VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: Vader
'Never Say My Name' Video
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=127842
support music, not rumors
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Bardzo fajny klipek wyszedł.Rattlehead pisze:'Never Say My Name' Video
- Herezjarcha
- w mackach Zła
A dla kogo że tak naiwnie spytamkregozmyk pisze:zagra w kwietniu i maju trasę z OVERKILL.
To w końcu rozumiem. To jest jakaś promocja...

-
- rozkręca się
przykro to mówić ale jeśli Warbringer na koncertach wypada tak jak na płytach to rozniesie Vader a......
Są młodzi i głodni sukcesu,jednocześnie bardzo sprawni technicznie i brutalni, a Vader niestety się wypalił.
Porównywanie warbringera do toxic moim zdaniem niema sensu ,to dwa różne style.
Ten Decrepit to deathowa młócka, pozostałych kapel z tej trasy nieznam.
Są młodzi i głodni sukcesu,jednocześnie bardzo sprawni technicznie i brutalni, a Vader niestety się wypalił.
Porównywanie warbringera do toxic moim zdaniem niema sensu ,to dwa różne style.
Ten Decrepit to deathowa młócka, pozostałych kapel z tej trasy nieznam.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Hehe, nasi weterani tak naprawdę nie mają się czego ze strony 'mlodych' i 'bardzo chcieli byśmy być gniewni' obawiaćbary06 pisze:przykro to mówić ale jeśli Warbringer na koncertach wypada tak jak na płytach to rozniesie Vader a...

- rob
- w mackach Zła
Dokładnie, poza tym jacy weterani? Poza Peterem to są młode siurkiAroHien pisze:Hehe, nasi weterani tak naprawdę nie mają się czego ze strony 'mlodych' i 'bardzo chcieli byśmy być gniewni' obawiaćbary06 pisze:przykro to mówić ale jeśli Warbringer na koncertach wypada tak jak na płytach to rozniesie Vader a...

jebać frajerów
-
- mistrz forumowej ceremonii
Nie taka znowu młócka. Całkiem przyjemny jest ich ostatni album "Diminishing Between Worlds", który ktoś z forum mi polecił kiedyś. Nie pamiętam kto, ale dziękuję śliczniebary06 pisze:Ten Decrepit to deathowa młócka.

-
- starszy świeżak
No szczególnie z naciskiem na gołowąsa ReyashaDokładnie, poza tym jacy weterani? Poza Peterem to są młode siurki

- twoja_stara_trotzky
coś im się z tą rocznicą overkill pomyliło chyba...
- twoja_stara_trotzky
ja nie wysyłam CV, ja od razu chadzam umowy podpisywać 

- Lykantrop
Nie mieli chyba wyboru, statystyki obrazujące frekwencję na ich koncertach symetrycznie szły w dół 

Oj tam, 10 lat w te czy wewte. Może kompleks wieku średniego, odmłodzić się chcieli...coś im się z tą rocznicą overkill pomyliło chyba...

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- empir
- zahartowany metalizator
No może ciut 
Ja akurat daleko nie mam, może jakieś 15-20 minut autem. Bilet niedrogi, kumpel zadeklarował się kierować więc i piwko machnę. No i Vader będzie grał głównie kawałki z mojej drugiej ulubionej ich płyty.

Ja akurat daleko nie mam, może jakieś 15-20 minut autem. Bilet niedrogi, kumpel zadeklarował się kierować więc i piwko machnę. No i Vader będzie grał głównie kawałki z mojej drugiej ulubionej ich płyty.