ROTTING CHRIST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: ROTTING CHRIST
kupilem ta plyte tylko dla kawalka Diamandy Galas ktory jest zajebisty. Reszta plyty jak juz powiedziane zostalo bardzo nie rowna... momentami wokale wrecz komiczne. Sakis jest generalnie bardzo slabym wokalista i jego krzyki mi przypominaja skrzypienie styropianu po szybie. Przesadzili tez z folkiem i teraz to wszystko brzmi jak misterium głosów Bułgarskich.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
w sumie to znacznie lepsze to jest od ostatnich kilku płyt Rotting Christ. oczywiście jest jeden mały problem. byłoby to bardzo dobre, gdyby ...zostawić te folki, Galasową i gostka z Primordial, a wyjebać gitary, klawisze i całą resztę Rotting Christ 
- Morph
- Kontakt:
Zaczynam czuć się niezręcznie, bo naprawdę lubię i Genesis, i Sanctus Diavolos, i Theogonia 
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- twoja_stara_trotzky
ja też lubię Genesis, szczególnie z Gabrielem 
- Maleficio
- Kontakt:
+1twoja_stara_trotzky pisze:ja też lubię Genesis, szczególnie z Gabrielem
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
taka se ta płyta....zawiodłem się-wieje wiochą na kilometr przez te niby folkowe zaśpiewy. do poprzedniej i do "SD" nie ma startu. lipa jak sam chooj.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- twoja_stara_trotzky
hahahaha, jest dokładnie odwrotnie. oczywiście jest wiocha, ale przez te folkowe zaśpiewy właśnie, jest ona zdecydowanie mniejsza - dodają autentyzmu tej muzyce.
- kampeki
- postuje jak opętany!
Zasadniczo zespół ten to gówno, tak jak już boroowa/bonny mówił (nie pamiętam, który bo podobni
) - zaorać w chuj. Nigdy nie lubiłem.
Za młody jesteś na Heroda!
- Scaarph
bój się boga, przecież pierwsze 3 płyty to świetne granie!
-
est
Uwielbiam takie opinie. Gówno, chujstwo, kurestwo, dziadostwo. Nie ma to jak konstruktywna krytykakampeki pisze:Zasadniczo zespół ten to gówno, tak jak już boroowa/bonny mówił (nie pamiętam, który bo podobni) - zaorać w chuj. Nigdy nie lubiłem.
- kampeki
- postuje jak opętany!
...a co więcej mam pisać, rozpisywać się na temat średnich zespołów? Życia i czasu szkoda. Przesłuchałem (kumpel mnie męczył, więc nie był to pobieżny romans z mp3 lub innym myspace) wszystkie albumy od Khronos (włącznie z ostatnim). Vocal tragicznyest pisze:Uwielbiam takie opinie. Gówno, chujstwo, kurestwo, dziadostwo. Nie ma to jak konstruktywna krytykakampeki pisze:Zasadniczo zespół ten to gówno, tak jak już boroowa/bonny mówił (nie pamiętam, który bo podobni) - zaorać w chuj. Nigdy nie lubiłem.
EDIT: znam też Non serviam - zdecydowanie lepiej niż wymienione wyżej ale nadal średnia półka...
Ostatnio zmieniony 13-02-2010, 21:49 przez kampeki, łącznie zmieniany 1 raz.
- Scaarph
wszystko jasne...kampeki pisze:Przesłuchałem (kumpel mnie męczył, więc nie był to pobieżny romans z mp3 lub innym myspace) wszystkie albumy od Khronos (włącznie z ostatnim). Vocal tragiczny, dla mnie takie zespoły mogą istnieć - przeciętniactwo.
- kampeki
- postuje jak opętany!
Scaarph pisze:wszystko jasne...kampeki pisze:Przesłuchałem (kumpel mnie męczył, więc nie był to pobieżny romans z mp3 lub innym myspace) wszystkie albumy od Khronos (włącznie z ostatnim). Vocal tragiczny, dla mnie takie zespoły mogą istnieć - przeciętniactwo.
- Scaarph
nie no, luz, tylko to tak, jakby powiedzieć, że słyszałem wszystkie albumy sepultury od roots (włącznie z ostatnim) - i na tej podstawie twierdzę, że sepultura to gówno, chujnia i kurestwo, wieś przeokrutna.
- pogodancer
- weteran forumowych bitew
ale Panie, Rotting Christ to się słucha do Triarchykampeki pisze:...a co więcej mam pisać, rozpisywać się na temat średnich zespołów? Życia i czasu szkoda. Przesłuchałem (kumpel mnie męczył, więc nie był to pobieżny romans z mp3 lub innym myspace) wszystkie albumy od Khronos (włącznie z ostatnim). Vocal tragiczny, dla mnie takie zespoły mogą istnieć - przeciętniactwo.
- Scaarph
- pogodancer
- weteran forumowych bitew
Archon jest zajebisty przecież 
- kampeki
- postuje jak opętany!
No nie do końca, Schizophrenia (Non Serviam) słyszałemScaarph pisze:nie no, luz, tylko to tak, jakby powiedzieć, że słyszałem wszystkie albumy sepultury od roots (włącznie z ostatnim) - i na tej podstawie twierdzę, że sepultura to gówno, chujnia i kurestwo, wieś przeokrutna.
-
est
Scaarph pisze:bój się boga, przecież pierwsze 3 płyty to świetne granie!
Scaarph pisze:oczywiście triarchy wyłączając
To ja już nic nie kapuję
- Scaarph
no no, jakoś uparcie za jedynkę passage to arcturo uznaję od zawsze.