Najbardziej podoba mi się ostatni S/T z 2008 roku, całe mnóstwo hitów, które powinny zmiatać z eteru radiowe przeboje. Back on the Juice, Voodoo Love Bow lubię szczególnie. Stockholm Syndrome też lubię włączyć, choć tu trochę mielizn się znajdzie.
Backyard Babies
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Backyard Babies
Nie widzę tematu o tej ekipie. Kapitalny rock&roll, doskonała odskocznia od ataków lub alternatywa w sytuacji kiedy dziecko nie chce słuchać blatów i growlingu 
Najbardziej podoba mi się ostatni S/T z 2008 roku, całe mnóstwo hitów, które powinny zmiatać z eteru radiowe przeboje. Back on the Juice, Voodoo Love Bow lubię szczególnie. Stockholm Syndrome też lubię włączyć, choć tu trochę mielizn się znajdzie.
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Re: Backyard Babies
Jakos nigdy nie potrafilem sie do tej kapeli przekonac, moze musze podejsc jeszcze raz.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Realista
Spoko muza, zajebiście się jej słucha jako tło do imprezy 
- Deathless King
To doradzcie mi od ktorej plyty warto zaczac? Bo slyszalem ich tworczosc wybiorczo i jakos nie zachecilo mnie to do glebszego zapoznania sie z ich dyskografia.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- H-K44
Przeuwielbiam ten zespół! Myślałem nawet nad założeniem tematu, ale tutaj i tak się nie przyjmie... No i vel Trotzky BB nie lubi...
Dla mnie Dregen i co. to najlepsza kapela w nowoczesnym rock'u. Lubię wszystko co nagrali, ale najbardziej "Making Enemies Is Good" i "Stockholm Syndrome".
Ogólnie - masa hitów, mega luz i śwetna muza do odprężenia.
A dzisiaj dostałem właśnie "Them XX"... Super wypasione wydawnictwo! 120 stronicowy album ze zdjęciami do tego 3 płyty CD (1 kompilacyjna i 2 z różnymi niepublikowanymi nagraniami) i 1 DVD z klipami i dokumentem o zespole. Zajebista rzecz!!!
Dla mnie Dregen i co. to najlepsza kapela w nowoczesnym rock'u. Lubię wszystko co nagrali, ale najbardziej "Making Enemies Is Good" i "Stockholm Syndrome".
Ogólnie - masa hitów, mega luz i śwetna muza do odprężenia.
A dzisiaj dostałem właśnie "Them XX"... Super wypasione wydawnictwo! 120 stronicowy album ze zdjęciami do tego 3 płyty CD (1 kompilacyjna i 2 z różnymi niepublikowanymi nagraniami) i 1 DVD z klipami i dokumentem o zespole. Zajebista rzecz!!!
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- H-K44
Jako, że:
to ta wiadomość bardzo mnie ucieszyła. Mianowicie:H-K44 pisze:Przeuwielbiam ten zespół!
Major - słuchasz ich jeszcze?BACKYARD BABIES FANS...WHAT DO YOU SAY...IF WE TOLD YOU THE BREAK IS OVER?
We're starting to work on new music this summer.
THANK YOU FOR YOUR PATIENCE.
Prorok czy co...? ;-)H-K44 pisze: Myślałem nawet nad założeniem tematu, ale tutaj i tak się nie przyjmie...
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
-
Ojciec
- zaczyna szaleć
[youtube][/youtube]
-
Maruder
- w mackach Zła
Świetna rakenrolowa załoga, od lat wracam do Stockholm Syndromem - typowy zestaw przehitow. Tych nowszych nie słyszałem.
-
Hellrocker
- w mackach Zła
Total 13 uwielbiam, tak samo jak Tender is the savage i Payin the dues ich kolegów po fachu, resztę dyskografii BB bardzo lubie.