W życiu nie miałem takiego wrażenia odsłuchując materiał z mp3. To chyba występuje przy jakimś wyjątkowo badziewnym bitrate.mad pisze: Brzmienie też nie jest zniekształcone, ot jest tylko wrażenie pewnego braku przestrzeni, głębi, pełności brzmienia.
NILE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- longinus696
- zahartowany metalizator
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- weteran forumowych bitew
Re: Nile
co do gości zaawansowanych na tym forum ja jestem takim gosciem co ma mniej niz 300-500 płyt .
- chaos
- w mackach Zła
ja pierdole, co wątek to dyskusja na temat mp3 i płyt, kiedy skończycie ? jak znikną z netu wszystkie pliki czy lak po compakty będzie trzeba chodzić do antykwariatu ?
a że tak spytam krótko: dobry ten nile czy nie ?
bo nie chcę se psuć obiadu fast foodem, ale również nie chcę płacić za stolik w chujowej restauracji
a że tak spytam krótko: dobry ten nile czy nie ?
bo nie chcę se psuć obiadu fast foodem, ale również nie chcę płacić za stolik w chujowej restauracji
- mad
To kwestia gustuchaos pisze: a że tak spytam krótko: dobry ten nile czy nie ?
Dla mnie dobry, nawet bardzo dobry. Żadnej nowej płyty tak nie katuję jak Nile. Przetrawię fastfoody i też wybieram się do restauracji.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Marny ten album, mniej agresji, śmieszne chórki, wokale w wielu miejscach jak Behemoth. Niedobrze.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Kiedyś może posłucham, ale mi nie spieszno. Ityphallic słuchałem jak wyszedł i nic z niego nie pamiętam
Chyba zostanę przy Black Seeds i Shrines.

Chyba zostanę przy Black Seeds i Shrines.
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
-
So_It_Is_Done pisze:Marny ten album, mniej agresji, śmieszne chórki, wokale w wielu miejscach jak Behemoth. Niedobrze.
bo najpierw Behemoth kopiował Nile , teraz pewnie Nile zapatrzyli się w Behemoth.moze powinni się nawet połączyć w jeden band?
-
- rasowy masterfulowicz
Od kilku godzin mam In the Beginning i właśnie skończyłem sluchać Festivals of Atonement - bardzo, bardzo dobra epka. Nie słyszałem ostatniej płyty ale wygląda na to, że im materiał Nile starszy tym lepszy.
I AM MORBID
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Faktycznie EPka i singiel są rewelacyjne.Mort pisze:Od kilku godzin mam In the Beginning i właśnie skończyłem sluchać Festivals of Atonement - bardzo, bardzo dobra epka. Nie słyszałem ostatniej płyty ale wygląda na to, że im materiał Nile starszy tym lepszy.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Az do tej plyty bylo calkiem fajne patataj, nawet jesli zrobilo sie nieco plastikowo. Nastepne juz zbyt slabe jak dla mnieNecro pisze:Bzdura Jak dla mnie Ithyphallic jest o 2 razy gorsza niż ich nowa płyta , aczkolwiek zgodzić się mogę , że jednak starsze albumy rzeczywiście słucha się chętniej. Black Seeds Of Vengeance Po prostu rządzi jak dla mnie ....
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
jaka bzdura, trójka najsłabsza ze wszystkich, dwójka najlepsza,jedynka zaraz za nią.
-
- rasowy masterfulowicz
LOL Ityphalic lepsza od trójki??? ale baboltwoja_stara_trotzky pisze:jaka bzdura, trójka najsłabsza ze wszystkich, dwójka najlepsza,jedynka zaraz za nią.
KVLT lizania CZASZKI