SMP -STALEMATE [1995]

nie tylko metalem człowiek żyje :)

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
[V]
mistrz forumowej ceremonii

SMP -STALEMATE [1995]

20-12-2009, 17:20

Obrazek

SMP -STALEMATE [1995],RE -CONSTRICTION RECORDS

czy mozna wrzucic do jednego gara industrial,hip hop,hard core,punk i sie nie porzygac tylko sluchac i wciagac to wszystko na raz niczym krzysztof piesiewicz swoje lekarstwa?Oczywiscie.Zapomnijcie o nieznosnym eklektyzmie,jakims sileniu sie na awangardowe odjazdy i kombinowaniu dla samego kombinowania.Tutaj wszystko ma rece i nogi.SMP na STALEMATE stworzyl cos naprawde interesujacego..
Jest dzicz,jest wielka moc i masa pomyslów,melodii i detali które sa szalenie ekscytujace,instrumenty perkusyjne sa wspaniale zaaranzowane,bardzo nawarstwione,skomasowane,grajace w jakis wariackich kombinacjach z innymi rzeczami.Jesli do tego dodamy wokal przechodzacy straszliwe przeobrazenia nawet na przestrzeni jednego utworu, + mnóstwo tripow w rejony totalnie skurwysynskiego (tak!) hip hopu i klasyków elektroniki, to robi sie naprawde pysznie.

tagi; GODFLESH,SKINNY PUPPY,MINISTRY,DEAD KENNEDYS,MARILYN MANSON,THE LEGENDARY PINK DOTS,TECHNO ANIMAL,DJ SHADOW

DOSKONALY album.radze sie rozejrzec,mozna nabyc za stosunkowo male pieniadze tu i ówdzie..

taka perelka która chyba malo kto zna..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Bloodcult

Re: SMP -STALEMATE [1995]

20-12-2009, 17:57

zapowiada się świetnie, muszę obadać.
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
[V]

20-12-2009, 18:12

Bloodcult pisze:zapowiada się świetnie, muszę obadać.
http://www.myspace.com/lukaszarturm

jeden utwór z Stalemate z mojego profilu..nie jest moze szczególnie reprezentatywny ale i tak ZAJEBISTY.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

20-12-2009, 19:19

Jestem całkowicie kupiony tym opisem. Właściwie już same tagi wystarczają. Ruszam na poszukiwania.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel

http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

20-12-2009, 21:08

nie jestem sobie w stanie wyobrazić, jak coś może zarazem brzmieć jak Godflesh, Dead Kennedys i Legendary Pink Dots ;)
[V]

20-12-2009, 21:16

twoja_stara_trotzky pisze:nie jestem sobie w stanie wyobrazić, jak coś może zarazem brzmieć jak Godflesh, Dead Kennedys i Legendary Pink Dots ;)
stwierdzono jakas tam ilosc ww choc i tak na pierwszy plan jesli chodzi o wplywy MINISTRY,MARILYN MANSON i
nie wspomniane wczesniej NIN biora góre + oczywiscie mnóstwo hip hopu..
Awatar użytkownika
Skaut

22-12-2009, 18:27

[V] pisze:
twoja_stara_trotzky pisze:nie jestem sobie w stanie wyobrazić, jak coś może zarazem brzmieć jak Godflesh, Dead Kennedys i Legendary Pink Dots ;)
stwierdzono jakas tam ilosc ww choc i tak na pierwszy plan jesli chodzi o wplywy MINISTRY,MARILYN MANSON i
nie wspomniane wczesniej NIN biora góre + oczywiscie mnóstwo hip hopu..
a weź się podziel jakąś liną z łaski swojej ;)
Coś tam było! Człowiek!
ODPOWIEDZ