IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Melepeta
- w mackach Zła
Re: IMMOLATION
Koncert z krzemionek mam na vhs. Byłbym zainteresowany tą przeróbką na dvd
Da się?
Six o clock.
-
KRIS1977
- zaczyna szaleć
czy może ktoś mi zgrać na płytke ten koncert IMO z krakowa .zapłace
- Melepeta
- w mackach Zła
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
kończę właśnie pierwszy odsłuch, ale już teraz, z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że to najlepszy krążek od czasu Unholy Cult i spokojnie załapie się do mojego Top 4 IMMOLATION - na którym miejscu, to powiem za jakieś 2-3 miesiące zapewne. w każdym razie wygląda na to, że panowie złapali drugi, a w zasadzie, trzeci oddech. jak mi się ta okładka za chuja nie podobała, to teraz mi się podoba, bo pasuje do muzyki, która jest maksymalnie majestatyczna i wyniosła - taka, jak za najlepszych czasów Immo, ale może nawet bardziej. bardzo "ciemna" płyta chłopakom wyszła, pełna smaczków, pozbawiona za to partii bezsensownego napierdalania. no i w końcu to wszystko BRZMI. szczególnie perkusja. pięknie do przodu wywalona. tak dobrego death metalu z USA od dawna nie słyszałem.
- Mol
- zahartowany metalizator
kurwa, Trocak, nie wierze 
a tak nieco powazniej - hehe, to mam tak samo jak Ty, okladka na maksa mi sie nie podoba, ale jakby nie bylo po przesluchaniu krazka stwierdzam, ze wraz z muza tworzy spojna calosc. Brzmienie zajebiste, ale gitary moglyby byc jednak troche bardziej z przodu
a tak nieco powazniej - hehe, to mam tak samo jak Ty, okladka na maksa mi sie nie podoba, ale jakby nie bylo po przesluchaniu krazka stwierdzam, ze wraz z muza tworzy spojna calosc. Brzmienie zajebiste, ale gitary moglyby byc jednak troche bardziej z przodu
- Glene
- weteran forumowych bitew
Co do gitar fakt mogly by byc troche bardziej wysuniete. Tytul plyty odzwierciedla zawartosc album brzmi majestatycznie, szczegolnie w zwolnieniach , solowki palce lizac.
- twoja_stara_trotzky
no ale gdyby gitary były bardziej wysunięte, to by gary nie były tak wysunięte, więc absolutnie NIE.
- Glene
Jestem po kolejnym przesluchaniu i musze cofnac opinie o tych gitarach. Wszystko jest dopasowane bardzo dobrze.
- Mol
glowny riff w A Glorious Epoch to pierdolone mistrzostwo swiata, masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 
- Glene
Majesty And Decay podoba sie od pierwszego przesluchania jest w pewien sposob bardzo przystepna lecz mimo to nie traci zlozonosci ktora cechuje Immolation.
- twoja_stara_trotzky
ano, najlepszy numer na płycieMol pisze:glowny riff w A Glorious Epoch to pierdolone mistrzostwo swiata, masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ja pierdole, rzeczywisice WCHUJ mocne, zwlaszcza jak wchodzi kanonada double bass.
this is a land of wolves now
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
O boże, Dolan gra na kontrabasie?
Z okładką widzę, że oczywiście miałem rację, ale posłucham w swoim czasie
.
Z okładką widzę, że oczywiście miałem rację, ale posłucham w swoim czasie
-
kakademona
a mi sie okładka podoba.muzyke narazie zamowiłem w bibliotece.wypożyczę.płyte i tak kupię.
- Block69
A zaraz za nim tytułowy. Garowy tam nieźle wyprawia.twoja_stara_trotzky pisze:ano, najlepszy numer na płycieMol pisze:glowny riff w A Glorious Epoch to pierdolone mistrzostwo swiata, masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
PENIS METAL
- Mol
zaraz zaraz, plyte? To nie Ty pisales, ze nie rozumiesz fenomenu tego zespolu i ze sa zajebiscie przeceniana kapela?kakademona pisze:a mi sie okładka podoba.muzyke narazie zamowiłem w bibliotece.wypożyczę.płyte i tak kupię.
- Rattlehead
- Góral
- w mackach Zła
Cały utwór, to niszczyciel na miarę Father, You're Not A Father, piękna sprawa.Mol pisze:glowny riff w A Glorious Epoch to pierdolone mistrzostwo swiata, masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Album znakomity, zdecydowanie o wiele lepszy niż Shadows, Harnessing czy EP'ka. Unholy Cult raczej nie przebija, choć może to kwestia czasu i zmienię zdanie.
Najbardziej cieszy mnie forma Dolana, tyle lat, a jego wokal wciąż kruszy wszystko. Nowojorczycy kolejny raz udowodnili, że są w czołówce amerykańskiego death metalu.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- wombat
- zaczyna szaleć
O kurwa, kandydat do najlepszych płyt roku 2010 jak w morde strzelił.
- Block69