TWILIGHT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: TWILIGHT
kurwa, ja też już chcę! ale nie, hotfile jest na tyle zajebiste, że specjalnie trzyma mnie w niepewności już od trzech jebanych godzin, niewątpliwie celem nabudowania napięcia. mam już 80%, ale znając życie, suspens rozjebie mi łeb, gdy download się urwie gdzieś w okolicy 95%.
- Riven
- Kontakt:
no kurwa, slucham, niby ok, wszystko gra - tak mi sie zdaje. a tu nagle uslysze cos w tle, jakis maly detal, ktory calkowicie zmienia postac rzeczy.
playlista na najblizszy tydzien zaplanowana.
playlista na najblizszy tydzien zaplanowana.
this is a land of wolves now
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
a co Ty tak wybiórczo "szlachetny" jesteś?Maria Konopnicka pisze:a ja spokojnie poczekam na CD, nie będę się onanizował przed stosunkiem - debiut mi się podobał, więc jeśli teraz jest jeszcze lepiej to nie ma co się zastanawiać, zasysać mp3 z netu, tylko cierpliwie czekać aż RockersPoland wystawią na allegro

Coś tam było! Człowiek!
- Scaarph
- Nerwowy
A najlepsze, że tych detali jest pełno a każdy skądś znany. Najwięcej chyba faktycznie Leviathan tutaj słychać i ostatniego Nachtmystium jeszcze.Riven pisze:no kurwa, slucham, niby ok, wszystko gra - tak mi sie zdaje. a tu nagle uslysze cos w tle, jakis maly detal, ktory calkowicie zmienia postac rzeczy.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Riven
- Kontakt:
no mnie sie ten kosmos najbardziej podoba, nie pamietam w ktorym utworze, gdzies na poczatku byl taki mocny moment - wlasnie ze wzgledu na to nie odpuszcze tej plycie 

- Kingu
- weteran forumowych bitew
Miszcz! Złote na miesiąc marzec.Zenek pisze:Twoje przekonanie o własnej wspaniałości z kolei przypomina mi wizytę Kononowicza w telewizji, w programie u Jacka ŻakowskiegoDrone pisze:Twój śmiech przypomina mi radość murzynów, którzy po raz pierwszy widzą, jak biały człowiek je kulturalnie obiad nożem i widelcem, zamiast rozrywać mięsiwo ostrymi pazury.

@Maria
To oczywiste. Tyle, że to było wyłącznie o fotce

- twoja_stara_trotzky
bo ja wiem? ja właśnie uważam, że więcej tu zupełnie innych dźwięków. ta płyta ma kilka poziomów. nawet nie dwa, jak się po kilku przesłuchaniach wydaje, a więcej. bardzo transowa, bardzo psychodeliczna, ale też jest to trochę taki wkręt, jak np. Esoteric. znacznie bardziej jest to utaplane w narkotykach niż Nachtmystium i też bardziej muzyczne niż Leviathan. sądzę, że spore piętno Aaron Turner odcisnął na całości. i nie chodzi nawet o to, że Isis słychać (może nieco STAREGO Isis), ale też Old Mans Gloom i te rejony, szczególnie w tych kilku bathorowskich zwolnieniach. oj będzie słuchania będzie.
- Nerwowy
Nie inaczej. Piekielnie intrygujący materiał.twoja_stara_trotzky pisze:oj będzie słuchania będzie.
- Scaarph
ostatni album, choć jakieś tam dźwięki z epki też idzie wyłapać.Maria Konopnicka pisze:ostatniego Nachtmystium tzn. ostatni album czy ostatnie MCD?Nerwowy pisze: A najlepsze, że tych detali jest pełno a każdy skądś znany. Najwięcej chyba faktycznie Leviathan tutaj słychać i ostatniego Nachtmystium jeszcze.
kurwa, ale co ja się wypowiadam, trzeci kawałek dopiero idzie

- Nerwowy
Album.Maria Konopnicka pisze:ostatniego Nachtmystium tzn. ostatni album czy ostatnie MCD?Nerwowy pisze: A najlepsze, że tych detali jest pełno a każdy skądś znany. Najwięcej chyba faktycznie Leviathan tutaj słychać i ostatniego Nachtmystium jeszcze.
- Riven
- Kontakt:
a pod koniec The Catastrophe Exhibition to ja wchuj LMI Arcturus slysze ; ) Co jest oczywiscie bardzo in plus.
- Scaarph
ja pierdolę, sama morda mi się śmieje. no dawno mi tyle radochy metalowy album nie sprawił. od assassins chyba 

- boroowa
- weteran forumowych bitew
bogu dziękowaćMaria Konopnicka pisze:a muzyki w ogóle nie nagrywam
a sam album pyszny... ląduje w czołówce want-listy, tuż przed AVSKY "Scorn". mam nadzieję że wersja winylowa też się pojawi

I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- twoja_stara_trotzky
a mi trochę napięcie opadło. za dużo klawiszy. zbyt to rozmyte jednak. brakuje trochę charakteru. bardzo dobra płyta, ale nic ponad to. chyba jednak słabsza od ostatniego dużego Nachtmystium, nie mówiąc o Leviathan.
- longinus696
No nareszcie, bo już się zaczynałem o Ciebie martwićtwoja_stara_trotzky pisze:a mi trochę napięcie opadło. za dużo klawiszy. zbyt to rozmyte jednak. brakuje trochę charakteru. bardzo dobra płyta, ale nic ponad to. chyba jednak słabsza od ostatniego dużego Nachtmystium, nie mówiąc o Leviathan.

The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- twoja_stara_trotzky
wystarczyły cztery dni z terapią w postaci naprzemiennego mielenie podwójnej wersji ostatniego CRIPPLED BLACK PHOENIX i We Are The Riders - The Jeffrey Lee Pierce Sessions Project, no i ogląd sytuacji wrócił mi do normy 

- Nerwowy
Bardzo dobra płyta, ale do ostatniego Nachtmystium faktycznie trochę brakuje.