Ostrzezenia/Bany

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
długopisyyyyyyyyyy

Re: Ostrzezenia/Bany

20-03-2010, 11:36

Adrian696 pisze:
długopisyyyyyyyyyy pisze: z Marią Konopnicką na przykład miałem dobre stosunki
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
no bo tak była, a on nagle przestał i już żadnego kontaku nie było
długopisyyyyyyyyyy

20-03-2010, 14:05

Moim zdaniem powinna powstać jakaś kontr grupa na forum dla "grupy trzech" na forum: "Trozky, Drone i Morph". Ale Morph to w mniejszym stopniu jest w tej grupie. Ja mogę stać na czele tej kontr grupy lub nie stać. Obojętne, ale chcę być w tej grupie stojącej kontr. To nie może być tak, że ten przechwała Drone i drugi przechwała Trozky, napadają na innych kurwa słownie i robią im przykrości. Nawet nie pomyślą, że kogoś to może boleć. Trozky i Drone opamiętajcie się i miejcie kontakty z innymi normalne tak jak mieć się powinno. Pewnie taki Adrian69 nie będzie chciał stać w kontr grupie bo lubi się zgadzać z Trozkym, Dronem. Często zauważyłem, że jak im dwóm się coś podoba to zaczyna podobać się to automatycznie innym. Wysyłają im bużki śmiejące się i chcą być przez nich akceptowani. Tak nie powinno być i to bardzo widać jak się tak dzieje. Kole to w oczy.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

20-03-2010, 14:12

długopisyyyyyyyyyy pisze:Moim zdaniem powinna powstać jakaś kontr grupa na forum dla "grupy trzech" na forum: "Trozky, Drone i Morph". Ja mogę stać na czele tej kontr grupy lub nie stać. Obojętne, ale chcę być w tej grupie stojącej kontr.
zgadzam sie, kontr grupa to "Ty, Długopisyyyyyy i Jebany Wieśniak z Popkowic" - i ta grupa powinna stąd wypierdalać....
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
długopisyyyyyyyyyy

20-03-2010, 14:18

Adrian696 pisze:
długopisyyyyyyyyyy pisze:Moim zdaniem powinna powstać jakaś kontr grupa na forum dla "grupy trzech" na forum: "Trozky, Drone i Morph". Ja mogę stać na czele tej kontr grupy lub nie stać. Obojętne, ale chcę być w tej grupie stojącej kontr.
zgadzam sie, kontr grupa to "Ty, Długopisyyyyyy i Jebany Wieśniak z Popkowic" - i ta grupa powinna stąd wypierdalać....
i znów się do nich przybliżasz i chcesz być z nimi w zmowie. Ale już z gury mówię ci, że oni nie dopuszczą cię do swojego grona, bo im się wydaje, że są najmądrzejsi. Inna sprawa że ty za mądry to też nie jesteś. I widzisz. Ciągle zaczynasz ze mną wojnę. Najpierw Ferguson, teraz że jestem ze wsi. Dlaczego najechałeś tak w temacie o politykowaniu na Edinazzu?? on normalnie pisał, a Ty od razu zacząłeś bluzgać. Ja tu wszystko widzę i obserwuję i grupa kontr ma się dobrze.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

20-03-2010, 14:21

długopisyyyyyyyyyy pisze: Ale już z gury mówię ci
błagam - nawet debilizm ma granice...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

20-03-2010, 14:27

E no, pewnie siedzi na jakieś starej sztachecie zamiast krzesła i ona jest jego guru.

Ban wisi w powietrzu, lepiej spierdalać z tematu :)
PENIS METAL
długopisyyyyyyyyyy

20-03-2010, 14:42

Nie chce dostać bana, chce tylko powiedziec jaka jest prawda o "grupie trzech". Znależli się guru i inni się ich słuchają. Znaczy nie wszyscy, ale część z niektórych się słucha. Chociaż czasem to i dużo się ich słucha. Sa jak krokodyle w rzece (chodzi o Drene'a i Trozkiego co jedza małe jaszczurki, tylko, że nad wszystkim czuwa hipopotam i jak otworzy paszcze to robi się niebezpiecznie. Hipopotam to grupa kontr.
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

20-03-2010, 14:44

Nie, bo w tej grupie jest też Twój wujek. Tak dla równowagi dla wszechwiedzaków i ultrakoneserów. :)
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów

t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

20-03-2010, 14:47

Drone pisze:
długopisyyyyyyyyyy pisze:Ja mogę stać na czele tej kontr grupy
Ty to możesz co najwyżej stanąć na czole.
myślę, że go przeceniasz ;)
Coś tam było! Człowiek!
długopisyyyyyyyyyy

20-03-2010, 14:48

Twój Wujek pisze:
Nie, bo w tej grupie jest też Twój wujek. Tak dla równowagi dla wszechwiedzaków i ultrakoneserów. :)
powoli się rozrastamy ;)
Ostatnio zmieniony 20-03-2010, 14:55 przez długopisyyyyyyyyyy, łącznie zmieniany 1 raz.
długopisyyyyyyyyyy

20-03-2010, 14:50

Drone pisze:
długopisyyyyyyyyyy pisze:Ja mogę stać na czele tej kontr grupy
Ty to możesz co najwyżej stanąć na czole.
Odezwał się krokodyl
kakademona
weteran forumowych bitew

20-03-2010, 14:57

twojego bełkotu nie da się już czytać.może kiedyś się to komus podobało ,ale chyba nawet twoi oddani fani sa juz tobą znudzeni.
ciągle zadaję sobie pytanie po co tu właściwie jesteś.muszę jedynie przyznać ,ze jeden post ci się udał , ten o grupie trzech lecz tez nie do końca bo morph akurat do niej nie pasuje.pasuje kto inny.mimo wszystko masz cały czas ten sam nudny repertuar o psitach , babce, polu, roli, tanim winie, zbyszku, ryśku, krzyśku, i chyba skończyły ci się pomysły.
powinienes po prostu sobie iść stąd.
długopisyyyyyyyyyy

20-03-2010, 15:03

Ale ja tu nie byłem nigdy kakademona po to żeby zdobywac fanów (po porstu opisuje wiejskie życie, jego troski i smutki, a że kogoś to interesuje to chyba dobrze bo chcą wiedzieć co się dzieje na wsi skoro są z miasta) i patrzyć na słupki popularności tak jak "grupa trzech". Może i faktycznie Morph do nich nie pasuje.
Awatar użytkownika
hcpig

20-03-2010, 15:07

długopisyyyyyyyyyy pisze: i patrzyć na słupki popularności tak jak "grupa trzech".
Miru, Rychu i Zbychu?

A co byś robił jako ta kontrgrupa?
Yare Yare Daze
długopisyyyyyyyyyy

20-03-2010, 15:22

Przeciwko nim żeby im uzmysłowić że tak naprawdę to się boją czegoś i próbują przez to otaczać innymi. To są zasady psychologi.
kakademona
weteran forumowych bitew

20-03-2010, 15:31

czyli chodzi o kompleksy? masz na myśli członki?
Awatar użytkownika
Melepeta
w mackach Zła

20-03-2010, 23:21

Zdarzało się komu?? :))
Six o clock.
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

21-03-2010, 10:24

Mario, z Twojej wypowiedzi wynikałoby, że jestem plebsem przez to, że cieszą mnie posty Długopisa. Ale odpowiedz mi szczerze - czy nie jest plebsem ten, kto na forum internetowym spodziewa się samych merytorycznych wpisów i poważnych dyskusji o pra-germańskim staccato w ujęciu burzumowskim? Kto nie pojmuje tego, że świat i gusta nie kończą się na jego chlewiku/końcu nosa. Ja tu wchodzę dla rozrywki - Ty widocznie dla orgazmicznych zachwytów i 25000 płyt.
Długopis taką rozrywkę mi zapewnia - a że jest ona przaśna? Może właśnie przaśności mi brakuje na co dzień. Zluzuj, bo Budda nakazuje, by pozwolić się rozwijać wszystkim kwiatom. A że Długopis jest specyficznym żonkilem, to już jego i "domniemanego plebsu" prawo. Hail Oberleutnant Serdel!
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów

t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Awatar użytkownika
hcpig

21-03-2010, 10:30

No ale panie, tu są same sztukmistrze, profesory, teoretyki ekstremy, ałtorytety moralne, mizantropy, nihilisty i kieszonkowe annihilatory ludzkości, gdzie się pan z prostym długopisem pchasz!
Twój Wujek pisze:Hail Oberleutnant Serdel!
A propos oberlejtnantów to te anegdoty długopisa strasznie mi się kojarzą z dobrym wojakiem Szwejkiem (kult!).
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

22-03-2010, 06:55

a co się dzieje z Boją Śię Nawet Jego Koni?
ODPOWIEDZ