czesciej wpadaj na forum to bedziesz wiedział do czego Maleficio pijerob pisze:brałeś coś?Maleficio pisze:
z Marianem, to najwyżej możesz sobie potańczyć do Czesława Spiewa... nagi do pasa... z kolesiami z Anthrax.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
czesciej wpadaj na forum to bedziesz wiedział do czego Maleficio pijerob pisze:brałeś coś?Maleficio pisze:
z Marianem, to najwyżej możesz sobie potańczyć do Czesława Spiewa... nagi do pasa... z kolesiami z Anthrax.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Wtedy jest stuprocentowa gwarancja, że Slayer zagra po zmroku, jak już będzie ciemno wokół,Maleficio pisze:niby czemu ma Slayer grac na koncu? Chcesz zeby fani Slayera przezyli tortury?Death in another way pisze:To bdb wiadomość, a taka kolejność akurat mi odpowiada, chociaż najlepiej gdyby Slayer zagrał na końcu,
a pozostałe zespoły wg uznania, natomiast jako pierwszy zespół zamiast Behemotha mógłby zagrać
Razor albo Sadus!!!:-)))
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Sadus... tak!! i Testament... i byłby mega Tytan Thrashfest Six!Death in another way pisze:...chociaż najlepiej gdyby Slayer zagrał na końcu,
a pozostałe zespoły wg uznania, natomiast jako pierwszy zespół zamiast Behemotha mógłby zagrać
a kto to jest Vader dzis?Adrian696 pisze:a tak przy okazji - wyobrażacie sobie minkę Kmiołka jak sie dowiedział, że taki koncert bedzie otwierał Behemoth a nie Vader
ale Megadeth jest już także potwierdzonyAnalripper pisze:Sadus... tak!! i Testament... i byłby mega Tytan Thrashfest Six!Death in another way pisze:...chociaż najlepiej gdyby Slayer zagrał na końcu,
skoro jest takie parcie na Megadeth to dlaczego organizator nie odstawi Behemoth i nie wcisnie swiętego Rudzielca? jestem pewien,ze mimo wszystko Megadeth podniesie sprzedaz biletow bardziej niz Behemoth, ktory dopiero co gral trase po kraju?
na prawde uwazasz, ze oni sie spotkaja? Te kapele przyjezdzaja i odziezdzaja, kazda ma wlasny hotel i wlasne limuzyny. Behemoth jak gral na Ozz fescie myslisz, ze sie z Ozzym spotykali?Riven pisze:no kurwa, nie szaleje za Megadeth, ale bardzo sie ciesze. Na pewno po Slayerze bedzie to najfajniejszy wystep.
kurwa, co za rok...
ciekawe co Kerry powie na spotkanie z Larsem i Rudym ;D
Jasne: pełna lista życzeń mogłaby wyglądać tak:Analripper pisze:Sadus... tak!! i Testament... i byłby mega Tytan Thrashfest Six!Death in another way pisze:...chociaż najlepiej gdyby Slayer zagrał na końcu,
skoro jest takie parcie na Megadeth to dlaczego organizator nie odstawi Behemoth i nie wcisnie swiętego Rudzielca? jestem pewien,ze mimo wszystko Megadeth podniesie sprzedaz biletow bardziej niz Behemoth, ktory dopiero co gral trase po kraju?