DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: DEATHSPELL OMEGA
gowno skumales, nic takiego nie pisalem w zadnym momencie. dobra, styknie, chuj z tym. to tak jakby z katolem gadac.
this is a land of wolves now
- Triceratops
e nie jestem katolem, nie wiem o czym nwuiesz, cos gadales o jakiejs kosmiczne j sile spraczej i ksiazkach ale to po prostu typowe ludzkie myslenie intencjonalne. boisz sie smierci wiec wymyslasz te bzdety. byl taki film PI , swiat opisuje matematyka i tyle, wiara to wiara, przymiiot jednostek slabych
woodpecker from space
- Riven
- Kontakt:
wytrzezwiej. po pijaku ewidentnie nie umiesz czytac - alkohol ci nie sluzy.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
no i nadal nie odpowiedział 

-
- zaczyna szaleć
Przeszli na islam??hehe
http://www.noevdia.com/
http://www.noevdia.com/
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Hasjarl zawsze troszkę czarniejszy był niż reszta...
- Triceratops
Ciekawostka dla niewolnikow wlasnego zoladka choc w tym wypadku to raczej o niewolnikach watroby jest mowa. Zoladek to malo znaczacy przystanek, da sie zyc bez niego.
Doświadczenia z alfa-amanityną i falloidyną (znajdują się w muchomorze sromotnikowym i są jednymi z najsilniejszych toksyn dla wątroby) wykazały, że sylimaryna potrafi ochronić i zregenerować wątrobę przed ich niszczycielskim wpływem.
O tym, że Ostropest jest skuteczny, naukowców przekonało także to, że uratował przed śmiercią wielu ludzi, którzy zatruli się muchomorami. W 1981 roku niemiecki naukowiec Vogel z uniwersytetu w Monachium przeprowadził doświadczenie z udziałem pacjentów z Niemiec, Austrii, Włoch, Szwajcarii i Francji. Wszystkim osobom, w uzupełnieniu terapii konwencjonalnej podano w zastrzykach aktywne substancje z Ostropestu plamistego.
Doktor Vogel z zachwytem oceniał efekty eksperymentalnej kuracji jako zdumiewające i spektakularne. Wskaźnik umieralności osób, które uległy zatruciu muchomorami, wynosi zwykle 30 do 40%. Ostropest plamisty zredukował liczbę ofiar do zera.
Żaden z pacjentów nie umarł, mimo, że ofiary zatrucia najczęściej zaczynają być leczone dwa do trzech dni po spożyciu trujących grzybów. Oznacza to, że Ostropest wpływa na cyrkulację trucizn w komórkach wątroby, chroni je przed dalszymi uszkodzeniami i regeneruje komórki już uszkodzone.
woodpecker from space
-
- zaczyna szaleć
http://www.season-of-mist.com/news/deta ... 2010-09-16
1. Epiklesis I
2. Wings of Predation
3. Abscission
4. Dearth
5. Phosphene
6. Epiklesis II
7. Malconfort
8. Have you Beheld the Fevers?
9. Devouring Famine
10. Apokatastasis Pantôn
1. Epiklesis I
2. Wings of Predation
3. Abscission
4. Dearth
5. Phosphene
6. Epiklesis II
7. Malconfort
8. Have you Beheld the Fevers?
9. Devouring Famine
10. Apokatastasis Pantôn
- grot
- weteran forumowych bitew
coś dużo utworów jak na nich 

- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- trup
Mój kot właśnie narzygał na CD Burzum.... To chyba jeden z tych znaków.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Kiedy patrzyłem za okno, księżyc się wzniósł, spadł deszcz meteorów, ukazała się zorza polarna, kur zapiał trzykroć, stado gęsi przeleciało do tyłu w kształcie swastyki, zabrzmiał grzmot, a gigantyczna ręka napisała na niebie Mene mene, jedna z płyt pod Serdelkiem. Miałem wrażenie, że moje życie nie będzie już nigdy takie jak wcześniej. Czy to może być znak?
- twoja_stara_trotzky
jadąc dziś samochodem minąłem taki dziwny stojący przy jezdni słup z tabliczką. na czerwonym tle były na niej litery S - T - O - P. czy to był znak?
- trup
tak to był znak. My wypatrujemy tylko OZNAK nie ZNAKÓW. O my bałwani 

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
-
czy wielkie slonce przewalajace sie w sierpniu po wieczornym niebie jest tym znakiem?
swiat to jebana bzdura.
swiat to jebana bzdura.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
I należy ich rzeczywiście wypatrywać, bo bez tego można stać się zagrożeniem na drodze. Więc jednak fizolofia Deathspell Omega ma sens.twoja_stara_trotzky pisze:jadąc dziś samochodem minąłem taki dziwny stojący przy jezdni słup z tabliczką. na czerwonym tle były na niej litery S - T - O - P. czy to był znak?
- Riven
- Kontakt:
E tam, na Si Monumentum byly 3 numery wiecej.grot pisze:coś dużo utworów jak na nich
- Lykantrop
Czy dzisiejszy marsz w Warszawie ma coś wspólnego z tymi oznakami i przedpremierowym chaosem wokół "Parakleta"?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Riven
- Kontakt:
- zekke
- weteran forumowych bitew
niezly belkot, brzmi jak z generatora blekmetalowych lirykow. w sumie jakos mi sie kojarzy z zapowiedzia kolejnego albumu/teledysku behemoth.To whose who are wondering what the artwork is about, let's just say it is the visual equivalent of the music featured on the album? The very essence of "Paracletus" is pitch black darkness. Colder than the graves of aeons. Lifeless silence. An overwhelming stream of fire. A messenger meant to purify, the third Hypostasis, the light and the hope of the world. Comforting warmth. Increasing warmth. Hearken! In the distance, dying echoes of hissing, barking. Fire consumes, turns into Hellfire. Reptilian shades, contamination, corruption. Opposites collide in feverish miasmas. Perdition overcomes in funeral glee.
lifeless silence in pitch black darkness colder than the graves of aeons in overwhelming stream of hellfire which consumses reptilian shades of contaminated corruption coliding feverish miasmas in perdition of funeral glee OV SATAN. HORNZ UP !!111123
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Jakby nie mogli napisać "czorna okładka i szary bohomaz".