ja tam tego nowego wałka urgehal nie słyszałem, ale nowy slayer to rozkurwiać może chyba jedynie kulty pokroju limp bizkit i papa roach.So_It_Is_Done pisze:Nie, po prostu black metal powinien być brutalny, pojebany i tak dalej a nie słodki jak cukierki. Kilka sekund nowego Slayer rozkurwia brutalnością ten cały Kurwehal.
URGEHAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: URGEHAL
- Maleficio
- Kontakt:
Przecież jeszcze nowy Urgehal się nie ukazał, co wy pierdolita?
- Kingu
- weteran forumowych bitew
To nieistotne, tu chodzi o ideałyMaleficio pisze:Przecież jeszcze nowy Urgehal się nie ukazał, co wy pierdolita?

- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Vlad Tepes to chujowizna jakich mało, a chujozą jest ten, kto tego słucha.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Zabawne, równie mądre co tekst Scaarph'a, o Slayer rozkurwiającym Papa Roach 

Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Scaarph
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Widać wyżej jaką mądrość zaserwowałeś. Papa Roach to właśnie możesz do Kurwehal porównywać a nie do Slayer. A black_lava to powinien zmienić zapatrywania muzyczne, bo po jego opiniach stwierdzam, że gustuje w kaszanie przybranej w corpse paint.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
SIID nie będę obrzucał Cię gównem za Twoje nędzne zniewagi pod moim adresem, bo nie jesteś tego warty. tasuj się pod Vlad Tepes i Mutiilation i zacznij jeździć na wózku inwalidzkim.
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Jak zwykle inteligentny black_lava, serdecznie dziękujemy, a teraz coś dla fanów Urgehal:black_lava pisze:SIID nie będę obrzucał Cię gównem za Twoje nędzne zniewagi pod moim adresem, bo nie jesteś tego warty. tasuj się pod Vlad Tepes i Mutiilation i zacznij jeździć na wózku inwalidzkim.
- Scaarph
wielki kurwa fan slayer się nagle znalazł. odsłuchałem jednego kawałka, wieś kompletna, ale widać tobie w końcu przypasowały takie nowoczesne, szerokoportkowe klimaty. w końcu można się bezobciachowo polansować.
a co do samego slayer to ja naprawdę mam nadzieję, że to tylko ten jeden kawałek był taki, że reszta będzie dobra. a na razie wystarczą mi wcześniejsze płyty.
a co do samego slayer to ja naprawdę mam nadzieję, że to tylko ten jeden kawałek był taki, że reszta będzie dobra. a na razie wystarczą mi wcześniejsze płyty.
- pr0metheus
brudu jadu czy emocji nigdy nie znalazlem w urgehal. baardzo sredni zespol
niech to miejsce niebawem zniknie
- pr0metheus
So_It_Is_Done pisze:Jak zwykle inteligentny black_lava, serdecznie dziękujemy, a teraz coś dla fanów Urgehal:black_lava pisze:SIID nie będę obrzucał Cię gównem za Twoje nędzne zniewagi pod moim adresem, bo nie jesteś tego warty. tasuj się pod Vlad Tepes i Mutiilation i zacznij jeździć na wózku inwalidzkim.
ale po 1 minucie powialo groza

niech to miejsce niebawem zniknie
W odniesieniu do muzyki z dwóch ostatnich (nie licząc nowej) płyt powyższe stwierdzenie też znajduje zastosowanie. Bardzo lubię te albumy, ale często mam wrażenie, że to taka krzyżówka tradycyjnego jadowitego black metalu z nieco remizowym przytupemMaria Konopnicka pisze:"Urgehal wizualnie balansuje na cienkiej granicy pomiędzy black metalową powagą a pseudoblack metalowym kiczem, nawet na moment nie tracąc przy tym wiarygodności."

Posłucham sobie z youtube

- Realista
W sumie nie czekałem na ten album jakoś bardzo, choć nie ukrywam ze poprzednie dwa są bardzo dobre, zwłaszcza goatcraft..., nowy niestety rozczarował mnie, nie jest zła płyta ale niestety dużooo słabsza od poprzedniczek, posłuchałem z 5 razy i zapomniałem...
Posłuchałem 3 numerów i nie jestem zawiedziony. Brzmi jak wcześniejszy Urgehal minus ten remizowy przytup, o którym wspominałem.
- Maleficio
- Kontakt:
Dostalem dzis tego nowego Urgehala, bardzo dobra plyta jak na pierwsze "ucho":)
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
O tak, dwudziestka black metalu ostatniego stulecia.
- Realista
A mnie kompletnie nowy album nie wzrusza, jest dużo gorszy od poprzedniego wiec nie ma o czym mówić... lepiej by się skoncentrowali na macierzystym zespole niż robić w chuj muzyki w innych a potem taki nijaki album wydawać...
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
też mi się wydaje, ze poprzedni album był o wiele lepszy. ten ostatni jest też w porządku ale czasami jest nudno, co było nie do pomyślenia na "GT".
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Nerwowy
Nie tyle czasami co cały czas.black_lava pisze:też mi się wydaje, ze poprzedni album był o wiele lepszy. ten ostatni jest też w porządku ale czasami jest nudno, co było nie do pomyślenia na "GT".
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.