Dwa inne przykłady:

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
tak jest. jak na razie płyta roku i wątpię, by wyszło jeszcze coś lepszegopr0metheus pisze: nie wiem jak moze nie podobac sie triptykon,spuszczajac sie jednoczesnie nad monotheist. oba albumy sa mocarne i dosyc podobne. na eparistera po pierwszych przesluchaniach bardzo na plus partie gitar i oczywiscie brzmienie
Drogi Doktorze;kampeki pisze: - Shatter Official Video
...specjalnie dla Vulture'a link z opisem
jak dla mnie kapitalny kawałek, a i obraz niczego sobie, podoba mi siękampeki pisze: - Shatter Official Video
Obraz do tego utworu rozpierdala. Jest zajebiście proste, a klimat niesamowity. Cienie, ujęcia, z boku, z góry. Te ręce na początku... Fenomenalne jak dla mnie. Duże wyczucie plastyczne i sam pomysł pokazania muzyków. Rewelacja. Utwór... średni, ale video - jedno z lepszych jakie widziałem w ogóle![V] pisze:Drogi Doktorze;kampeki pisze: - Shatter Official Video
...specjalnie dla Vulture'a link z opisem
zdecydowanie DOBRE video. prosze zwrócic uwage na niesamowicie plastyczne ujecia z góry pojawiajace sie w koncówce.poza tym cienie muzyków,opustoszala przestrzen w której sa umiejscowieni - bardzo smaczne.bez obciachu.z glowa.
sle wyrazy podziekowania ,
v aka Hal 9000
Sam jesteś do zaorania.Maleficio pisze:no, szkoda, jeszcze jedna legenda do zaorania