porównanie z dupy, tak jak napisał deadbitchfucker na innym forum: "lepiej z pizdy nie wychodzić niż lewakiem się urodzić"jesterSS pisze:Bardzo lubię "Erosion Of Sanity" - to takie Obituary grające lepiej niż Obituary. "Obscura" też jest niezłe.
GORGUTS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
MANOWAR
- postuje jak opętany!
- Mol
- zahartowany metalizator
Z pewnoscia nie tak niska.jesterSS pisze: EoS zawsze mi się kojarzyło z Obituary, a zarazem bardziej podchodziło, ale to i tak nie ta liga co słucham na codzień. Nie tak niska.
-
1234567890
- świeżak
hah, przeciez The Erosion Of Sanity kasowalo swego czasu wiekszosc technicznego death metalu, a co dopiero jakies tam kurwa amatorskie gowno Obituary. za duzo pierdzacych mp3 i 5 watowych glosniczkow.jesterSS pisze:Bardzo lubię "Erosion Of Sanity" - to takie Obituary grające lepiej niż Obituary. "Obscura" też jest niezłe.
-
jesterSS
Zaprawdę, jesteście jako cymbały brzmiące. Mówię przecież, EoS to takie lepsze Obituary, sztuka czytania ze zrozumieniem zanika w narodzie.1234567890 pisze:hah, przeciez The Erosion Of Sanity kasowalo swego czasu wiekszosc technicznego death metalu, a co dopiero jakies tam kurwa amatorskie gowno Obituary.jesterSS pisze:Bardzo lubię "Erosion Of Sanity" - to takie Obituary grające lepiej niż Obituary. "Obscura" też jest niezłe.
-
jesterSS
To by nie było akurat trafne, ale rozumiem że jako maniak death\grind (bo tak chyba można Cię nazwać ządząc po postach) jesteś detalistą. I znajdując różnice w kolejności skradzionych riffów w kolejnych klonach Dying Fetus/Cryptopsy odczuwasz rozkosz;)
edit. swoją drogą to muszę sobie ten Gorguts odświeżyć po 4 latach
edit. swoją drogą to muszę sobie ten Gorguts odświeżyć po 4 latach
- Mol
- Rattlehead
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Re: GORGUTS
póki co Gorguts jeszcze nic słabego nie nagrał, także jestem spokojny
In a world of compromise...some don't
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
A kiedy trasa?
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Na pewno po wydaniu i mam nadzieję że jeszcze na jesieni wylądują w Europie, a ja już będę czekał z czerwonym dywanem, choćbym miał go w jakichś Helsinkach rozwijać.
Sample interesujące, ambitne, z klimatem...
Sample interesujące, ambitne, z klimatem...
-
est
Jak już zawitają do Europy to pewnie gdzieś w Niemczech czy innej Holandii zagrają. Chyba, że jakaś dłuższa traska. Na razie jednak jeszcze nic nie wiadomo o wydawcy, to tym bardziej o koncertach.
-
Pelson
- rasowy masterfulowicz
Chujnia. Jakieś Obituary na sterydach 
Po tych 5 minutach nie mogłem sobie darować przywołania jednej nazwy- DsO.
Po tych 5 minutach nie mogłem sobie darować przywołania jednej nazwy- DsO.
- Mol
- Bloodcult
sample fajne, ciekaw jestem reszty.
- ryszard
- postuje jak opętany!
Re: Gorguts!!
obsrałem sobie zbroję.
szykuje się świetny materiał. bardzo git brzmienie perkusji, nawet jak na sample.
jeśli chodzi o riffy to znów pewnie nawalą tyle genialnych patentów, że starczyłoby na kilkadziesiąt płyt innych zespołów.
That's what she said !
-
Death in another way
- weteran forumowych bitew
Unikalna koszulka Gorguts z trasy po USA po wydaniu debiutanckiego albumu "Considered Dead"
(sam na nią "zachorowałem", jak ją zobaczyłem na tej aukcji gościa z wyspy Jawa w Indonezji,
ale emocje już opadły, jak po bardzo dokładnym wczytaniu się w opis aukcji okazało się,
że to nie jest oryginał, tylko koszulka wykonana w Indonezji, a więc piracka koszulka):
http://cgi.ebay.pl/GORGUTS-US-TOUR-T-SH ... 3a5996eb99 !!!:-)
ps. w końcu zawsze mogę zlecić zrobienie Ich koszulki do tej płyty z okładki winyla, który posiadam!!!:-)
(sam na nią "zachorowałem", jak ją zobaczyłem na tej aukcji gościa z wyspy Jawa w Indonezji,
ale emocje już opadły, jak po bardzo dokładnym wczytaniu się w opis aukcji okazało się,
że to nie jest oryginał, tylko koszulka wykonana w Indonezji, a więc piracka koszulka):
http://cgi.ebay.pl/GORGUTS-US-TOUR-T-SH ... 3a5996eb99 !!!:-)
ps. w końcu zawsze mogę zlecić zrobienie Ich koszulki do tej płyty z okładki winyla, który posiadam!!!:-)
- Grindead
- postuje jak opętany!
Ale pamietaj, ze noszenie koszulek z koncertow na ktorych sie nie bylo to bardzo slaba akcja. 
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...