ACID DRINKERS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ACID DRINKERS
"Fishdick" jest świetny, reszta niesłuchalna (zatrzymałem się na HPCM).
Yare Yare Daze
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Mieli slabsze momeny, ale ogolnie pare fajnych rzeczy nagrali, wiec z ta chujnia to zdecydowana przesada...
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Adrian696
- zahartowany metalizator
sie prawdziwków namnożyło 
kto nie pił podłego piwa, albo jeszcze podlejszego wina w Jarocinie,Wągrowcu, Ciechanowie przy akompaniamencie AD z jakiegos kaseciaka na baterie i nie darł ryja z kilkudziesiecioma innymi załogantami z całego kraju - przegrał życie
no ale trzeba było tej muzyki słuchac od lat 80 a nie od klonów DT

kto nie pił podłego piwa, albo jeszcze podlejszego wina w Jarocinie,Wągrowcu, Ciechanowie przy akompaniamencie AD z jakiegos kaseciaka na baterie i nie darł ryja z kilkudziesiecioma innymi załogantami z całego kraju - przegrał życie

no ale trzeba było tej muzyki słuchac od lat 80 a nie od klonów DT

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- twoja_stara_trotzky
zabawna ta wasza dyskusja, jakby Acidów trzeba było albo kochać albo nienawidzić, a tymczasem można tego zespołu po prostu nie zauważać.
- Adrian696
ja nawet bardzo lubie stary AD - a kower jak kower - słyszałem setki słabszych, jesli chodzi o kowerowanie Slayera - poszli pod prad - tylko wczesniej juz wycieli taki numer z Metka, a ten sam dowcip za drugim razem juz nie śmieszyDrone pisze:Ty to jesteś w szczególnie trudnej sytuacji - lubisz ACID DRINKERS, a oni Ci taki numer z tym kowerem SLAYER wycięli, hehe.

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- twoja_stara_trotzky
artystów AHAHAHAHA!kregozmyk pisze:Twoja opinia jest odosobniona, a poza tym mijasz się z prawdą. Przeczy temu dyskusja na tym forum, jak również fakt, że Acid Drinkers suportowali takich artystów jak: Deep Purple, Megadeth, Bruce Dickinson, Sepultura, Paradise Lost, Slayer. Nie sposób przejść obok Acid Drinkers i ich dorobku nie zwracając nań uwagi.twoja_stara_trotzky pisze:tymczasem można tego zespołu po prostu nie zauważać.
sorry, ale twoją teorię można o kant dupy rozbić. nie sposób przejść obojętnie obok Slayera na przykład, obok Acid Drinkers można codziennie przechodzić obojętnie, jak obok setki innych polskich zespołów rockowych.
-
- w mackach Zła
...a Dżem supportował AC/DC...kregozmyk pisze:Twoja opinia jest odosobniona, a poza tym mijasz się z prawdą. Przeczy temu dyskusja na tym forum, jak również fakt, że Acid Drinkers suportowali takich artystów jak: Deep Purple, Megadeth, Bruce Dickinson, Sepultura, Paradise Lost, Slayer. Nie sposób przejść obok Acid Drinkers i ich dorobku nie zwracając nań uwagi.twoja_stara_trotzky pisze:tymczasem można tego zespołu po prostu nie zauważać.
- Bloodcult
kurde, zaraz się okaże że to Slayer powinien supportować Acid Drinkers 

-
- w mackach Zła
Ja nie byłem i jebie mnie przed kim grali, tak samo jak jebie mnie występ jakiegoś Acid drinkers przed Slayerem.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Nie no sorry, ale to jest zwyczajna bzdura, To, że jakiś śmieszny zespolik nie mający praktycznie nic do zaoferowanie występuje przed legendą muzyki nie znaczy absolutnie nic.kregozmyk pisze:No i kto był na tym koncercie nie mógł obojętnie przejść obok Dżemu.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Adrian696
kiedys tu jeden tuman napisał że Slayer jest przereklamowany - nic tego nie pobijeBloodcult pisze:kurde, zaraz się okaże że to Slayer powinien supportować Acid Drinkers

- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Tam zaraz tuman, to długopis był z tego co pamiętam 

- Adrian696
zle pamietasz - dlatego tuman, bo on to napisal serioAlsvartr pisze:Tam zaraz tuman, to długopis był z tego co pamiętam

przy okazji - kiedys na koncercie w gronie trzydziestokilkulatków laliśmy z tego hasła i nagle jeden juz blisko czterdziestoletni załogant jedzie z tekstem "nie ma chuja, pod koniec lat 80-tych po takiej wypowiedzi nie zdążyłby spierdolić"

Ostatnio zmieniony 01-09-2010, 21:40 przez Adrian696, łącznie zmieniany 1 raz.
- koreaniec
- w mackach Zła
To oczywiste, ale można po tych kilkunastu latach wrócić do tej muzyki i łatwo stwierdzić, że nie odczuwam nic poza zażenowaniem, że jako dzieciaka śmieszyły mnie teksty pt "Tańcz kurwo! Śpiewaj chuju!" w coverze Black Sabbath.Adrian696 pisze:kto nie pił podłego piwa, albo jeszcze podlejszego wina w Jarocinie,Wągrowcu, Ciechanowie przy akompaniamencie AD z jakiegos kaseciaka na baterie i nie darł ryja z kilkudziesiecioma innymi załogantami z całego kraju - przegrał życie :D
no ale trzeba było tej muzyki słuchac od lat 80 a nie od klonów DT :lol: :lol: :lol:
Lefthandpathyoga
- Adrian696
E tam, mnie kowry-rowery zawsze denerwowały :D co nie zmienia faktu, ze na wczesnych płytach jest sporo niesamowitych riffów... a wieksze zażenowanie czuje jak slucham nowej Metallicy. :lol:
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
No to nie wiem, SiiD?Adrian696 pisze:zle pamietasz - dlatego tuman, bo on to napisal serio :lol: :lol: :lol::
- Adrian696
Tez nie - juz go nie ma na forum, ale wcale nie z tego powodu. :lol:
- YNKE
- w mackach Zła
nie ma o czym gadać, ja mam tak jak kolega Trocky, ta kapela dla mnie nie istnieje, mając lat 17-18 naście miałem jakieś ich kasety, widziałem ich przy okazji koncertu D.R.I we Wrocławiu i nic z tego koncertu nie pamiętam. Nie ma co się wyżywać na chłopakach mają swój ogródek i niech go uprawiają.
ps. Imo dorośli ludzie takiej muzyki nie słuchają.
ps. Imo dorośli ludzie takiej muzyki nie słuchają.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Bloodcult
To był antigod.Alsvartr pisze:No to nie wiem, SiiD?Adrian696 pisze:zle pamietasz - dlatego tuman, bo on to napisal serio :lol: :lol: :lol::
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Weź bo cie ujebie na cyce.Alsvartr pisze:No to nie wiem, SiiD?Adrian696 pisze:zle pamietasz - dlatego tuman, bo on to napisal serio :lol: :lol: :lol::
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.