Morph pisze:Tibetowi to chyba nietrudno, a Block z tego co fama głosi jest jak blokRiven pisze:a co, spuscilbys mu wpierdol? albo Tibetowi?
E tam, każdy ma jakieś słabe punkty. Blockowi można z wysoku zajebać z bańki w piszczel

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Morph pisze:Tibetowi to chyba nietrudno, a Block z tego co fama głosi jest jak blokRiven pisze:a co, spuscilbys mu wpierdol? albo Tibetowi?
Riven pisze:tak jak jestesmy w temacie Venom - przypomnial mi sie pewien epizod z zyciorysu MANTASA
ktos potrafi mi wytlumaczyc jak, kurwa, do tego doszlo?
no ja jebe.
Skąd masz tą informacje bo nigdzie nie mogę jej znaleźć? Nie wiecie czy jeszcze są bilety do Krakowa ?Analripper pisze:Niestety, jak podaje organizator, warszawski koncert zaplanowany na 25 czerwca został odwołany z przyczyn logistycznych.
Bilety zakupione na koncert w Warszawie można zwracać w punktach zakupu - lub wykorzystać na koncert w Krakowie.
23.06 - Kraków "Kwadrat"
Bilety: 99 zł (przedsprzedaż) i 120 zł (w dniu koncertu)
Dzwoniłem do Stodoły, potwierdzili. Być może koncert odbędzie się w innym terminie i wówczas bilety zachowają ważność.Analripper pisze:Niestety, jak podaje organizator, warszawski koncert zaplanowany na 25 czerwca został odwołany z przyczyn logistycznych.
Bo wówczas z powodu koncertowej posuchy byłoby to ogromne wydarzenie - akurat o tym, czy pod koniec lat 80-tych Venom był u nas aż tak popularny wypowiadać się nie mogę, bo wtedy znałem może ze trzy osoby, które słuchały metalu. Skoro tak twierdzisz to wypada Ci wierzyć, a to niestety jeszcze smutniejsze, bo świadczy o tym, że ludzie stracili zainteresowanie muzyką, „dorośli”, stetryczeli, zatracili swoje młodzieńcze ideałyMaleficio pisze:jeżeli koncert by się odbył pod koniec lat 80 to by było tyle osób, ze na Torwarze by się nie zmieścili.
IRONMIL pisze: ja w pierwszej połowie lat 80-tych z wypiekami na twarzy poszedłem do kina na Bolka i Lolka. Dziś pewnie bym odpuściłMam wrażenie, że dla większości ludzi Venom, czy metal w ogóle - to taki "Bolek i Lolek".
a kto kto powiedział, ze ze względu na małe zainteresowanie? Masz pewne źródło tej informacji?AroHien pisze:Kurde, no tego, że Venom odwołają w Warszawie ze względu na małe zainteresowanie to bym się nigdy nie spodziewał...
Tak wywnioskowałem z waszych wypowiedzi na poprzedniej stronie. W tym akurat przypadku to jedyne moje zródło informacji. Czy pewne to nie wiemMaleficio pisze:a kto kto powiedział, ze ze względu na małe zainteresowanie? Masz pewne źródło tej informacji?AroHien pisze:Kurde, no tego, że Venom odwołają w Warszawie ze względu na małe zainteresowanie to bym się nigdy nie spodziewał...