AD HOMINEM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Re: AD HOMINEM
24/9 Pgoznań to dogodny termin, a dla zachowania pluralizmu politycznego stawię się przebrany za Starfish Hitlera z transparentem "TYBET NA ZAWSZE CHIŃSKI"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
... a ja za wszechpolaka z transparentem "tu jest polska"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
To ja stanę obok Ciebie, żeby kontrastowało, z transparentem "I tu się heiluje!".
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
A ja przyjdę w koszulce Soulfly.
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
-
Ja włożę kaptur Napalm Death 

- Semigod
- rozkręca się
Z przyczyn niezależnych Iperyt nie zagra na trasie.
Bilety już są dostępne na www.hellshop.eu , do każdego zakupionego tam biletu dodawana będzie EP Decline - The Prophecy of Black Messiah
www.unicestw.pl
Bilety już są dostępne na www.hellshop.eu , do każdego zakupionego tam biletu dodawana będzie EP Decline - The Prophecy of Black Messiah
www.unicestw.pl
- Castor
To chujowoSemigod pisze:Z przyczyn niezależnych Iperyt nie zagra na trasie.

-
- postuje jak opętany!
1. czy zamiast iperytu przewidziane jest jakieś zastępstwo?
2. jesli kupie ten bilet ze strony za 45zł to odbiorę go w kasie razem z cd przed gigiem?
2. jesli kupie ten bilet ze strony za 45zł to odbiorę go w kasie razem z cd przed gigiem?
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
- Semigod
- rozkręca się
Niestety, z powodu bliskości terminów nie jestem już w stanie zwerbować odpowiedniej, jednej kapeli na wszystkie gigi, natomiast pracuję nad ciekawymi zespołami w poszczególnych miastach, które choć w części zrekompensują brak Iperyt.esq pisze:1. czy zamiast iperytu przewidziane jest jakieś zastępstwo?
Szczerze mówiąc nie wiem, sprzedażą zajął się hellshop, także proponuję tam kierować to pytanie.esq pisze:2. jesli kupie ten bilet ze strony za 45zł to odbiorę go w kasie razem z cd przed gigiem?
- Semigod
- rozkręca się
w Lublinie zagra Saltus
w Krakowie Blaze of Perdition
Tak wydana jest natomiast płyta dodawana do biletów zakupionych w Hellshop.eu:
http://img839.imageshack.us/img839/7512/tpobmd.jpg
Dla skner, bilety bez płyty:
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4414681
w Krakowie Blaze of Perdition
Tak wydana jest natomiast płyta dodawana do biletów zakupionych w Hellshop.eu:
http://img839.imageshack.us/img839/7512/tpobmd.jpg
Dla skner, bilety bez płyty:
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4414681
- Mental
A dla skner, które chcą płytę bez biletu? 

You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
- Lykantrop
Po trasie, na allegro 

manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Mental
MEGARAR, cena początkowa - 50zł; cena "Kup Teraz" 66,60zł + plakat gratis 

You may raise your chalice of nothing
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Bilety, wejściówki › Na koncert muzyki rozrywkowej

"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Lykantrop
To przykre co teraz napiszę, ale jestem prawie pewien, że nawet za lat 10, 15, 30... płyty Decline nie będą takich cen osiągać 

- Semigod
- rozkręca się
Będzie dostępna za grosze. Można też po prostu zagadać i postawić wokaliście browara, poznać ze swoją ładną siostrą... Wszystko da się załatwićMental pisze:A dla skner, które chcą płytę bez biletu?

Ale wliczamy w to te winylowe? Jeśli tak to się możemy założyćLykantrop pisze:To przykre co teraz napiszę, ale jestem prawie pewien, że nawet za lat 10, 15, 30... płyty Decline nie będą takich cen osiągać

-
- zaczyna szaleć
Ja Ci odpowiem mistrzu. Otóż w przypadku Ad Hominem (A.H.-może pewien pan z wąsem??) sprawa wygląd podobnie jak w przypadku wielu tego typu kapel - w skrócie - zaczynamy w '99 roku, panuje na scenie trend na NSBM, i my w tym samym klimacie lecimy. Zdobywamy pewną renomę w podziemiu /dla jasności-muza naprawdę jest zajebista, zero 'nazi-panka" w stylu kapel niemieckich/ -zwlaszcza tej prawicowej części i jest git. Następnie jesteśmy coraz bardziej znani, "sławni", prawicowa ekstrema zaczyna dziwnie ciażyć, przeszkadzać, uwierać...chcemy grać koncerty, a tu nam odwołują, przychodza zamaskowani ludzie, demonstrują, rzucają butelkami,etc. Nachodzi nas policja, wypytuje...co tu zrobić?? O, tak, trzeba odżegnać się oficjalnie od NS! My nigdy nie mielismy z tym nic wspólnego, to nieporozumienie, kochamy slońce i kwiaty, bo o to chodzi w Black Metalu, a NS jest zły i źli są ludzie, którzy go wyznają! A te symbole, ktore JEDNOZNACZNIE kojarzą się z III Rzeszą, to tylko taki happening, image, bo my jesteśmy niczym teatr, a każdy teatr ma jakieś rekwizyty...NOKTURNAL MORTUM też to spotkało, inne kapele także, czekam na kolejne. Dlatego też AD HOMINEM był, jest i będzie uznawany za NSBM, choćby nie wiem, jak się starał od tego odciąć /zobaczcie, że Infernalom dotąd się to nie udało/, bo antifa i reszta tych przygłupów po prostu wie lepiej, kto jest NS, a kto nie, bo rafał im powiedzial hahaha. A tak już kończąc wątek, to ciekaw jestem, czy bedą jakieś zadymy z lewakami przed koncertami /o ile sie one odbedą/ i czy Metalowcy pamiętają jeszcze co to jest zadyma i jak się trzeba napierdalać?
- Lykantrop
Ale Ty masz problemy, ja pierdolę 

A są już winylowe? No to chętnie się założę.Ale wliczamy w to te winylowe? Jeśli tak to się możemy założyć
-
cały post był zajebisty, ale to chyba najlepszesnake plissken pisze:A tak już kończąc wątek, to ciekaw jestem, czy bedą jakieś zadymy z lewakami przed koncertami /o ile sie one odbedą/ i czy Metalowcy pamiętają jeszcze co to jest zadyma i jak się trzeba napierdalać?

Ty masz ponad 30 lat, jeśli dobrze pamiętam, tak ?

- Lykantrop
Właśnie chciałem zauważyć i też o tym myślałem, że kolega Snake nam chyba ciemnotę z tymi 3ema dychami na karku wcisnął