WITCHRIST KURWA MAĆ!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Glene
- weteran forumowych bitew
Re: WITCHRIST KURWA MAĆ!
Ja również pilnie bede obserwowal strone SMG.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Obserwujcie, obserwujcie, bo ten materiał nie może przejść niezauważony. Tak słucham tej płyty kolejny raz i moje myśli kierują się w stronę meksykańskiego Sargatanas (ktoś jeszcze o nich pamięta?) I nie chodzi właściwie o podobną muzykę ale o niezwykle 'lepką' atmosferę jaką te zespoły kreują.
- Sebol
- zaczyna szaleć
Pelna plyta Witchrist jest duzym krokiem do przodu w porownaniu z demo, wiec jak najbardziej sprobujkregozmyk pisze:Ja. Mam na cd The Enlightenment. A co do WITCHRIST to obadałem kompilację z demówkami. Jestem zadowolony, lubię takie granie, ale jakoś porażony tym nie jestem. Diocletian i Embrace of Thorns fajniejsze.

- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Bez wątpienia jeden z najgenialniejszych coverów jakie słyszałem:kregozmyk pisze:Ja. Mam na cd The Enlightenment.AroHien pisze:moje myśli kierują się w stronę meksykańskiego Sargatanas (ktoś jeszcze o nich pamięta?)
Przepraszam za lekkie zboczenie.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- mistrz forumowej ceremonii
no to zajebiście, wlaśnie miałem pytac, czy da się to gdzieś u nas kupić. dziękiLykantrop pisze:Mam dobrą wiadomość dla obywateli kraju nadwiślańskiego łaknących zgnilizny i posoki. Płytka WITCHRIST będzie za 2-3 tygodnie w Selfmadegod. W cenie czydzieści złotych peelenów. Dziękuję za uwagę.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Polecam również 'dwójeczkę' Kings Of The Southern Cross, bo to już czyste pławienie się w kotle.kregozmyk pisze:Ja. Mam na cd The Enlightenment. A co do WITCHRIST to obadałem kompilację z demówkami. Jestem zadowolony, lubię takie granie, ale jakoś porażony tym nie jestem. Diocletian i Embrace of Thorns fajniejsze.AroHien pisze:moje myśli kierują się w stronę meksykańskiego Sargatanas (ktoś jeszcze o nich pamięta?)
Co do demówek Witchrist, to się nie wypowiadam bo nie znam. Jednak wydaje mi się,że debiut może zrobić Ci niezłe kuku

- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Dzięki uprzejmości założyciela tematu wreszcie zapoznałem się z zawartością debiutu. Bardzo mi leży, bardzo. Materiał cieszy tym bardziej, że w ramach dosyć wąskiej stylistyki udało im się przemycić masę zaskakujących patentów. Już po pierwszych dźwiękach przyszedł mi do głowy debiut Esoteric, z każdym następnym przesłuchaniem utwierdzam się w słuszności swoich pierwszych skojarzeń. Takie war metalowe Epitemological Despondency , da się, miazga!
- Góral
- w mackach Zła
Cholera, w SMG wciąż nie ma
, chyba będzie trzeba zamówić bezpośrednio z Invictus. Im więcej czytam tych chwalebnych opini(nie tylko tutaj, ale też przykładowo na forum NWN!) tym bardziej mnie wkurza, że jeszcze tego nie słyszałem.

Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Adrian696
no popatrz, kilka minut temu rozmawiałem o tym albumie na Gg z Ihasanem i napisałem dość podobnie - kosmiczny ciężar, War Metal wyjebany w inne rejony bluźnierstwa... jak dla mnie - potęgaBonny pisze:Dzięki uprzejmości założyciela tematu wreszcie zapoznałem się z zawartością debiutu. Bardzo mi leży, bardzo. Materiał cieszy tym bardziej, że w ramach dosyć wąskiej stylistyki udało im się przemycić masę zaskakujących patentów. Już po pierwszych dźwiękach przyszedł mi do głowy debiut Esoteric, z każdym następnym przesłuchaniem utwierdzam się w słuszności swoich pierwszych skojarzeń. Takie war metalowe Epitemological Despondency , da się, miazga!

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
reasumując: Scaarph dojebał dobrym tematem 

- Scaarph
- Lykantrop
Szukajcie, a znajdziecie. Karol mówił, że z miesiąc może to trwać, bo kolo z Invictus urlopuje.Góral pisze:Cholera, w SMG wciąż nie ma, chyba będzie trzeba zamówić bezpośrednio z Invictus. Im więcej czytam tych chwalebnych opini(nie tylko tutaj, ale też przykładowo na forum NWN!) tym bardziej mnie wkurza, że jeszcze tego nie słyszałem.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Raagoon
Za jakieś 12 dni grają z Wreck of the Hesperus i Cruciamentum w Dublinie. I to jest dobra wiadomość 

-
- rasowy masterfulowicz
Czekam na jakiś znak od SMG, bo curses of annihilation robi mi bardzo dobrze.
- Scaarph
no, kto by wymieniał jeszcze jakieś tam, no, ten, jak to szło...diocletian, czy jakoś takRaagoon pisze:Za jakieś 12 dni grają z Wreck of the Hesperus i Cruciamentum w Dublinie. I to jest dobra wiadomość

- Raagoon
Zapomniałem o nich z tego wrażenia 

- Lykantrop
Sprawa się wydłużyła, Karol mieć będzie Witchrist, ale nie w planowanym terminie (czyt. teraz).
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Morph
- Kontakt:
Fajne mięcho ta nowa płytka.
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Morph
- Kontakt:
Ano, to już będzie chyba drugi taki wymiot co to Scaarph zarzucił i mam ochotę z miejsca nabyć, Denouncement Pyre już zakupione, na to też przyjdzie czas.
Give birth to something dead