kampeki pisze:Dobra, olać, kiedy nowa płyta ja się pytam.
DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: DEATHSPELL OMEGA
this is a land of wolves now
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Ja poczekam na zamówienie tego boxa jak dolecą do Agonii, a ma to nastąpić na dniach. Nie mam zamiaru płacić 20 euro na pocztę. Z drugiej strony ten kto pierwszy to wystawi na Allegro będzie winnerem.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
ze strony NH:
Deathspell Omega 5x pic LP box came, and sold out. Don't know if I get more. Especially foreign people I advice to contact noevdia.

Deathspell Omega 5x pic LP box came, and sold out. Don't know if I get more. Especially foreign people I advice to contact noevdia.

- Lykantrop
Tak samo wróżyłem temu, który wystawi box Darkthrone. Wystawił i poszły bodajże 2 sztuki...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Bloodcult
btw, kto to wydaje ? bo o ile dobrze kojarzyłem i NH i Noevdia miały stosować "antylimitową politykę wydawniczą" 

- Maleficio
- Kontakt:
a kto powiedział, ze to jest limitowane?
- Bloodcult
Mikko Aspa 

- Maleficio
- Kontakt:
to, ze on zamówił 10 kopii to jego problem.
- Morph
- Kontakt:
Podobno NED, czekam na maila, NH stosuje antylimitową tylko na CD, LP znikają jak śnieg na wiosnę.Bloodcult pisze:btw, kto to wydaje ? bo o ile dobrze kojarzyłem i NH i Noevdia miały stosować "antylimitową politykę wydawniczą"
Give birth to something dead
Give birth to something old
-
- rozkręca się
Black Metal bez tekstów i oprawy graficznej jest wart o wiele więcej niż z tymi, jakby nie było najprostszymi, czynnikamiMorph pisze:Nie, album tworzy całość jako koncept + muzyka + tekst + oprawa, i każdy z tych elementów jest tak samo ważny.
- Morph
- Kontakt:
NED ma kopie, aczkolwiek wygląda na to że akurat ta pozycja będzie w dość małym nakładzie (nie dopytywałem się, wisi mi to). Z wysyłką do Danii (do Polski będzie pewnie tak samo) kasują 73€. W Undercover i World Terror Commitee niby taniej, ale NED ma obsługę klienta na najwyższym możliwym poziomie.
Aha, wydaje to oczywiście NED.
Aha, wydaje to oczywiście NED.
- COFFIN
'Come the Blessed Madness'
- Maleficio
- Kontakt:
- Maleficio
- Kontakt:
Według Hasiarla z NED wydanie nie jest limitowane.
- wombat
- zaczyna szaleć
Drone dobrze mówi. Zapytaj go!
- Morph
- Kontakt:
O kurważ, ale to masywne 

- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Łeheheheheheh.... no to sobie pogadaliście!Maria Konopnicka pisze:Zgadzam się w 100 proc. Właśnie po raz 8978917381 słucham tego kawałka i jestem pozamiatany - całkowicie powalony, rozbity i przetrącony. Jakbym miał duszę z suchego piasku, który ktoś rozsypał na podłodze. Stawiam Ci gościu browar za ten post! ..... O kurwa, to mój własny post, sprzed kilku miesięcyMaria Konopnicka pisze:Po kilkumiesięcznym rozbracie słucham właśnie po raz piąty z rzędu (a na półce leży 27 płyt w foliach - by oddać grozę sytuacji) Chaining the Katechon i po raz kolejny dławi mnie wielkość tego utworu. Coś niewyobrażalnie doskonałego, nieziemsko fenomenalnego - leżę plackiem na podłodze, trzymając laptopa na ugiętych kolanach i myślę sobie: "ja pierdolę! warto było się urodzić, żeby przeżyć coś tak wspaniałego" Cholera, większość zespołów w całych swoich dyskografiach nie ma tylu wspaniałych momentów co DsO w tym jednym kawałku. Nie mam pojęcia co ten zespół może jeszcze osiągnąć, co jeszcze może nagrać... Mówcie do chcecie, ale dla mnie pomiędzy DsO a innymi kapelami metalowymi jest przepaść bezkresna, pustka niezmierzona - możemy się zachwycać nowym Slayerem, Megadeth, Funeral Mist czy Mardukiem - bo każdy z tych zespołów nagrał świetne płyt, ale DsO funkcjonuje gdzieś w innym świecie, poza rankingami, statystykami i porównaniami. Ten zespół to przyszłość metalu, DsO wyprzedza swoje czasy o lata świetlne. Na żadną inną płytę - z Morbid Angel włącznie nie czekam z takim utęsknieniem jak na nowy album DsO, Bo co będzie jak nagrają coś jeszcze lepszego, coś jeszcze doskonalszego niż to co już nagrali?

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
<i>Fas</i> mną właśnie zamiata i przy okazji pytam - dysponuje ktoś może grafiką z okładki w świetnej jakości, żeby można było dać sobie na tapetę. Toć ona jako jedynie wizualny przekaz broni się wyśmienicie.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- Bloodcult
w Witching Hour pojawiły się reedycje dwóch pierwszych albumów i składanek "Manifestations". Wydało to EAL, a płyty są zapakowane w czarne pudełka i slipcase'y.
- Morph
- Kontakt: