KRIEGSMASCHINE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
DCI Hunt
Re: Kriegsmaschine
Na razie jeszcze nie, ale myślę, że wszystko zostanie nagrane w ciągu najbliższych kiku tygodni.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
no i super! czyli do wakacji dacie radeConflagrator pisze:Na razie jeszcze nie, ale myślę, że wszystko zostanie nagrane w ciągu najbliższych kiku tygodni.
widzę, że Malignant wyda teź debiut FDS;
-
DCI Hunt
Myślę, że bez problemu się wyrobimy. Co do Malignant Voices to jestem pewien, że to przedsięwzięcie będzie rosło w siłę bardzo szybko 
- Glene
- weteran forumowych bitew
bardzo dobra wiadomosc
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
jak niczego nie spierdolą i będą mieli dobre pozycje w swojej wytwórni (a widzę że na to się zanosi) to powinno być good!Conflagrator pisze:Myślę, że bez problemu się wyrobimy. Co do Malignant Voices to jestem pewien, że to przedsięwzięcie będzie rosło w siłę bardzo szybko
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
O kurwa o kurwa, bardzo, bardzo dobra. Chociaż chyba bardziej czekam na pełnowartościowego następcę Altered States of Divinity. Ale jak to mówi Darek Szpakowski: Jak sie nie ma lubi, co sie lubi, to sie lubi co się ma 
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
A słyszał ktoś ten AZELSGARD? "Nowadays Azelsgard horde unites the persons from BM underground elite in Poland" - ponoć M. macza w tym palce.
Yare Yare Daze
-
Mdłości
- rozkręca się
KSM:
Jest także plan, żeby jednocześnie ukazała się reedycja 'A thousand voices'.
Azelsgard:
Nie macza. Pożyczył mikrofon do nagrywania wokali i pilnował żeby piosenkarz równo śpiewał, i przygotował master do tłoczenia taśmy.
ed.
MV optymistycznie zapowiada split CD/LP, ale na ile mi wiadomo należy raczej spodziewać się mCD / 10-12".
Proces wydawania nie potrwa pewnie długo, więc stawiam że w połowie roku ma szanse być.Conflagrator pisze:zostanie nagrane w ciągu najbliższych kiku tygodni.
Jest także plan, żeby jednocześnie ukazała się reedycja 'A thousand voices'.
Azelsgard:
Nie macza. Pożyczył mikrofon do nagrywania wokali i pilnował żeby piosenkarz równo śpiewał, i przygotował master do tłoczenia taśmy.
ed.
MV optymistycznie zapowiada split CD/LP, ale na ile mi wiadomo należy raczej spodziewać się mCD / 10-12".
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
to jak Ci tak ładnie idzie
, to napisz jeszcze kiedy nowa MGŁA?
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Jak przesłucham w końcu to się może wypowiem.hcpig pisze:A słyszał ktoś ten AZELSGARD?
-
DCI Hunt
Jak znam życie to będzie very goodIhasan pisze:jak niczego nie spierdolą i będą mieli dobre pozycje w swojej wytwórni (a widzę że na to się zanosi) to powinno być good!Conflagrator pisze:Myślę, że bez problemu się wyrobimy. Co do Malignant Voices to jestem pewien, że to przedsięwzięcie będzie rosło w siłę bardzo szybko
-
Mdłości
- rozkręca się
Synoptycy przewidują, że w tym roku jeszcze się pojawi.Ihasan pisze: kiedy nowa MGŁA?
- twoja_stara_trotzky
nad Finlandią?
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
mgła to raczej sie robi po Finlandii.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Skaut
-
DCI Hunt
Re:
Nie. Prawdopodobnie będą 2 numery - jeden raczej szybki, drugi znacznie wolniejszy i klimatyczny.Skaut pisze:bluźnierskiego napierdolu się raczej nie ograniczycie
Pamiętaj tylko, że nawet jeśli mam jakiś tam wpływ na muzykę to i tak nie ja ja tworzęSkaut pisze:patrząc na Twoje dość różnorodne pozycje w playliście, odnoszę wrażenie...
- twoja_stara_trotzky
a w Iperyt?
-
DCI Hunt
Podobnie, ale w Iperyt za całość muzyki odpowiadają osoby z IW nie mające nic wspólnego. Iperyt jest zdecydowanie bardziej otwarty na wszelkie eksperymenty, a i atmosfera w zespole jest inna. Właściwie to wszystko jest zupełnie innetwoja_stara_trotzky pisze:a w Iperyt?
- twoja_stara_trotzky
tam sample, daj całość, ocenimy, zawsze będzie czas na poprawki 
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Nie spodoba ci się.hcpig pisze:A słyszał ktoś ten AZELSGARD?