Temat sie zwie "ZESPOŁY, KTÓRE MOGŁYBY NIE ISTNIEĆ" więc wypisałem zespoły, które mogłyby dla mnie nie istnieć i tyle. Wszystko zgodnie z tematem.Skaut pisze:a jakim gatunkom te zespoły szkody wyrządziły? Bo generalnie to jebnąłeś sobie listę rzeczy, której nie trawisz, a nie o to chyba chodzi w temacie.Block69 pisze: THE BEATLES
te wszystkie nojsy, spadające garce, soundtracki Zespołu Tourette'a, power elektroniksy, c93, neofolki, emo, DiJ itd.
ZESPOŁY, KTÓRE MOGŁYBY NIE ISTNIEĆ
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Block69
- zahartowany metalizator
Re:
PENIS METAL
-
- weteran forumowych bitew
Re: ZESPOŁY, KTÓRE MOGŁYBY NIE ISTNIEĆ
RAMMSTEIN !!!
KORN !!!
U2 !!!
GOLEC UORKIESTRA (spoza rocka, ale nie mogłem się, kurwa, powstrzymać. Jestem człowiekiem na ogół nie przeklinającym. Tutaj jednak pojawia się niechlubny wyjątek. Kurwa)
VAN HALEN
WHITESNAKE
RAINBOW
DEPECHE MODE
Ostrzejsze rzeczy może później. W sumie każdy zespół jest potencjalnie rokujący. Powyższym dziadom już podziękowałem.
KORN !!!
U2 !!!
GOLEC UORKIESTRA (spoza rocka, ale nie mogłem się, kurwa, powstrzymać. Jestem człowiekiem na ogół nie przeklinającym. Tutaj jednak pojawia się niechlubny wyjątek. Kurwa)
VAN HALEN
WHITESNAKE
RAINBOW
DEPECHE MODE
Ostrzejsze rzeczy może później. W sumie każdy zespół jest potencjalnie rokujący. Powyższym dziadom już podziękowałem.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Bardzo mnie cieszy, że forum razem z tym tematem ruszyło, by tak rzec intelektualnie z kopyta.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
no właśnie nie, tutaj masz podpowiedź:Block69 pisze: Temat sie zwie "ZESPOŁY, KTÓRE MOGŁYBY NIE ISTNIEĆ" więc wypisałem zespoły, które mogłyby dla mnie nie istnieć i tyle. Wszystko zgodnie z tematem.
albo tutaj:Drone pisze:Tamten temat był o zespołach, które są przecenione, a ja założyłem o zespołach, które mogłyby nie istnieć - tzn. są zespołami-szkodnikami.
ja już sam nie wiem, który jest zgodny z tematemtwoja_stara_trotzky pisze:a właśnie, lepszy byłby temat o DOBRYCH zespołach, które zainspirowały, całkiem niechcący zresztą, tony gówna, tu prym wiodłyby AT THE GATES, CARCASS i PANTERA

Ostatnio zmieniony 20-11-2009, 16:41 przez Skaut, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś tam było! Człowiek!
- Block69
W ogóle temat jest źle sformułowany. To, że jakaś kapela zainspirowała do grania mase gównianych zespołów nie znaczy, że ta kapela musiała być również gówniana i mogłaby nie istnieć 

PENIS METAL
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Puenta.
radze posłuchać tego tekstu
doskonale pasuje do tej "dyskusji"
p.s. skończcie już pierdolić
radze posłuchać tego tekstu
doskonale pasuje do tej "dyskusji"

p.s. skończcie już pierdolić

Ostatnio zmieniony 20-11-2009, 16:46 przez Lucek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skaut
- Block69
3 tematy sie tu pomieszały i stąd ten burdel i niezrozumienie. Jedni wymieniają kapele, które mogłyby dla nich nie istnieć (tak brzmi temat, nie każdemu chce sie czytać wszystkie posty), drudzy próbują znaleźć gówno, które zainspirowało gówno a trzeci chciałby wymieniać dobre kapele, które zainspirowały gówno.
PENIS METAL
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Właśnie o to chodzi, żeby się intelektualnie wysilić i dać prawidłową odpowiedź. To już nie jest temat dla byle kmiotów. Wyraźnie widać gdzie leży ziarno a gdzie plewa. Ja się póki co nie wypowiadam, bo wciąż rozkminiam.
- twoja_stara_trotzky
dziękuję ci za to jasne poparcie mojej tezy.Bonny pisze:Właśnie o to chodzi, żeby się intelektualnie wysilić i dać prawidłową odpowiedź. To już nie jest temat dla byle kmiotów. Wyraźnie widać gdzie leży ziarno a gdzie plewa. Ja się póki co nie wypowiadam, bo wciąż rozkminiam.
-
Re:
Czyli kwestia gustu ma się do tego tematu nie odnosić?Skaut pisze:a jakim gatunkom te zespoły szkody wyrządziły? Bo generalnie to jebnąłeś sobie listę rzeczy, której nie trawisz, a nie o to chyba chodzi w temacie.Block69 pisze: THE BEATLES
te wszystkie nojsy, spadające garce, soundtracki Zespołu Tourette'a, power elektroniksy, c93, neofolki, emo, DiJ itd.

- Skaut
ja bym ten "mecz" jednak zakończył, bo zasady gry nie są do końca sprecyzowane:
http://www.curio.pl/curio/page/1074
http://www.curio.pl/curio/page/1074
Coś tam było! Człowiek!
- Nerwowy
Dobra - teraz serio.
.
Idealny przykład zespołu, który mógłby nie istnieć. No grają sobie ten swój death metal. Nie są jacyś tragiczni, wyrobili jakąś tam swoją markę, są pod skrzydłami mocnych wytwórni, ale tyle lat łojenia i za wiele z tego nie wynika. Mają pewnie trochę zagorzałych fanów, ale jakby się rozpadli nikt poza nimi by po zespole nie płakał, bo scena by na tym nie ucierpiała. Może po prostu za późno zaczęli żeby załapać się do grona klasyków gatunkuBlock69 pisze: KATAKLYSM

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Scaarph
zupełnie poważnie - zespół który wyrządził więcej szkody, niż przyniósł pożytku - deathspell omega. to w gruncie rzeczy dobry zespół jest, ale lepiej jednak, żeby nigdy nie powstał, ponieważ przyczynił się do wykoślawienia black metalu i sprowokował lawinę gówna zalewającą gatunek (w sensie ideologicznym). choć właściwie sięgając jeszcze głębiej, należałoby jednak w pierwszej kolejności wymienić EMPEROR.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
co ty pierdolisz za przeproszeniem
niby gdzie ta lawina po dso? ile jest tych kapel? abstrahujac juz do tego czy to 'wykoslawienie' czy nie.
no chyba, ze trollujesz ; )

no chyba, ze trollujesz ; )
this is a land of wolves now
- Scaarph
nie chodzi tylko o kapele. chodzi o ten pierdolnięty termin religijny black metal którego pasjami nienawidzę, a którego teraz używa mnóstwo osób w swojej ignorancji godząc się z przyjmowaniem za black metal również ościennych imitatorów oraz ludzi nie mających z tym kierunkiem nic wspólnego.
- Bloodcult
też mnie wkurwia ten termin - religijny black metal
w zasadzie każdy black metal zahaczał o temat religii więc nie rozumiem dlaczego przyklejono tak chujowo brzmiącą łatkę pewnej tylko grupie zespołów, które akurat sobie na to nie zasłużyły 

- Scaarph
otóż to - jeśli ktoś określa takie dso terminem religijny black metal, zapewne zechce też określić takie horde terminem chrześcijański black metal. stąd też uważam, że tylko ktoś, kto zupełnie nie ma pojęcia o czym mówi użyje tego terminu. tak jakby istniał niereligijny black metal.