startujemy
właśnie wychodzi nowa płytka Cemetery Urn - nie przegapic, bo jedynka dobrze łamała...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
lej i patrz czy równo puchnieAdrian696 pisze:zaraz obaj dostanie wpierdal
viewtopic.php?f=13&t=7197Adrian696 pisze: właśnie wychodzi nowa płytka Cemetery Urn - nie przegapic, bo jedynka dobrze łamała...
O to zaostrzyłeś mi smak na tą płytę bo wziąłem ją w poniedziałek z Agonii za niecała piątkęConflagrator pisze:Alchemist jest git, ale chyba nie takie zespoły autor tematu miał na myśli
Co sądzicie o STARGAZER? O ile ich wydany ponad 10 lat temu morderczy split z Invocation zawierał bardziej tradycyjne napierdalanie to na wydanym 2005 roku 'Scream, That Tore The Sky' zaczęli kombinować przez co ich muzyka stała nieco ciężkostrawna. W sumie za mało słuchałem tej płyty żeby się do niej w pełni ustosunkować, bo raz wydaje mi się, że to bardzo dobra płyta, a innym razem mam wrażenie, że jest zwyczajnie przekombinowana...
Choćby Razor of Occam i Atomizer!!!Glene pisze: A tak do tematu to Hobbs' Angel of Death, Portal ,Impetuous Ritual i Destroyer666 i wiele wiele innych.