OBLITERATION (NOR)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Re: OBLITERATION (NOR)
ale co się dziwisz - w porównaniu do dwóch pierwszych materiałów to jest skok o kilka klas, więc miałem prawo być uprzedzony 

- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
wystarczy mi ufać 

-
faktycznie takie dobre to jest?bo jeszcze nie sluchalem...to taki old school thrash ,podobna jazda jak Deathhammer tak?Analripper pisze:połowa składu boskiego Nekromantheon... już wiadomo dlaczego dobrze gniecie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
bliski jest mi sceptycyzm normatywny metodyczny, ale znalazłem kryterium więc jestem zachwyconytwoja_stara_trotzky pisze:wystarczy mi ufać

- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
kuuuuuuuuuurwa, to jest najlepsza thrash metalowa jazda od czasów "Coma of souls"![V] pisze:faktycznie takie dobre to jest?bo jeszcze nie sluchalem...to taki old school thrash ,podobna jazda jak Deathhammer tak?Analripper pisze:połowa składu boskiego Nekromantheon... już wiadomo dlaczego dobrze gniecie.
http://www.myspace.com/nekromantheon
- kampeki
- postuje jak opętany!
Analripper pisze:kuuuuuuuuuurwa, to jest najlepsza thrash metalowa jazda od czasów "Coma of souls"!
http://www.myspace.com/nekromantheon

Za młody jesteś na Heroda!
- twoja_stara_trotzky
no no, bardzo fajne to Nekromantheon.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
- twoja_stara_trotzky
ja nie
- kampeki
- postuje jak opętany!
takoż, pierwsze słyszę...twoja_stara_trotzky pisze:ja nie
Za młody jesteś na Heroda!
- rob
- w mackach Zła
Nekromantheon z majspejsa, kojarzy się mi trochę ze starym Vaderem z czasów `Necrolust`, `Morbid Reich`, ale wiadomo, że za tą muzą stoją inni mistrzowie 

jebać frajerów
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Kurde, dokładnie. Dać lepszy wokal, przyspieszyć bębny i necrolust jak malowany.rob pisze:Nekromantheon z majspejsa, kojarzy się mi trochę ze starym Vaderem z czasów `Necrolust`, `Morbid Reich`, ale wiadomo, że za tą muzą stoją inni mistrzowie
- lucass
- weteran forumowych bitew
Ej Panowie jak sie ma Perpetual Decay do Nekroplasms ?
LEGALISE DRUGS & MURDER
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Zupełnie inny zespół... Zdecydowanie więcej 'florydy' inne brzmienie, no wszystko inne, gdyby nie nazwa na pewno byś się nie pokapował, że to ta sama kapela. Ale nie oznacza to, że debiut jest słaby, to zupełnie przyzwoita płyta
- lucass
- weteran forumowych bitew
Dzieki. Pytam bo kolega gelO mi zamawia a nic z tej płyty nie słyszałem. Przyznam, ze wolałbym zeby muza na Perpetual.... oscylowała raczej w klimatach ostatniego potwora bo to kurwa istne tłuste tornado. Odpalimy zobaczymy. Mysle, ze nawet jesli stylistycznie roznia sie te płyty, biorac pod uwage poziom Nekroplasms generalnie, to na poprzedniczce dupy raczej dac nie mogli.AroHien pisze:Zupełnie inny zespół... Zdecydowanie więcej 'florydy' inne brzmienie, no wszystko inne, gdyby nie nazwa na pewno byś się nie pokapował, że to ta sama kapela. Ale nie oznacza to, że debiut jest słaby, to zupełnie przyzwoita płyta
LEGALISE DRUGS & MURDER
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Jestem dopiero po 2 czy 3 przesłuchaniach, ale juz mogę napisac, że jest to płyta bardzo dobra z tendencją w stronę genialnej
Co powala od pierwszych sekund, to brzmienie. Nawet z mp3 brzmi to genialnie, akustycznie, tak naturalnie jak sie tylko da (najlepiej to słychac w przypadku bębnów). Naprawdę świetne, oldschoolowe granie. Ja tam słysze kupę starego Entombed, co jest kolejnym argumentem za wielkością tego krążka
Przesłucham jeszcze tak z 10 razy to będę wiedział czy jest genialnie, czy "tylko" bardzo dobrze.
No i bym zapomniał:Wokal panowie!!Wokal, nie wyobrażam sobie większego hołdu dla Petrova z okresu LHP i Clandestine
A, no i oczywiście słychac tam masę wczesnego Darkthrone, a takie "The Spawn of Dying Kind" to bardziej death metalowa wersja i tak już death metalowego "In The Shadow of the Horns"
Ale możliwe, że to tylko moja nadiniterpretacja.
Edyta: Na miłośc boskom bym wzioł i zapomnioł: AUTOPSY. Dwójka przedewszystkim, niektóre riffy niemalże wyrwane z takich kawałków jak " Torn from the Womb" czy "Twisted Mass of Burnt Decay". I w sumie teraz to już sam nie wiem, czy w wokalu jest więcej pana od telewizorów i lodówek czy Krzysia R

No i bym zapomniał:Wokal panowie!!Wokal, nie wyobrażam sobie większego hołdu dla Petrova z okresu LHP i Clandestine

A, no i oczywiście słychac tam masę wczesnego Darkthrone, a takie "The Spawn of Dying Kind" to bardziej death metalowa wersja i tak już death metalowego "In The Shadow of the Horns"

Ale możliwe, że to tylko moja nadiniterpretacja.
Edyta: Na miłośc boskom bym wzioł i zapomnioł: AUTOPSY. Dwójka przedewszystkim, niektóre riffy niemalże wyrwane z takich kawałków jak " Torn from the Womb" czy "Twisted Mass of Burnt Decay". I w sumie teraz to już sam nie wiem, czy w wokalu jest więcej pana od telewizorów i lodówek czy Krzysia R

Ostatnio zmieniony 24-01-2010, 13:31 przez Alsvartr, łącznie zmieniany 1 raz.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- twoja_stara_trotzky
gdzie to Entombed?
- kosteq
- zaczyna szaleć
!!??!!Alsvartr pisze: No i bym zapomniał:Wokal panowie!!Wokal, nie wyobrażam sobie większego hołdu dla Petrova z okresu LHP i Clandestine![]()
Without the risk, there's no reward
We must experiment on our wards
To elevate our science
We will operate in defiance
We must experiment on our wards
To elevate our science
We will operate in defiance
-
Za miedzątwoja_stara_trotzky pisze:gdzie to Entombed?

- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Dla mnie jest tam wszechobecne.
Heh widzę, że wywołałem kontrowersje. To jest tylko moja interpretacja tego co słyszę. Możliwe, że jestem głuchy albo sobie cos wmawiam. Nie mniej jednak, takie jest moje zdanie
Heh widzę, że wywołałem kontrowersje. To jest tylko moja interpretacja tego co słyszę. Możliwe, że jestem głuchy albo sobie cos wmawiam. Nie mniej jednak, takie jest moje zdanie

“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran