KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- krz63
- weteran forumowych bitew
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Pochwalę Agonię, zamówiłem w zeszłą środę i w sobotę paczka już była w moich łapach. Po raz pierwszy w historii moich zamówień z tej firmy wszystko było naprawdę porządnie zapakowane i żadnej zagiętej okładki od winyla nie stwierdziłem. Mój osobisty rekord to... OMNIO.pl
Zamówilem przedwczoraj we środę, zapłata kartą, a wczoraj już doszło. Ja jakoś w przeciwieństwie do wielu innych formumowiczów nie miałem problemów z zakupami u Młyńca, ale fakt faktem, że biorę u niego tylko to, co ma na stanie.

http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- knaar
- rasowy masterfulowicz
a co to za różnica ?Morph pisze:I żaden z was nie pomyślał czemu mają domenę na cba.pl :>?
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
This was a joke 

Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
Zamawiałem, wymieniałem się i wszystko wzorowo. Zresztą niewykluczone, że znasz tych ludziLykantrop pisze: A pomijając, jakie macie zdanie o trueunderground.cba.pl? Zamawiał ktoś stamtąd?

- Lykantrop
Fakt, nazwisko wydało mi się znajome 
Przesyłka piorun, a patrząc na to jakie tytuły tam idzie wyrwać czasami za grosze to ustawiam tą stronę jako startową.

Przesyłka piorun, a patrząc na to jakie tytuły tam idzie wyrwać czasami za grosze to ustawiam tą stronę jako startową.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- twoja_stara_trotzky
może nie do końca na temat, ale Kmiołek miał 4 dni temu czołówkę - on połamany, Ewa nie żyje. kurwa, co za rok...
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
czyżby palec boży dotykał muzyki metalowej?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Castor
twoja_stara_trotzky pisze:może nie do końca na temat, ale Kmiołek miał 4 dni temu czołówkę - on połamany, Ewa nie żyje. kurwa, co za rok...

- Tymothy
- postuje jak opętany!
a skąd takie info, jeśli można spytać?twoja_stara_trotzky pisze:może nie do końca na temat, ale Kmiołek miał 4 dni temu czołówkę - on połamany, Ewa nie żyje. kurwa, co za rok...
Hello darkness, my old friend
- Husar
no... na stronie Vader i MM żałoba. Jak dla mnie to szkoda. czasem dobre koncerty robili
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Lykantrop
Cholernie szkoda. T'E'A Fest 00-01 to były jedne z najbardziej intensywnych imprez w moim życiu.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Hello darkness, my old friend
- Castor
Auto strasznie skasowane. Nie dziwię się, że "pasażerka" nie przeżyła tego wypadku. (RIP)Tymothy pisze:http://mojaolesnica.pl/article.php?id=2158
Ja byłem w Rzeszowie na T'E'A Fest 2001. Jeden z najlepszych koncertów w moim życiu. Zajebisty skład. Pomijając Belfegor i Esquarial (choć Ci dali radę), na festiwalu same polskie gwiazdy Sceptic, Hate, Lux Occulta, Behemoth, Vader + Krisiun takie coś się już chyba nie powtórzy, a szkodaLykantrop pisze:Cholernie szkoda. T'E'A Fest 00-01 to były jedne z najbardziej intensywnych imprez w moim życiu.

materiał z festivalu:

Ponoć Maleficio zrobił split bootleg z tych dwóch występów i jak go słucha to aż się wzrusza. Zagadaj to może ci przegraCastor pisze: Ja byłem w Rzeszowie na T'E'A Fest 2001. Jeden z najlepszych koncertów w moim życiu. Zajebisty skład. (...) Sceptic, Hate

- Castor
O dzięki. Pewnie, że zapytam. Myślę, że nie tylko ja bym się ucieszył z takiego bootlegu 

- Lykantrop
I Turbo, i Bihimof, i Wejda, i Luxusowi Occultyści, i Belfegor, i bezwzględnie WITCHMASTER, który zwieńczył swój show wręcz przepięknie patologicznym akcentem. Byli jeszcze chyba masturbatorzy ze Sceptic, Decapitated i cieńcy jak odwłok boa dusiciela Elysium (ktoś ich jeszcze pamięta?). A Christ Agony nie pamiętam, żeby byli. To był zdecydowanie najlepszy TEA, nie tylko pod względem obsady.Rok wcześniej był zdaje się Yattering i chyba Christ Agony - też super)
A co do splitu to naprawdę pytaj Maleficia, bo warto. Może ma jeszcze jakieś sztuki.
- Castor
Coś mi się pojebało z tym Christ Agony. Zresztą jakbym był to bym wiedział
Tu jest reportaż z T'E A 2000:
pod koniec jest cała lista kapel, które tam grały.
A co to za patologiczny akcent miał miejsce??

pod koniec jest cała lista kapel, które tam grały.
A co to za patologiczny akcent miał miejsce??

- MinT
- Kontakt:
Hehe, gdzieś tam jest zbliżenie na Ramba.
Jadąc na ten fest uformował się pierwszy w miarę stabilny skład Bloodthirst. Impreza była git. Na objazdówkach nie byłem, ale T'E A 99 i 00 wspominam bardzo dobrze. 

*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Witchmaster siał zniszczenie! Geryon w pięknej maseczce ala "Pokrak". Zniszczenie tej figurki było ciekawym i dość egzotycznym akcentem jak na polskie realia koncertowe. Christ Agony nie było, za to był zdaje się Moon, ale Cezar nie był zadowolony z odbioru Moon przez publikę i zdaje się ujął to tak: "Widzę, że nie jesteście jeszcze gotowi na Moon", czy jakoś takoś. Tak, czy siusiak festiwal fajny w jakimś wielkim dyskotekowym klubie pod Olsztynem. Faaajnie było. Ile par się rżnęło po krzakachLykantrop pisze:(...) i bezwzględnie WITCHMASTER, który zwieńczył swój show wręcz przepięknie patologicznym akcentem. (...). A Christ Agony nie pamiętam, żeby byli. To był zdecydowanie najlepszy TEA, nie tylko pod względem obsady.
A co do splitu to naprawdę pytaj Maleficia, bo warto. Może ma jeszcze jakieś sztuki.

Tak a propos patologii to mi się przypomniało jak na po koncercie w Kutnie Mitlof za swoich zbójeckich czasów przystawił pewnemu pałkierowi pistolet do głowy i kazał mu wypierdalać. Nie pamiętam o co już poszło.... Jak to Piotrek metamorfozę przeszedł z takiego zbója na łagodnego progresywno rockowego bębniarza.

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Castor
Moon może grało ale 1999 a na pewno nie w 2000, bo skład w tym roku wyglądał następująco:
1 - Witchmaster
2 - Elysiun
3 - Belfegor
4 - Sceptic
5 - Devilyn
6 - Trauma
7 - Decapitated
8 - Cemetery of Scream
9 - Turbo
10 - Yattering
11 - Lux Occulta
12 - Behemoth