drożyzna kurwaMaleficio pisze:na ebay czasami jest na kup teraz za 2 euro+poczta

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
drożyzna kurwaMaleficio pisze:na ebay czasami jest na kup teraz za 2 euro+poczta
A ja myślałem, że Thy Catafalque jest z Węgier.kregozmyk pisze:Nie leży mi ten nowy Master's Hammer. Wolę ostatnią płytę ich rodaków z Thy Catafalque.
Chyba w Polsce nikt nei zaryzykowałSilent_Sea pisze:Kto znaju czy "Mantras" jest dostępny w PL ?
podaj namiary na 44 pln z przesyłką .Maleficio pisze:no przeplaciles, o jakies 30 zl
wszyscy w naszym klubie anonimowych zakupoholików trzymamy za Ciebie kciukiMaria Konopnicka pisze:No niestety, ale dzięki temu już mam i nie martwię się gdzie kupićMaleficio pisze:no przeplaciles, o jakies 30 zlPoza tym dziś już 12 stycznia, a ja jeszcze nie kupiłem w tym roku żadnej płyty
) To jest wydarzenie
i jak się czujesz?Maria Konopnicka pisze:Poza tym dziś już 12 stycznia, a ja jeszcze nie kupiłem w tym roku żadnej płyty) To jest wydarzenie
Hey miszczu , to przypomnisz se łaskawie gdzie można kupić Mantras za 44 pln z pocztąMaleficio pisze:Ja dziś na Allego wchodziłem bo szukałem dyskografii Gamma Ray ale ktoś wykupił wszystko.