UNLEASHED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
- pogodancer
- weteran forumowych bitew
Re: UNLEASHED
polskiej publiczności się bardziej kłaniali. Widzę, że pojawiła się ewentualna okładka:

- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
- H-K44
Bardzo dobry ten nowy kawałek. Taki typowy dla stylu Unleashed. I dobrze. 

I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Oj waćpan, waćpan, "Across the Open Sea" to przecież zajebista płyta, ale zgodzę się że na mnie większość też nie robi wrażenia.Sineater pisze:Ja tam mam pierwsze dwie i koncertówkę i więcej od życia nie chcę. Starczy. Zamiast słuchać czegokolwiek, co nagrali później lepiej walnąć sobie "Where No Life Dwells".
Nowy kawałek niby fajny, słychać że to Unleashed, ale cholera, nie ma tego czegoś. Może jak będzie okazja to posłucham całej płyty, póki co smaka nie ma. Fajnie że dalej dorzucają bonusowo kower na płytę.
- Glene
Nowy numer calkiem ok, od pierwszych sekund slychac kto gra. Mam nadzieje ze cale plyta bedzie miala ta sama moc jak HB ktora nie milosiernie mna sponiewierala.
- Melepeta
- w mackach Zła
Też Ci się zdaje Czesiu że trochę to takie "ugrzecznione"? Mnie pasi choć tego czegoś faktycznie brakuje.
Six o clock.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Może ugrzecznione, a może raczej to, co dobiera się do większości uznanych kapel grających od dość dawna, muzyka staje się głośniejsza i bardziej krzykliwa, gubi swojego pierwotnego młodzieńczo-buntowniczego ducha. Myślę że im bardziej ktoś siedzi w tego typu nowościach, tym mniej zdaje sobie sprawę z spłycenia tej muzyki.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
imo nie chodzi o spłycenie, ale raczej o wyrafinowane udawanie "pierwotnego młodzieńczo-buntowniczego ducha"
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
- mistrz forumowej ceremonii
Mimo, ze nawet lubię ten zespół, to jakoś nie mam najmniejszej ochoty na słuchanie nowej płyty. Taki paradoks
-
Kurde ja jakoś też, chociaż kiedyś dałbym się pociąć za Unleashed
- sveneld
- zaczyna szaleć
A ja nie mogę się doczekać premiery! Dla mnie Unleashed od 1991 roku cały czas jest nr 1 w death metalu. Nowy utwór bardzo dobry, typowa dal Unleashed jazda prosto naprzód bez zbędnych przeszkadzajek. Uwielbiam takie granie! Pewnie, że wszystko to już było 10 razy na poprzednich płytach, ale w przypadku tej kapeli ( oraz np. Bolt Thrower) tak jak inżynier Mamoń lubię te piosenki, które już znam
. I poważnie bym się wkurzył, gdyby wprowadzili jakieś rewolucyjne zmiany.
Okładka też mi się podoba ( na ile można ją ocenić z zamieszczonego znaczka pocztowego).

Okładka też mi się podoba ( na ile można ją ocenić z zamieszczonego znaczka pocztowego).
Only dead fish flows with the stream...
black_lava pisze:toć "Victory" to płyta w pyte!

- pogodancer
i w dodatku z totalnie chujowym, bezpłciowym, płaskim jak decha brzmieniem
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
przesadzacie.oczywiście pierwsze albumy do true kult ale "Victory" też mnie się podobuje.właśnie przez dziwne brzmienie,tak fajnie bzyczące;) nie rozumiem potępiania tej płyty w czambuł.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
pierwsze są spoko choć i tak do takiego into the grave startu nie mają,lubię unleashed ale victory to totalna klęskablack_lava pisze:przesadzacie.oczywiście pierwsze albumy do true kult ale "Victory" też mnie się podobuje.właśnie przez dziwne brzmienie,tak fajnie bzyczące;) nie rozumiem potępiania tej płyty w czambuł.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
ićpanfchooj
"And the scars I will see
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
"As Yggdrasil Trembles", on March 19 in Europe and April 6 in the U.S. via Nuclear Blast Records.Adrian696 pisze:kiedy premiera - bo na ich album czekam dosc mocno...
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=134733
support music, not rumors
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Osiem lat po premierze nabyłem "Hell's unleashed". Właśnie drugi raz odsłuchuję. Jest bardzo dobrze. Zaskakuje mnie, że w paru miejscach ekipa Hedlunda brzmi jak PUNGENT STENCH ("Joy in the sun", "Triggerman"), ale to dobrze, bo "Club mondo bizarre" bardzo sobie cenię.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- twoja_stara_trotzky
trafne spostrzeżenie.