Mi bardziej podchodzi Furia,przede wszystkim bardziej zróżnicowana muzyka sama w sobie,jak i koncept ciekawy...no nie do końca oryginalny,ale jeszcze nikt w naszym kraju,nie nagrał płyty na poziomie, w takim kanonie.. według mnie oczywiście:)trickster_g pisze:obie pełne płytki świetne... zastanawiam się co lepsze - MM czy Furia...
MASSEMORD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TORTURER
- w mackach Zła
Re: MASSEMORD
Death Dwells in Love
- Jarovit
- świeżak
Re: MASSEMORD
MasseMord to dla mnie chyba najlepsza kapela, jeśli chodzi o polską scenę. Wokal Namtara rozkurwia, Priest nieźle wymiata na perkusji, a o reszcie kapeli nie muszę chyba wspominać. LTWB i TWOH to dwa zajebiste albumy, ale ich demówki również miażdżą. Ze starszych numerów to najbardziej cenie Colour of Misanthropy.
KAMPF KRIEG UND SIEG SIEG SIEG
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MasseMord
Właśnie nie wiem czy bardziej ma mnie cieszyć mini Massemord czy nowy album Hellveto. Ostatnio złapałem się na tym, że na bezdechu nie idzie już wymienić całej dyskografii LON'a.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Morph
- Kontakt:
Srał pies jednych i drugich, nowy Szatanas 

Give birth to something dead
Give birth to something old
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Morph pisze:Srał pies jednych i drugich, nowy Szatanas

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Castor
- weteran forumowych bitew
- Adrian696
ale to taki dowcip sytuacyjny??Castor pisze:Satanas to dobry zespół ale gdzie im do MasseMord?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Lykantrop
Widzę, że lubisz być kontrowersyjny.Castor pisze:Satanas to dobry zespół ale gdzie im do MasseMord?
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- wombat
- zaczyna szaleć
Tez czekam na nowy MasseMord. Dwie ostatnie płyty to kawał niezłego napierdalania, niech utrzymają poziom i bede szczesliwy.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Castor pisze:Satanas to dobry zespół ale gdzie im do MasseMord?

- Scaarph
hehehehehe castro! czy ty jesteś pederastro?Castor pisze:Satanas to dobry zespół ale gdzie im do MasseMord?

- Morph
- Kontakt:
Nominacja z mojej strony do Złotych War 

Give birth to something dead
- Lykantrop
Idę się założyć o wuchtę browarów, że Castro nigdy w życiu tego Sathanas nie słyszał i tak sobie pierdolnął od niechcenia pytanie retoryczne 

- Castor
Zdecydowanie bardziej wolę być szczery.Lykantrop pisze:Widzę, że lubisz być kontrowersyjny.Castor pisze:Satanas to dobry zespół ale gdzie im do MasseMord?

- Castor
Słyszałem, ale jakoś nie przypadł mi specjalnie do gustu. Generalnie nic do nich nie mam, ale jak miał bym wybrać to wolę MasseMord. Koniec kropkaLykantrop pisze:Idę się założyć o wuchtę browarów, że Castro nigdy w życiu tego Sathanas nie słyszał i tak sobie pierdolnął od niechcenia pytanie retoryczne

-
Morph pisze:Srał pies jednych i drugich, nowy Szatanas
- Castor
"MASSEMORD zagra we wrześniu mini trasę w towarzystwie AD HOMINEM, IPERYT i DECLINE. Koncerty odbędą się w dniach 24-26 września w Poznaniu, Krakowie i Lublinie".
"Anti-Human, Anti Life Tour 2010 (MASSEMORD, AD HOMINEM, IPERYT,DECLINE)
24.09.2010 Poznań / U Bazyla
25.09.2010 Kraków / Face2face
26.09.2010 Lublin / Graffiti"
Pagan Records
"Anti-Human, Anti Life Tour 2010 (MASSEMORD, AD HOMINEM, IPERYT,DECLINE)
24.09.2010 Poznań / U Bazyla
25.09.2010 Kraków / Face2face
26.09.2010 Lublin / Graffiti"
Pagan Records

- Lykantrop
Wiemy, wiemy. Co poniektórzy już robią superserie na prawy biceps, żeby hajlowanie wypadało bardziej efektownie.