trup pisze:
Jakoś mi się dziwnie z Behemoth kojarzy... (muzycznie i wizualnie...)
Wizualnie to raczej z Dimmu Borgir.
też
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
W ogóle niesamowity koncert,i co najwazniejsze wiekszośc numerów jest o połowe dłuzsza niz w oryginale,swietne improwizacje i specjalne smaczki na potrzebe tego własnie przedstawienia,kult! polecam ogladac pod wpływem Marii
a wyszło to na jakimś dvd? co to wogole za koncert? Ja legende to ubóstwiam...
Mam wrażenie, że takie kapele jak Necronomicon powstały tylko po to, żeby łatwiej było zaruchać.
Ostatnio zmieniony 13-05-2010, 19:40 przez Lykantrop, łącznie zmieniany 1 raz.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
I imię ducha, syna i ojca. Słuchanie tego to jak picie popłuczyn z fusów arabici, odcedzanych po raz pierdylionowy.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Nie pijam kawy więc to porównanie do mnie nie trafia Mówie tylko, że da sie tego bez bólu posłuchac, tyle. Zero zachwytu, ale po tym jednym kwałku nie powiem, że to totalna, muzyczna kupa
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Nie chce mi się grzebać w temacie i być może już było. Muza zupełnie niebrutalna, ale dla miłośników malarstwa ciekawostka - najznamienitsze obrazy w wersji na zywo 70 Million by Hold Your Horses !
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)