BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BURZUM
2) Nowy Burzum będzie poprawny. Tyle oczekiwałem i może po pijaku posłucham, wspominając lata dziewięćdziesiąte..
- brb
- postuje jak opętany!
czekam z niecierpliwoscia. imo plyta bedzie slaba lub poprawna, na zaden geniusz bym nie liczyl. nie wiem w jakim stopniu varg jest swiadomy tego w jakim kierunku poszla ta muzyka i czy ogania w ogole "murzynski" instrument na tyle by nagrywac wiecej niz 3 riffy na 10 minutowy kawalek
-
- weteran forumowych bitew
To i ja się zadeklaruję, co mi szkodzi.
3) Nowy Burzum będzie dobry. Będę go słuchał regularnie. Takie mam po prostu przeczucie.
I o.
3) Nowy Burzum będzie dobry. Będę go słuchał regularnie. Takie mam po prostu przeczucie.
I o.
W sumie transowość jest dużą zaleta Burzum, więc nie obraziłbym się, gdyby i na nowej płycie znalazło sie dla niej miejsce. Prostota to główna siła Varga, zresztą chyba nikt się po nim nie spodziewa łamańców a'la DsObrb pisze: i czy ogania w ogole "murzynski" instrument na tyle by nagrywac wiecej niz 3 riffy na 10 minutowy kawalek
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Jak będzie tworzył tak szlachetnie transowe numery jak "Jesu Dod" to niech nagrywa nawet numery składające się z dwóch riffówbrb pisze:czy ogania w ogole "murzynski" instrument na tyle by nagrywac wiecej niz 3 riffy na 10 minutowy kawalek

- Carnal_Malefactor
- zaczyna szaleć
Cały geniusz Burzum opiera się właśnie na umiejętności tworzenia świetnych kompozycji na bazie paru riffów bzyczącej gitary z dodatkiem ambientowego plumkania. Oby tak samo było i na "Białym Bogu".brb pisze:czy ogania w ogole "murzynski" instrument na tyle by nagrywac wiecej niz 3 riffy na 10 minutowy kawalek
Jeg reiser til mørkets dyp der alt er dødt
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Przeczuwam, że gośc zrobi cos, co wywoła podobne reakcje jak jego zdjęcia w dresach, świeżo po wyjściu z pierdla
. Jednych zaskoczy, drugich zniesmaczy, trzecich rozśmieszy. Ale wydaje mi się, że biorąc pod uwagę tak długi czas dojrzewania pomysłów w tym jego pokrzywionym łbie to nie będzie to long obok którego przejdzie się obojetnie. Pozyjemy zobaczymy, ja jestem pełen nadziei 

“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
A to te zdjęcia wzbudzały jakieś reakcje?Alsvartr pisze:Przeczuwam, że gośc zrobi cos, co wywoła podobne reakcje jak jego zdjęcia w dresach, świeżo po wyjściu z pierdla
- Block69
- zahartowany metalizator
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
No zasadniczo tak. Przynajmniej z tego co ja zauważyłem.A to te zdjęcia wzbudzały jakieś reakcje?
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Maleficio
- Kontakt:
Owszem, u debili.Conflagrator pisze:A to te zdjęcia wzbudzały jakieś reakcje?Alsvartr pisze:Przeczuwam, że gośc zrobi cos, co wywoła podobne reakcje jak jego zdjęcia w dresach, świeżo po wyjściu z pierdla
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
- Mol
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
jaki mily sie zrobil
.
ale to jest akurat dobry fragment:

ale to jest akurat dobry fragment:
heheThe problem is that my remarks aren't really homophobic. What I do is simply point at the obvious facts; some black metallers dress, walk, talk, look and act like stereotypical homosexuals. Both the black metallers in question and the stereotypical homosexuals obviously buy their clothes, their make-up and jewellery from the same "laces & leather" shops. They wear the same clothes, the same make-up and the same jewellery. So they do dress and look like the stereotypical homosexual. End of discussion.
this is a land of wolves now
ten biały bók zawsze miał dużo do powiedzenia, a jak sie na niego popatrzeć to wygląda jak brodata mysz. niech siedzi w tym lesie i nie wyłazi bo go myszy zjedzą. hehehe
-
- postuje jak opętany!
hehe, hehehe, hehe, Strasburger tak samo sie smieje ze swoich gagow ;]
- boroowa
- weteran forumowych bitew
marna prowokacja, musisz się bardziej staraćMaria Konopnicka pisze:Akurat ostatni Żorżorot jest dużo lepszy niż ostatni Immortal

I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
śmieje sie bo jest śmieszne. A nie jest? Zawsze mnie jakoś wkurwiał ten Grisznak. Ciekawe jak był traktowany w więzieniu. Jak siedzieli tacy sami jak on to było nieciekawie. Pewnie pisał tam wiersze. heheSome serious shit? pisze:hehe, hehehe, hehe, Strasburger tak samo sie smieje ze swoich gagow ;]
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
W więzieniu miał prawdopodobnie lepiej niż niejeden Polaczek w mieszkaniu.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.