Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Też chciałbym wiedzieć. Chyba w sobotę przed wyjazdem na koncert będzie trzeba zadzwonić do klubu. Może udzielą jakiejś informacji.Conflagrator pisze:To będzie ten Armagedon czy nie? Bo pomimo małego prawdopodobieństwa, że uda mi się wyrwać w sobotę do Zabrza, wolałbym wiedzieć czy jest sens próbować.
Podobno to chłop w szpitalu umarł...kakademona pisze: podobno częśc armagedon to ma dosc szemrana przeszłośc.
Jak tak mówisz to będę. :)Major pisze:Armagedon zagra dziś w Zabrzu.
Jeszcze a propos powrotów to zdaje się, że powraca /od 2004 roku heheheh/ nasz NAJPOTĘŻNIEJSZY THRASH METALOWY BAND EVER, najbardziej podziemny i najlepszy EXORCIST. Czasowo nawet "Kot" z CONDEMNATION się obrobił, EXORCIST bije rekord. Ostatni news z lutego 2012, że już kurwa tylko miks zostaje. Mistrzowie świata.kregozmyk pisze:Witajcie,
Jesteśmy w trakcie finalizowania prac nad nowym materiałem.
Trochę to jeszcze potrwa, ale robimy wszystko, aby nowy
album ukazał się jesienią 2012. Nowe utwory są już właściwie
zapięte. Wiosną rozpoczniemy pierwszą część sesji (bębny).
Następnie, sukcesywnie będziemy nagrywać gitary,
bas i vocale. Pod koniec lata mix i mastering.
Materiał zapowiada się miażdżąco !!!
Wypatrujcie nas na horyzoncie !!!
Krizz, Slavo, Adam & Bartosh
MYSTIC na 99,99%.Maleficio pisze:ciekawe kto ich wyda, bo pewnie nie firma co wirusy rozsyla to juz pewne
Zadzwonię dziś do Tomka Godlewskiego "Szkieletora-Ich perkusisty i poniekąd lidera i dowiem się co jest grane!!!:-)))aginsiak pisze:Jeszcze a propos powrotów to zdaje się, że powraca /od 2004 roku heheheh/ nasz NAJPOTĘŻNIEJSZY THRASH METALOWY BAND EVER, najbardziej podziemny i najlepszy EXORCIST. Czasowo nawet "Kot" z CONDEMNATION się obrobił, EXORCIST bije rekord. Ostatni news z lutego 2012, że już kurwa tylko miks zostaje. Mistrzowie świata.kregozmyk pisze:Witajcie,
Jesteśmy w trakcie finalizowania prac nad nowym materiałem.
Trochę to jeszcze potrwa, ale robimy wszystko, aby nowy
album ukazał się jesienią 2012. Nowe utwory są już właściwie
zapięte. Wiosną rozpoczniemy pierwszą część sesji (bębny).
Następnie, sukcesywnie będziemy nagrywać gitary,
bas i vocale. Pod koniec lata mix i mastering.
Materiał zapowiada się miażdżąco !!!
Wypatrujcie nas na horyzoncie !!!
Krizz, Slavo, Adam & Bartosh