NUCLEAR WAR NOW! FEST VOLUME II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Re: NUCLEAR WAR NOW! FEST VOLUME II
Heh jak jechalismy teraz na Sonisphere to po 2 godzinach (jechalismy lacznie ponad 5) na 17 osob kilka juz spalo (w tym ja), ale na koncercie (po sytym posilku) kazdy sie bawil i nikt nie zalegal. Pic trza umic 

Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Działasz w wolontariacie?Castor pisze:No i powiedz co z takim pijanym chujem zrobisz. Jak może zostać w busie (tak by było najbezpieczniej), to pewnie go zarzyga. Położyć go na ławce nie możesz, bo go okradną pobiją i ciul wie co jeszcze. Zabrać ze sobą nie zabierzesz, bo przecież nosić chuja nie będziesz. Masakra. No i impreza zjebana nie tylko dla delikwenta.Bloodcult pisze:łeee, to nic, jak moi koledzy jechali z Łodzi busem do Pragi na Judas Priest to jechał z nimi koleś który tak się napierdolił że nawet z busa nie wysiadł
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Castor
jasne że nie, ale egoistą aż takim nie jestem żeby zostawić kumpla totalnie zaprutego na pastwę losu. Ty pewnie nie miałabyś skrupułów, co?Lykantrop pisze:Działasz w wolontariacie?Castor pisze:No i powiedz co z takim pijanym chujem zrobisz. Jak może zostać w busie (tak by było najbezpieczniej), to pewnie go zarzyga. Położyć go na ławce nie możesz, bo go okradną pobiją i ciul wie co jeszcze. Zabrać ze sobą nie zabierzesz, bo przecież nosić chuja nie będziesz. Masakra. No i impreza zjebana nie tylko dla delikwenta.Bloodcult pisze:łeee, to nic, jak moi koledzy jechali z Łodzi busem do Pragi na Judas Priest to jechał z nimi koleś który tak się napierdolił że nawet z busa nie wysiadł

- Lykantrop
No pewnie nie. Zaciągnąłbym mu gumkę od majtek na uszy jeszcze, kijem od szczotki ramiona wyprostował i w pozycji "nastąp się" nadałbym kolanem temu skomplikowanemu urządzeniu pęd. To się nazywa wtedy prawdziwy szybowiec.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Właśnie bilet kupiłem, choć pewnie i tak się nie wyprzedadzą. Duży ten klub?
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
duży... byłem tam kiedyś na sisters of mercy ale było full...
- Bloodcult
http://berlin.unlike.net/locations/369-Columbiahalle
tu podają że 3,500. dziwne bo wiele razy słyszałem że 2,500 i jak tam ostatnio byłem (Slayer w 2008) to mi faktycznie wyglądało na 2,500.
tu podają że 3,500. dziwne bo wiele razy słyszałem że 2,500 i jak tam ostatnio byłem (Slayer w 2008) to mi faktycznie wyglądało na 2,500.
- Maleficio
- Kontakt:
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Blasphemy ma zagrac dla 2,5 tysiąca ludzi? Nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic! Założę się że ze względu na Ross Bay Kulta pojedzie masa ludzi którzy na codzień w ogóle nie słuchają Blasphemy...
Abstynencja na koncercie wchodzi w grę tylko kierowcom (akcja policyjna "Krzyś"), a jak pokazuje praktyka dnia codziennego to i w tym wypadku jest to ciężka do ogarnięcia sprawa. W zeszłym roku na NWN z ekpią chlaliśmy w każdej możliwej postaci i jakoś nikt nie spał pod Fritzlklubem.
Abstynencja na koncercie wchodzi w grę tylko kierowcom (akcja policyjna "Krzyś"), a jak pokazuje praktyka dnia codziennego to i w tym wypadku jest to ciężka do ogarnięcia sprawa. W zeszłym roku na NWN z ekpią chlaliśmy w każdej możliwej postaci i jakoś nikt nie spał pod Fritzlklubem.
- Maleficio
- Kontakt:
Sądząc po zapale polskich fanów B. to wygląda na to, ze z polski co najmniej 500 osób na tym gigu... oczywiście wynik końcowy będzie zupełnie inny... 20-30 ludzi maks o bym się mylił bo Berlin jest o wiele bliżej niż Helsinki i kebaby u turków kosztują grosze. Nie mówiąc, ze można się przekimać w Triergarden pod odkrytym niebem:)
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Cholera, to to kolos jak na taką imprezę. Myślałem,że to klub na jakieś pięć setek a tu 2,5 tysiąca. Mam nadzieje,że aż tylu ludzi się nie pojawi...
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
W zeszłym roku było koło kilkadziesiąt osób, a zaznaczam że naszych to widać i słychać heheh, ale niestety niemiaszkowe standardy zachowania podscenicznego są żenujące. Teraz na pewno będzie lepsza reprezentacja z Lechistanuu, ale naszych 20 letnich samochodów nie wpuszczą do centrum...
- Scaarph
tak właśnie, dwa i pół kafla głów to przegięcie pały. powinni wpuszczać tylko osoby, które mają wydziaraną okładkę fallen angel of doom czy coś w tym stylu heheAroHien pisze:Cholera, to to kolos jak na taką imprezę. Myślałem,że to klub na jakieś pięć setek a tu 2,5 tysiąca. Mam nadzieje,że aż tylu ludzi się nie pojawi...
w helsinkach reprezentacja polski liczyła tak na moje oko ze trzydziestu zawodników. wypadałoby w berlinie spodziewać się przynajmniej z setki, ale ja osobiście wątpię, żeby aż tyle bydła się zjechało.Czesław pisze:W zeszłym roku było koło kilkadziesiąt osób, a zaznaczam że naszych to widać i słychać heheh
-
Od kilku dni koncert BLASPHEMY jest na drugiej edycji NWN! Fest potwierdzony w stu procentach,
więc będę tam na 667%; zajebiście będzie też zobaczyć jeszcze zwłaszcza Mysifier i Order From Chaos
na żywo!!!:-)))
ps. BLASPHEMY tak blisko polskiej granicy nie grało nigdy-nawet w czasie wspólnej trasy Fuck Christ Tour '93
z Rotting Christ i Immortal-wtedy najbliżej było od Nas do Kopenhagi i Niemiec, a do koncertu u Nas w ramach
tej trasy jednak niestety nie doszło
więc będę tam na 667%; zajebiście będzie też zobaczyć jeszcze zwłaszcza Mysifier i Order From Chaos
na żywo!!!:-)))
ps. BLASPHEMY tak blisko polskiej granicy nie grało nigdy-nawet w czasie wspólnej trasy Fuck Christ Tour '93
z Rotting Christ i Immortal-wtedy najbliżej było od Nas do Kopenhagi i Niemiec, a do koncertu u Nas w ramach
tej trasy jednak niestety nie doszło
- Maleficio
- Kontakt:
To se lepiej kup bilet zebys potem nie czekal na bootlega:P
Nie doszlo, bo nikt nie byl zainteresowany organizacja takiego. Jestem przekonany, ze Blasfemi bedzie gralo coraz czesciej w Europie i zawita w przyszlym roku nawet na Hunter fest. Chlopcy widocznie polubili podroze do Europy.
Nie doszlo, bo nikt nie byl zainteresowany organizacja takiego. Jestem przekonany, ze Blasfemi bedzie gralo coraz czesciej w Europie i zawita w przyszlym roku nawet na Hunter fest. Chlopcy widocznie polubili podroze do Europy.
-
Wszystko jest pod kontrolą, więc nie ma obawy, a na Twoje bootlegi nie czekałem/nie liczyłem, nie czekam/nie liczę
i nie zamierzam czekać/nie zamierzam liczyć kiedykolwiek w przyszłości!!!:-)
ps. czy ktokolwiek ma/widział/zna/jak ocenia to wydawnictwo:
http://shop-hellsheadbangers.com/item.a ... 0&PID=9404?!:-)
i nie zamierzam czekać/nie zamierzam liczyć kiedykolwiek w przyszłości!!!:-)
- Maleficio
- Kontakt:
I bardzo slusznie
a ta strona co podales to calkiem fajna, oldskulowa...
a ta strona co podales to calkiem fajna, oldskulowa...
- Scaarph
mam/widziałem/znam/oceniam bardzo dobrze.Death in another way pisze:
to oczywiście paskudne vhs-y z wszystkimi tego konsekwencjami, ale ogląda się to i słucha przyjemnie. wartość kolekcjonerska, jak ktoś przegapił fest, albo chce pamiątkę, albo jest nostalgiczny to polecam.
-
Jasne-dzięki za info-w takim razie trzeba je będzie zdobyć!!!:-)Scaarph pisze:mam/widziałem/znam/oceniam bardzo dobrze.Death in another way pisze:
to oczywiście paskudne vhs-y z wszystkimi tego konsekwencjami, ale ogląda się to i słucha przyjemnie. wartość kolekcjonerska, jak ktoś przegapił fest, albo chce pamiątkę, albo jest nostalgiczny to polecam.
ps. ja akurat mam to wydawnictwo BLASPHEMY na dvd:Live in Denmark 9/11/93 & Live in Vancouver,Canada 7/21/00,
bootleg Immortal na dvd po wydaniu "Pure Holocaust", a niestety nic z koncertów Rotting Christ po wydaniu "Thy..."-
swoją drogą to w ich przypadku najciekawsze byłyby bootlegi z bardzo wczesnego okresu działalności, kiedy grali
jeszcze grind, czyli z okresu pierwszych trzech demówek (metal-archives mylnie podaje, że były tylko dwie grindowe)
oraz splitu z Sound Pollution, a do tego zmienili styl, nagrali demo "Satanas Tedeum" i późniejsze materiały, będąc
pod wielkim wpływem i ogromnym wrażeniem wczesnych nagrań Varathron
- Maleficio
- Kontakt:
dzięki za informacje odnośnie Rotting Christ:)