiedzieć judejskiego i gimnazjalnego "a nie mówiłem?!!?!!!?1111/!///1lk1111???"[/?].
Każdy wybiera TYLKO JEDEN punkt:
1) Nowy Burzum będzie mierny lub niedostateczny. Jednym słowem rzyg puszczony na buty oczekujących na doznania artystyczne.
2) Nowy Burzum będzie poprawny. Tyle oczekiwałem i może po pijaku posłucham, wspominając lata dziewięćdziesiąte...
3) Nowy Burzum będzie dobry. Będę go słuchał regularnie. Takie mam po prostu przeczucie.
4) Nowy Burzum Będzie bardzo dobry. Zmiecie "novum" mocarnym pierdnięciem przy wsparciu tego, co zwą "classicvum". I chuj!
5) Nowy Burzum zceluje w celujący i zmiażdży wszystko, co w metalu zostało powiedziane od czasów HLTO/Filosofem.
6) Nowy Burzum będzie przygodą nowego i starego w idealnych proporcjach zmieszaną! Alleluja!
7) Nowy Burzum będzie przygodą nowego i starego w poprawnych proporcjach zmieszaną. Świetny pierwszy krok do opus magnum ale to jednak tylko most do "nadpłyty".
8.) Nowy Burzum będzie kompletnie nową jakością. Pierwszym krokiem nowego Burzum i tyle, bez precedensu na scenie metalowej.
Sam, jako że rzucam rękawicę, oświadczam, że przewiduję punkt 7. Poprawne danie pełne mięsa i świetnych przypraw, lecz bez wybornego wina. Zjesz, posilisz się i zadowolisz, ale Twoja kobieta jest u mamusi i wina brak...

A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
2) Nowy Burzum będzie poprawny.
tak obstawiam, choć pewnie, że marzy mi się ""nadpłyta"

- Nerwowy
- zahartowany metalizator
A ja uważam dokładnie odwrotnie czyli, że będzie absolutnie "niepoprawny" w tym znaczeniu, że albo zjebany na maksa (co bardziej prawdopodobne) albo genialny.streetcleaner pisze:2) Nowy Burzum będzie poprawny.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Scaarph
7. Chociaz, czy ten pomost bedzie mial co laczyc, tego pewny nie jestem.
- Lucek
- weteran forumowych bitew
mam nadzieję że będzie co najmniej właśnie takTwój Wujek pisze:3) Nowy Burzum będzie dobry. Będę go słuchał regularnie. Takie mam po prostu przeczucie.

- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
nowy Burzum będzie albo chujowy albo genialny albo taki sobie.
- Mental
- weteran forumowych bitew
Nowy Burzum bedzie chujowy. Morbid Angel tez. Koniec waszych marzen 

You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- twoja_stara_trotzky
pisałem tak przed Monotheist, jedna wtopa wystarczy 

- Skaut
-
- w mackach Zła
śij!Drone pisze:Burzum Srurzum
- Skaut
-
- w mackach Zła
nom, ta.
Burzum może mogłoby dla co poniektórych nie isniteć, może nie miała wpływu na kogoś tam i może przetrwałbym życie bez Największego Aryjskiego Fana Twórczości Imć Tolkiena, ale kurwa... Filozofia to jest skrajnie zajebista płyta, Hvis lyset też jest kozackie - i w sumie jedynka tylko odstaje, ale wydanych pieniędzy na jego płyty wcale nie żałuję.
Burzum może mogłoby dla co poniektórych nie isniteć, może nie miała wpływu na kogoś tam i może przetrwałbym życie bez Największego Aryjskiego Fana Twórczości Imć Tolkiena, ale kurwa... Filozofia to jest skrajnie zajebista płyta, Hvis lyset też jest kozackie - i w sumie jedynka tylko odstaje, ale wydanych pieniędzy na jego płyty wcale nie żałuję.
-
- w mackach Zła
ok, to dodaj Emperor i będzie sztama 

- Mol
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Widzę, że co poniektórzy boją się zabawić w wieszczów.
Taki na przykład Riven - postów tyle co pryszczy a żeby się odważyć na małe zgadywanko? Los cojones wskakują pod jelitka...
A przerobienie tej okładki to była kwestia czasu.

A przerobienie tej okładki to była kwestia czasu.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
masz ponad 8 tysiecy pryszczy ? przejebane. ale to idzie w parze z tym jakim kolkiem jestes. no nic, bede pisal dalej 
przerobka > zajebista
chociaz kto wie czy to faktycznie przerobka, hehe

przerobka > zajebista

this is a land of wolves now