Jakby taki pojeb z mikrofonem przebiegł mi po głowie to chyba bym wział łom i zajebał na miejscu
nie wiem /nie znam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Re: nie wiem /nie znam
Dillinger Escape Plan?To te przyjeby, które na koncertach skacza jak małpy po pakach gitarowych?
Jakby taki pojeb z mikrofonem przebiegł mi po głowie to chyba bym wział łom i zajebał na miejscu
Tych gitarzystów tez stare musiały bic w dzieciństwie deskami po łbach 
Ostatnio zmieniony 09-02-2010, 14:07 przez Alsvartr, łącznie zmieniany 1 raz.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Żeby tylko
.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Glene
- weteran forumowych bitew
Warto zapoznawac sie z tworczoscia Merrimack i Way To End?
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Tylko jak masz dużo wolnego czasu, wąskie horyzonty względnie musisz wysłuchać każdego blekmetylowego albumuGlene pisze:Warto zapoznawac sie z tworczoscia Merrimack?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Glene
A to zdecydowanie nie dla mnie
Wracam do eksplorowania tworczosci hawkwind 
-
DCI Hunt
Krótko - NICO, ta od debiutu The Velvet Underground. Czy jej płyty w jakimś stopniu przypominają, np. 'All Tomorrow's Parties'? Ma jakieś sensowne przekrojowe wydawnictwo?
- Melepeta
- w mackach Zła
Cardiacs - kompletnie nie znam. Nazwa przewijała mi się wielokrotnie i w zasadzie taka jest moja znajomość tematu
Słucham Was....
Six o clock.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dziwny zespol, ktorego na pewno nie da sie polecic na zasadzie reprezentacyjnych plyt, bo graja taki miszmasz gatunowky , ze nie da sie latwo ich okreslic (choc z pewnoscia jestem pewien ze na pewno niektorzy jednak potrafia i to). Czesto okresla sie ich gatunek jako pronk. Zespol typu Twelfth Night czyli niby progresywny w zalozeniach ale w falowych czy alternatywnych ramach, tutaj konkretnie punkowych. Jest np sporo Genesis ale i The Cure. Ogolnie to na pewno warto obadac "A Little Man and a House and the Whole World Window" gdzie jest ich jedyny przeboj "Is this the life?" albo "Songs for ship and irons" ale ogolnie to nawet nie przyblizy w duzym stopniu ich muyzki, zbyt pojebana i nieszablonowa jest.
woodpecker from space
- Melepeta
- w mackach Zła
Ostatnie dwa epitety dają mi "pewne" wyobrażenie. Spróbuję chronologicznie.
Six o clock.
-
streetcleaner
- rasowy masterfulowicz
Koniecznie The Marble Index i absolutnie Desertshore. Jeśli na debiucie TVU oczarował Cię jej głos to nie ma opcji byś się zawiódł na tych albumach. Szczególnie Desertshore, jest tam tak olbrzymia pustka i smutek. Zawsze mięknęConflagrator pisze:Krótko - NICO, ta od debiutu The Velvet Underground. Czy jej płyty w jakimś stopniu przypominają, np. 'All Tomorrow's Parties'? Ma jakieś sensowne przekrojowe wydawnictwo?
- kampeki
- postuje jak opętany!
EMPUSAE, znam tylko Ritual Decay, jakie inne płyty tego Belga warto poznać?
i drugie pytanie, ma ktoś może line do poniższego albumu? W necie nie mogę znaleźć...

HELMUT SCHAFER - Noise as a Language
i drugie pytanie, ma ktoś może line do poniższego albumu? W necie nie mogę znaleźć...

HELMUT SCHAFER - Noise as a Language
Za młody jesteś na Heroda!
-
DCI Hunt
Dzięki, sie napaliłem sie.streetcleaner pisze:Koniecznie The Marble Index i absolutnie Desertshore. Jeśli na debiucie TVU oczarował Cię jej głos to nie ma opcji byś się zawiódł na tych albumach. Szczególnie Desertshore, jest tam tak olbrzymia pustka i smutek. Zawsze mięknęConflagrator pisze:Krótko - NICO, ta od debiutu The Velvet Underground. Czy jej płyty w jakimś stopniu przypominają, np. 'All Tomorrow's Parties'? Ma jakieś sensowne przekrojowe wydawnictwo?
-
est
These New Puritans. Zna ktoś? Słyszał ktoś? Ktoś coś wie?
- KreatoR
DAATH, dwójka i trójka. warto?
- hcpig
Co jest złego w "Lego" SADIST, że wszyscy to gnoją a Paganie tyle już lat taśmy leżą po 5 zł i nikt nie bierze?
Yare Yare Daze
- Adrian696
hcpig pisze:Co jest złego w "Lego" SADIST, że wszyscy to gnoją a Paganie tyle już lat taśmy leżą po 5 zł i nikt nie bierze?
ukradnij i posluchaj - zobaczysz ze 5 złotych to i tak kosmiczna cena
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Adrian696
hcpig pisze:Co jest złego w "Lego" SADIST, że wszyscy to gnoją a Paganie tyle już lat taśmy leżą po 5 zł i nikt nie bierze?
ukradnij i posluchaj - zobaczysz ze 5 złotych to i tak kosmiczna cena
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
[V]
nieudolne granie pod Korna,mnostwo patentów zerznietych z twórczosci amerykanców,efekt karykaturalny..hcpig pisze:Co jest złego w "Lego" SADIST, że wszyscy to gnoją a Paganie tyle już lat taśmy leżą po 5 zł i nikt nie bierze?
sprzedalem jakiemus jeleniowi za 50 zl anonsujac to jako oryginalny awangardowy death metal
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- twoja_stara_trotzky
ja byłem lepszy, bo kupiłem za 10 zł, a sprzedałem za 50 
w życiu całej nie wysłuchałem, równie chujowa jak debiut
w życiu całej nie wysłuchałem, równie chujowa jak debiut
- hcpig
Przypomniało mi się jak kolega parę lat temu kupił na allegro jakąś tam promówkę w kartoniku za 20 zł i chodził potem dumny z faktu nabycia (wedle opisu sprzedawcy w aukcji) "ekskluzywnego wydania kopertowego"[V] pisze: sprzedalem jakiemus jeleniowi za 50 zl anonsujac to jako oryginalny awangardowy death metal
Yare Yare Daze