http://www.metalstorm.net/pub/interview ... iew_id=565
http://www.myspace.com/86morbidsaint
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Mam taką nadzieję, bo kaseta już dawno odmówiła posłuszeństwa. Ciekawe czy coś nowego wyjdzie, bo niby tak się mówi, że tylko koncercik pykniemy, tyry ryry, a tu nagle jesteśmy w studio, mamy nagranych 5 numerów za 2 miesiące wyda nas nuclear blast z bonusowym dvd z koncertu w Hamburgu.Conflagrator pisze:ale przynajmniej Relapse wyda porządną reedycję debiutu i każdy będzie mógł go bez przeszkód kupić
Ja nie wiem czy chcę aby coś z tego wyszło, szczególnie kiedy czytam, że lubią DevilDriver czy Lamb Of God. Poza tym zauważyłem, że poza bardzo nielicznymi przypadkami wystarcza mi thrash z lat 80-tych. Retro-thrash czasem potrafi być fajny, ale nie na tyle żebym kupił jakąś płytę za normalną cenę, a nowe płyty starych kapel brzmią dla mnie trochę zbyt nowocześnie.Rattlehead pisze:Ciekawe czy coś nowego wyjdzie, bo niby tak się mówi, że tylko koncercik pykniemy, tyry ryry, a tu nagle jesteśmy w studio, mamy nagranych 5 numerów za 2 miesiące wyda nas nuclear blast z bonusowym dvd z koncertu w Hamburgu.
Chyba zależy, w których stronach - u nas na Mazowszu byliśmy tą płytą zachwyceni. :)Triceratops pisze:Szczerze mowiac Spectrum Of Death w momencie wyjscia specjalnie niczym nikogo nie zachwycila, wiec czym mieliby zachwycic teraz?
Była reedycja ich dwóch płyt na jednym krążku.Triceratops pisze:Sam Metal Hammer za duzo im miejsca nie poswiecil, wiec w ogole dziwny byl ten hype na ich plyte, ktora chyba miala juz reedycje czy w ogole edycje, bo zdaje sie ze w momencie wydawania kasety nie bylo tego na cd.
Otóż to - mam wrażenie, że będzie to jedna z tych niepotrzebnych reaktywacji, a reedycjami się zupełnie nie emocjonuję, bo obie ich płyty mam na półce. :)Triceratops pisze:Pewnie panowie uwaznie sledza jebaja i wyciagneli wnioski, ze moga siana natrzepac, ale to moze byc zluda. Pierwszy Uncle Slam chodzil za 300 papierow lekka reka, a teraz za 10 dolcow lezy i specjalnie chetnych nie widac.
to drugie wydawnictwo to było chyba demoIRONMIL pisze: Była reedycja ich dwóch płyt na jednym krążku.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.