DIMMU BORGIR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: dimmu borgir - in sorte diaboli
1. nie
2. nie wydaje mi sie, uwazam, ze na najbardziej ogolnym poziomie moje porownanie jest dosc trafne. jesli nie - z checia cos poczytam. rozumiem, ze to nie jest temat na takie dywagacje, wiec jak cos to zarzuc jakas line czy wiadomosc na priv
zekke > przeczytaj co napisalem jeszcze raz. a no chyba ze, jak zwykle, unikasz pisania na (jakikolwiek) temat
2. nie wydaje mi sie, uwazam, ze na najbardziej ogolnym poziomie moje porownanie jest dosc trafne. jesli nie - z checia cos poczytam. rozumiem, ze to nie jest temat na takie dywagacje, wiec jak cos to zarzuc jakas line czy wiadomosc na priv
zekke > przeczytaj co napisalem jeszcze raz. a no chyba ze, jak zwykle, unikasz pisania na (jakikolwiek) temat
this is a land of wolves now
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Mnie najbardziej zaintrygowały te cusie do złudzenia przypominające macki ośmiornicy. Jest to ewidentne nawiązanie do sławnego głowonoga o imieniu Paul, który wie wszystko.Scaarph pisze: za to o okładce nie wiem co myśleć. z jednej strony jest nawet ciekawa, kilka patentów do wyłapania przez osoby, których w ogóle nie śmieszy słowo abrahadabra hehe, no i generalnie solidnie zrobiona, ale z drugiej unosi się nad nią nieprzyjemny obłoczek photoshopowej tandety gdzieś z okolicy behemotowego demigod.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Scaarph
właśnie, o co z tym chodzi? nawet w warcrafcie każdy pierdoli, octopus paul to, octopus paul tamto? 

- Mol
ale slaby ten nowy numer, choc w sumie mozna bylo sie tego spodziewac 

- Adrian696
no nie pierdol, ze dobrowolnie straciłeś kilka minut swojego życia, zeby to odsłuchaćMol pisze:ale slaby ten nowy numer, choc w sumie mozna bylo sie tego spodziewac

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Jeżeli taki będzie cały album to DB pozostaną bandem 2 płyt bo sam singiel jest dość nędzny, zwłaszcza skoczna power metalowa galopada gdzieś w środku. No i zastąpienie Siemena tą babą nie jest ok (może końcówka jej partii do czegoś się nadaje).
Yare Yare Daze
- Riven
- Kontakt:
- Mol
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
na ich stronie nic, na yt nic i na ms tez nic , wiec gdzie ?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Riven
- Kontakt:
w playerze myspace widze tylko jakis crap z poprzedniej plytyMol pisze:tam gdzie zawsze
- Mol
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
a chuj Ci w dupę, zostaw ten skarb dla siebie 

Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Mol
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
20 stron dyskusji o jakimś gównie? Nie szkoda wam czasu?
- Gore_Obsessed
20 stron o Dumnym Burgerze, który z wyjątkiem kilku przyzwoitych utworów nie ma nic do zaoferowania, a w wielu tematach o wartościowych zespołach posty można policzyć na palcach jednej ręki (wystarczy posortować rosnąco, według ilości odpowiedzi).Bonny pisze:20 stron dyskusji o jakimś gównie? Nie szkoda wam czasu?
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- zekke
- weteran forumowych bitew
http://www.fileserve.com/file/jPArvUp
http://turbobit.net/np4nk2icqrtm.html
sciagac na wlasna odpowiedzialnosc. STRASZNE GOWNO.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Problem jest w tym że sztucznie nie da się wymusić aktywności użytkowników w normalnych tematach, piszę normalnych bo topiki o DB czy BEHEMOTH do takich nie należą. Mimo że w ich dyskografiach znajdzie się coś do słuchania to i tak są zawsze zawalane potwornym spamem, przez co nie idzie ich czytać a jeśli już to od święta (czysto muzycznych postów jest niewiele).Gore_Obsessed pisze: a w wielu tematach o wartościowych zespołach posty można policzyć na palcach jednej ręki (wystarczy posortować rosnąco, według ilości odpowiedzi).
Yare Yare Daze
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
zekke pisze:http://www.fileserve.com/file/jPArvUp
nie wiem czy można nagrać jeszcze większe gówno niż in sorte
o kurwa... jednak można, jest duuuuuzo gorzej

- Riven
- Kontakt:
haha juz widze szagrata w zlotej zbroji na tle CGI chmurek i legiony pryszczatych gowniarzy piszacych "THIS IS REAL METAL FUCK SLIPKNOT" w komentarzach na youtube
ale gowno
ale gowno
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
No bo ile kurwa mozna pisac "No, ta płyta jest zajebista. No a ten kawałek to już w ogóle. I jakie oni kurwa graja koncerty!". O wiele ciekawie jest ponarzekac na gówno, pośmiac się, i zauwazyc jakie gówna umie wypluc scena metalowa. Przynajmniej cos sie dzieje na tym forum. Widziałem juz takie, na którym chcieli pisac tylko o muzyce. Poszło w piach po paru miesiącach z braku zainteresowania.hcpig pisze:Problem jest w tym że sztucznie nie da się wymusić aktywności użytkowników w normalnych tematach, piszę normalnych bo topiki o DB czy BEHEMOTH do takich nie należą. Mimo że w ich dyskografiach znajdzie się coś do słuchania to i tak są zawsze zawalane potwornym spamem, przez co nie idzie ich czytać a jeśli już to od święta (czysto muzycznych postów jest niewiele).Gore_Obsessed pisze: a w wielu tematach o wartościowych zespołach posty można policzyć na palcach jednej ręki (wystarczy posortować rosnąco, według ilości odpowiedzi).
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran