twoja_stara_trotzky pisze:
no właśnie jak się dowiedziałem, z zagra na Free Form w tym roku to się ucieszyłem... ale... po obejrzeniu tego nowego klipu to mam wrażenie, ze już zupełnie się w disco utopiła.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
twoja_stara_trotzky pisze:
chodzi o to, ze to po prostu dobrze odegrany utwor i tyle. nie ma w tym nic interesujacego. z gitara chodzilo mi o to, ze odkad gram to sie jaram jak ktos umie dobrze napierdalac - ale wlasnie dlatego ze gram. jakbym gral na fortepianie tez pewnie bym ogladal takie filmy. to:Scaarph pisze:ja rozumiem, że posiadając większą wiedzę w danym zakresie można docenić więcej rzeczy, spojrzeć na coś pod innym kątem. ale w przypadku wklejonego przeze mnie linka zupełnie nie potrzebuję umiejętności gry na fortepianie, żeby przesiedzieć cały filmik z rozdziawionym pyskiem i mruknąć pod koniec z podziwem coś w stylu "ja pierdolę...". riven, równie dobrze nie masz prawa się podniecać matrixem czy innym czasem apokalipsy chyba, że sam robisz filmy.
To zależy, ja tam np. nie widzę PRZYPIERDOLENIA, tylko własnie kupe bezwartosciowego gówna. Ani to rap, ani to metal, ani to rok, ot takie pitolenie mieszające dwie popularne stylistyki.[V] pisze:
to zabawne ,ze zespól ten jest postrzeganyw pewnych srodowiskach jako kupa bezwartosciowego gówna,a jednoczesnie potrafia TAK PRZYPIERDOLIC .