GRAVE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: GRAVE
Jörgen Sandström był zajebisty, szkoda że odszedł... najlepsza płyta to oczywiście "Nigdy nie zobaczysz... Nieba". Widziałem ich na 25-leciu Vadera. Weszliśmy z kumplami już trochę zrobieni wódką a tu "Into The Grave" sobie ładnie napierdalało... swoją drogą szukałem Cię Analripper na tym koncercie. Kolega z Twojego zespołu mówił, że kręcisz się gdzieś z dziewczyną 

- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
nowy numer na www.myspace.com/gravespace
mielone brzmienie gitar podchodzi mi pod cos pomiedzy jedynka a dwojka...
mam nadzieje,ze zapowiada sie dobry album!
mielone brzmienie gitar podchodzi mi pod cos pomiedzy jedynka a dwojka...
mam nadzieje,ze zapowiada sie dobry album!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- mistrz forumowej ceremonii
Coraz poważniejsze rekomendacje się pojawiająwolf pisze:To ma byc zajebisty numerostatnie albumy Grave pełne są takich,muzyczne pierdolenie dla fanów którzy łykną każdego gniota spod ich znaku .Coś czuję ,że płyta bedzie z tych na " odpierdol się".

-
- weteran forumowych bitew
heheheh tak jak w przypadku Immolationwolf pisze:To ma byc zajebisty numer :lol: ostatnie albumy Grave pełne są takich,muzyczne pierdolenie dla fanów którzy łykną każdego gniota spod ich znaku .Coś czuję ,że płyta bedzie z tych na " odpierdol się".
- Realista
- weteran forumowych bitew
ostatnie albumy Grave są miałkie i nudne z brzmieniem które chapnie każdy nie lubiący brudu, ten numer przynajmniej brzmi jak stare Grave.wolf pisze:To ma byc zajebisty numerostatnie albumy Grave pełne są takich,muzyczne pierdolenie dla fanów którzy łykną każdego gniota spod ich znaku .Coś czuję ,że płyta bedzie z tych na " odpierdol się".
-
- rasowy masterfulowicz
Nie lubię brudu a wolę stare płyty GraveRealista pisze:ostatnie albumy Grave są miałkie i nudne z brzmieniem które chapnie każdy nie lubiący brudu, ten numer przynajmniej brzmi jak stare Grave.wolf pisze:To ma byc zajebisty numerostatnie albumy Grave pełne są takich,muzyczne pierdolenie dla fanów którzy łykną każdego gniota spod ich znaku .Coś czuję ,że płyta bedzie z tych na " odpierdol się".

KVLT lizania CZASZKI