REVENGE (Can)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: REVENGE
jeśli już bym musiał wybierać najlepszą płytę revenge, to wybrałbym dwójkę, chociaż jakoś nie patrzę na ich płyty pod kątem która lepsza. układają się one w logiczną całość i każda następna kontynuuje muzyczny i ideologiczny koncept zapoczątkowany u zarania. dla mnie wszystkie ich płyty to jeden twór, jedna bestia apokalipsy o trzech głowach. najmłodszej z głów spojrzałem w oczy po raz pierwszy dopiero kilka dni temu, więc jestem jeszcze cokolwiek powściągliwy w ocenach, ale i tak jest zajebiście, poziom jest utrzymany i o żadnych rozczarowaniach mowy być nie może.
- Husar
- weteran forumowych bitew
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- TORTURER
- w mackach Zła
Mi też,cover Bathory przemistrz!Husar pisze:a mi najbardziej wchodzi pierwsza epa.
Death Dwells in Love
- Husar
Tak jak mowisz, a pozatym wokale sa "najchorsze"TORTURER pisze:Mi też,cover Bathory przemistrz!Husar pisze:a mi najbardziej wchodzi pierwsza epa.

Dajmy na to w "Annihilate or serve" jak zaczyna sie ten ciezko chory zjazd na wokalu w 42 sekundzie to brzmi to znacznie lepiej wlasnie na Attack.Blood.Revenge niz na Triumph.Genocide.Antichrist
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Góral
- w mackach Zła
Najbardziej poronione wokale są na dwójce, szczególnie "Traitor Crucifixion".
Album, zdecydowanie Triumph.Genocide.Antichrist. Za GENOCIDE CONQUEST, za Blood Of My Blood, za Attack The Enslaver, za Decimation Antichrist, a chuj, cały jest zajebisty
Co do EP, to Superion.Command.Destroy jest równie dobre jak Attack..., kawałek Superion Revenge niszczy wszystko na swojej drodze.
Generalnie uważam REVENGE, za najlepszą "bestialską nakurwiankę" po Blasphemy. Cała dyskografia wchodzi bez popity. Na żywo istne zniszczenie. J.Read to zwierze, a nie człowiek. Nie widziałem nigdy, by ktoś tak nakładał bębny jak on. Z mokrymi majtami czekam na kolejny atak, ciekawe tylko kiedy nastąpi
Album, zdecydowanie Triumph.Genocide.Antichrist. Za GENOCIDE CONQUEST, za Blood Of My Blood, za Attack The Enslaver, za Decimation Antichrist, a chuj, cały jest zajebisty

Generalnie uważam REVENGE, za najlepszą "bestialską nakurwiankę" po Blasphemy. Cała dyskografia wchodzi bez popity. Na żywo istne zniszczenie. J.Read to zwierze, a nie człowiek. Nie widziałem nigdy, by ktoś tak nakładał bębny jak on. Z mokrymi majtami czekam na kolejny atak, ciekawe tylko kiedy nastąpi

Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- metalized
Z przykrością zawiadamiam , że tego (greckiego ) Revenge nie znaju , ale kanadyjski niszczy az miło i nie wiadomo w którą stronę spierdalać .Podczas NWN! Fest R. zrobiło ładny rozkurz , a kower Bata horego to masakra , zresztą od tej epki zacząłem przygode z tą kapelą . Gdy do tego zakupiłem Triumph... zawładnęla mną ta kapela totalnie
CONQUEST GENOCIDE !!!!!
CONQUEST GENOCIDE !!!!!
P.J.E.C.
- Nerwowy
Srogo przegięta kapela i to praktycznie pod każdym względem (brzmienie, "kompozycje", otoczka...). Od czasu do czasu zapodam coś tych zwyrodnialców.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Scaarph
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
To fakt, dużo lepszy niż te ich wypociny na instrumentach. Do Manticore im daleko, ale przecież lider może być tylko jeden.Morph pisze:Najlepszy to oni merch mają.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Scaarph
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Piasecki?
- Mental
Srogi rozpierdol, nie jestem w stanie wskazać faworyta, ale każdy najmniejszy pierd tego zespołu kasuje DEIPHAGGOT, którego właśnie próbuję słuchać...
W sumie coś w tym pierwszym mini musi być, bo chyba też najczęściej katowałem ten materiał.
W sumie coś w tym pierwszym mini musi być, bo chyba też najczęściej katowałem ten materiał.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
- beastov23
- Mental
No, przecież celowo tak napisałem 

You may raise your chalice of nothing
- beastov23
mimo wszystko nalegam
.
Odnośnie tematu głównego, pełen przebojów debiut niszczy obwody. W grę wchodzi tylko wielokrotny odsłuch.

Odnośnie tematu głównego, pełen przebojów debiut niszczy obwody. W grę wchodzi tylko wielokrotny odsłuch.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- boroowa
TOTAL WORSHIP
Sam nie wiem czemu, bo w sumie to kupa hałasu
poza tym uwielbiam brzmienie garów na "Infiltration.Downfall.Death" - pierdolone mistrzostwo świata
Sam nie wiem czemu, bo w sumie to kupa hałasu

I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Block69
- Blackult
- rasowy masterfulowicz