Gadalem chwilke z organizatorem gigu w Dublinie i i raczej juz zadnego koncertu z tras Massive Music nie bedzie; mozna tylko sie domyslac kto dal dupy

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Mariusz Kmiolek, President Of Massive Music booking agency in Europe has issued the following statement:
"Dear Promoters,
We would like to inform that as of May 30th, 2010, Massive Music decided to put an end to our cooperation with DEICIDE. We are no longer interested in representing the band in Europe neither as a concert agency nor personally. All gigs and festivals booked by us after this date are in the band's and promoters' hands. We apologize to all promoters for the resultant problems and wish all the best to the band."
to nie jedyny lot do dublina, jaki w tym roku będziesz bukowałfolkstorm pisze:Ze strony Desaster !!!
16.10.2010
IRL - Dublin @ Fibber Magees
Jak dotrę do domu bookuje lot.
potem jak ktoś ma na powtórkę to najprawdopodobniej 18.12.10 pierwszy gig w Szkocji w Edynburgu(nieoficjalne info jak na razie)
A jutro podobnie w Dublinieinseminator pisze:dzis w Cavan jest Trench Hell ,Wound Upon Wound ,Sentiment
Obecny na obuinseminator pisze:na Canibale i Suffo do Dublina na weekend uderzam :)kto się zjawia ?
abstynent jestemSebol pisze:Obecny na obuinseminator pisze:na Canibale i Suffo do Dublina na weekend uderzam :)kto się zjawia ?Bedziesz pijacy, czy na "kierowniczym" stanowisku ?? W razie czego zawsze jakas Cole mozna wypic...
A ja myslalem, ze nie pijesz, bo jestes kierowca bombowcainseminator pisze:abstynent jestemcluba pomarańczowego z przyjemnością się napije
byłemSebol pisze:@inseminator - dotarles w ogole na CC, bo sie rozgladalem i Cie nie widzialem
A CC rozjebali jak zwykle, prawie 600 ludzikow, wiec calkiem solidnie.
Jutro Suffocation i to chyba wystarczy za caly komentarz
niestety:Pfolkstorm pisze:Opamiętaj się choć na Desaster!!inseminator pisze: abstynent jestem
Chwile bylem, ale pozniej raczej machalem sobie banka ciut z boku; to chyba juz starosc doskwiera, tu lupie w kosciach, tam strzyka, czlowiek sie sypie ogolnie rzecz ujmujacinseminator pisze:Sebol nie widziałem Cie w pogo czyżbyś chory był ?