To było szalenie bogate miasto, prawie jak Monte Carlo, a że ludzie opuścili je w kilka godzin to został tam w zasadzie cały majątek. Zamknięte żeby złodziejstwo nie rozkradło tego, co zostało. Czytałem że co roku przy asyście tureckich żołnierzy przeprowadzane są przez służby dyplomatyczne kontrole stanu tego majątku.Riven pisze:dlaczego?
Opuszczone fabryki, osiedla, szpitale itd.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Re: Opuszczone fabryki, osiedla, szpitale itd.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
pierdol wyciągi. najchętniej, niezależnie od pory roku, zostałbym tam na noc - poclubbingował, poznał atrakcje tamtejszego życia nocnego itd.Riven pisze: maja tam jakies wyciagi?

- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Przypomniało mi się jedno ciekawe miejsce - była amerykańska baza w Gournes na Krecie (Iraklion Air Station, opuszczona w 1993), dosłownie rzut beretem od atrakcji turystycznych, a od wyprowadzki żołnierzy praktycznie nieruszana (poza postępującym zniszczeniem). Na miejscu autentycznie grobowa cisza. Jak ktoś leci na plażę to warto sobie wycieczkę zrobić.

Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
- zaczyna szaleć
- Scaarph
- zahartowany metalizator
pracowałem kiedyś na podobnym obiekcie - opuszczonym klasztorze urszulinek, który robił też za schronisko dla mentalnie oszukanych
tyle tylko, że był w zdecydowanie lepszym stanie, no i położono na nim w porę łapy, wyremontowano i przerobiono na mieszkania.

- Scaarph
bonny, a tak swoją drogą nie wiem, jak zapatrujesz się na gry komputerowe, ale tak w ramach ciekawostki możesz zechcieć sprawdzić (jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś) gry z serii stalker (cień czarnobyla, czyste niebo oraz zew prypeci). to strzelanki z akcją w niedalekiej przyszłości osadzone właśnie w zonie. właśnie oglądając te zdjęcia podkusiło mnie, żeby sobie jeszcze raz zainstalować.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
w Stalkera akurat nie grałem, ale wiem mniej więcej o co chodzi. natomiast Call of Duty 4: Modern Warfare i wiadomy epizod przechodziłem setki razy na wszystkich poziomach + gra w sieci. i chociaż znam to na pamięć to bardzo lubię czasem załączyć ten wątek
marzą mi się nowe mapy z Prypeci w tej właśnie serii, albo najlepiej nowa część w całości poświęcona Czarnobylowi.

- Scaarph
a no to skoro tak to z czystym sumieniem polecam się stalkerem zainteresować, zajebisty klimat.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Bracie!Bonny pisze:w Stalkera akurat nie grałem, ale wiem mniej więcej o co chodzi. natomiast Call of Duty 4: Modern Warfare i wiadomy epizod przechodziłem setki razy na wszystkich poziomach + gra w sieci. i chociaż znam to na pamięć to bardzo lubię czasem załączyć ten wątekmarzą mi się nowe mapy z Prypeci w tej właśnie serii, albo najlepiej nowa część w całości poświęcona Czarnobylowi.

“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Necrotrup
- rozkręca się
Kilka moich wycieczek:

- Najprzewielebniejszy
kojarzy ktos w wawie urocze tego typu miejsca? Szpital w Otwocku jest cacy,stara gazownia przey pradzynskiego tez, ale cos jeszcze? Jakas zdemolowana fabryka, opuszczone osiedle etc...
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Necrotrup
- rozkręca się
Ja bym Tobie radził rozejrzeć się na terenach kolejowych. Parowozownie, magazyny, opuszczone stare dworce kolejowe etc. To powyżej to właśnie kolejowe obiekty z dwóch różnych miejscowości w Wielkopolsce. Jednego już nie ma, drugi rewitalizują.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Oho, szczególnie jak spotkasz służbistów SOK w takich miejscach. Z całego serca wtedy życzę powodzenia, jednocześnie współczując.Necrotrup pisze:Ja bym Tobie radził rozejrzeć się na terenach kolejowych. Parowozownie, magazyny, opuszczone stare dworce kolejowe etc. To powyżej to właśnie kolejowe obiekty z dwóch różnych miejscowości w Wielkopolsce. Jednego już nie ma, drugi rewitalizują.
Po jednym takim wypadzie na zawsze odechciało mi się plądrowania opuszczonych obiektów.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Najprzewielebniejszy
dworzec centralny?Necrotrup pisze:Ja bym Tobie radził rozejrzeć się na terenach kolejowych. Parowozownie, magazyny, opuszczone stare dworce kolejowe etc.

WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Duban
- weteran forumowych bitew
Lepszy klimat jest na Nadodrzu
Ale miało być o opuszczonych miejscach, więc raczej nie na temat
Zajebista miejscówka to zamek w Kamieńcu Ząbkowickim - można zwiedzić za kilka złociszy.

If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- Gore_Obsessed
-
- świeżak
Stara cementownia Grodziec w Będzinie.
- YNKE
- w mackach Zła
Ha ! Ze dwa sylwestry tam przepiłem !Duban pisze:Lepszy klimat jest na NadodrzuAle miało być o opuszczonych miejscach, więc raczej nie na temat
Zajebista miejscówka to zamek w Kamieńcu Ząbkowickim - można zwiedzić za kilka złociszy.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- chaos
- w mackach Zła
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;