Ej no bez jaj , juz sciagnalem i mialem sluchacMaria Konopnicka pisze:. Jest dobrze ! Pierwsza piątka w kategorii death metal anno satana 2008. A słyszałem niemało, więc to chyba doskonała rekomendacja

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Ej no bez jaj , juz sciagnalem i mialem sluchacMaria Konopnicka pisze:. Jest dobrze ! Pierwsza piątka w kategorii death metal anno satana 2008. A słyszałem niemało, więc to chyba doskonała rekomendacja
No moze z okresleniem "duzo" to przesadzilem, bo tez kilka plytek z 2007 dopiero w 2008 odsluchiwalem, ale z tego co wyszlo w 2008 to do jakiegos tam koncowego topX kandyduja m.in. Origin, Benediction, Hour Of Penance, The Rotted, Supreme Pain, Hate Eternal, Unleashed, Hectic Patterns, Psycroptic, Deicide, Sinister, Hate, Dismember, Krisiun, Resurrection, Aborted, Grave, Flesh, Rotten Sound, Anal Vomit...Maria Konopnicka pisze:a co np? pytam bo jeśli chodzi o death metal to dużo ciekawych rzeczy nie zanotowałem... niewykluczone jednak, że jakąś wartą uwagi premierę przegapiłemSebol pisze:cholera duzo ciekawych rzeczy wyszlo w tym roku...
W kategorii plytek Sinister, 1-3 nie przebili, ale mysle, ze solidne 4te miejsce ta plytka zajmie...
Facebreaker > Flesh >>>>>ArghoslentBlock69 pisze:ARGHOSLENT i FACEBREAKER to moge spokojnie zrozumieć ale nowy FLESH tak źle oceniasz ? Jak na przeciętno-nudny death metal ze Szwecji to Pejter Flesh nagrał płyte wybitną.
Ot racja, w obu przypadkach. Choć płytka Kataklysm zdaje się wyczerpywać z chwytliwych pomysłów na piątym utworze. Co do Belphegora to uważam, że są dość niedoceniani, tak jakby nagrywanie dla giganta nakazywało dystansować się automatycznie do ich twórczości.Maria Konopnicka pisze:
Do pierwszej dziesiątki wskoczył nieoczekiwanie "Prevail" -fajnie bujająca płyta. No i Bondage Goat Zombie Belphegora gdzieś tam zamyka dziesiąteczkę. Mimo, że wolałem ich wcześniejsze wcielenie to wciąż nagrywają płyty, których słucha mi się przyjemnie.
ale zjebana okladka,kurwa.Rattlehead pisze:
"Legacy of Ashes", on December 10
The band states, "Expect the most brutal and fast SINISTER album ever."
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=147017
kolory sa zbyt jaskrawe,zwykla kombinacja sepii,czerni i bieli dalaby o wiele lepszy efektGore_Obsessed pisze:Mi się podoba. Może to kwestia logo.
fajna okładkaRattlehead pisze:
"Legacy of Ashes", on December 10
The band states, "Expect the most brutal and fast SINISTER album ever."
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=147017